Produs nou

PU Caz din Piele Pentru OPPO Reno 3 Pro Caz rezistent la Socuri Capacul din Spate Bara De Reno 3 PC Greu de Caz pentru OPPO Reno3 Pro Capa

999 Produse

19.57lei

-5%

20.61lei

Adauga la lista de dorinte

PU Piele Caz PC Greu Pentru Reno 3 Pro

De KOLPLER

Caracteristici si specificatii:

1.Somn inteligent Design:Închideți capacul frontal pentru a intra în starea de somn Deschideți capacul frontal pentru a trezi în mod automat.

2.Nu este Nevoie Să Flip: Nu este nevoie să flip capacul lateral inteligent fereastră se pot vizualiza informații apel Poate răspunde direct pe fereastra

3.Din piele de înaltă calitate de: Selectate de înaltă calitate din piele PU, atingere delicata, ingeniozitatea de producție Practice păstrând în același timp textura detaliate.

4.Nu afectează încărcare wireless:mașină Reală de testare, de încărcare cu aceeași maneca, de încărcare fără fir nu este afectată.

5.Smart geam lateral dintr-o privire: Când telefonul este de dormit, prin fereastra de Informații dintr-o privire, cu o singură mână.

6.Superficial și moale simt Confortabil::design dintr-O bucata, de înaltă calitate, primul strat de piele de vacă,textura Delicata atingerea degetelor.

7.Șoc Protecție Completă:Rezistență Picătură de amortizare Suplimentar de puncte pentru toate cele 4 colțuri asigura devive împotriva tuturor picătură și umflături.

8.Camera de Protecție:mai mare decât lentile de 0,2 mm design,în mod eficient pentru a proteja aparatul foto de la zero sau alte daune.

VITRINA DE PRODUSE

De înaltă Calitate din Piele PU Caz

De înaltă Calitate Caz pentru Reno 3 Pro

PU Piele de Caz

Pentru Reno seria 3.

PU Piele de Caz

All-inclusive metal lentila

Metal Diafragma Obiectivului

360° Protectie

Din piele de înaltă calitate Selectate de înaltă calitate din piele PU, atingere delicata, de Trei-dimensional inel de metal

Măiestrie Rafinat

Folosind nano-acoperire proces, textura delicata unic pentru piele,Face mai sweat-proof, rezistent la uzură, și nu se estompeze

Superficial și moale Confortabil

Design dintr-o bucata, de înaltă calitate PU Piele,textura Delicata atingerea degetelor.

Șoc Protecție Completă Rezistență Picătură de amortizare Suplimentar de puncte pentru toate cele 4 colțuri asigura devive împotriva tuturor picătură și umflături.

Camera si Ecran de Protecție

mai mare decât lentilă și ecran 0,2 mm design,în mod eficient pentru a proteja aparatul foto de la zero sau alte daune.

TPU moale Cadru

Ușor pentru a încărca și descărca, nu va strica telefonul.

Patru Culori sunt disponibile.

  • Compatibil Marca: VIVO
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: KOLPLER
  • Greutate: 50g
  • Tip: Caz
  • Compatibil: Conque Pentru Vivo X30 Pro
  • culoare: Negru,Violet,Portocaliu,Verde
  • Compatibil Model de iPhone: Capac Pentru Vivo X30 Pro
  • Caracteristică 1: Fundas Pentru Vivo X30
  • Caracteristici: PU Piele caz PC Greu
  • Funcția: Pu Piele De Caz
  • Caracteristică 2: Capa Pentru Vivo X30 Pro

Etichete: jbl tweeter, opus reno 4, opus reno 1, 2408h, 2414h jbl, shell opus reno 3, capul opus reno 4, opus reno 4, diafragma jbl, 3 inch spuma.

Scrie o recenzie

PU Caz din Piele Pentru OPPO Reno 3 Pro Caz rezistent la Socuri Capacul din Spate Bara De Reno 3 PC Greu de Caz pentru OPPO Reno3 Pro Capa

PU Caz din Piele Pentru OPPO Reno 3 Pro Caz rezistent la Socuri Capacul din Spate Bara De Reno 3 PC Greu de Caz pentru OPPO Reno3 Pro Capa

Scrie o recenzie

Produse similare