Produs nou

4-32mm Tri-Flat Shank HSS Nitrurare Acoperite canal Spiralat Pas Set burghie Metal Hole Cutter

999 Produse

40.34lei

-6%

43.36lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

În pas unic în formă de design, un pic poate găuri de diferite dimensiuni, astfel încât un pas burghiul este egală cu multe comune biți.În comparație cu cadrul comun de biți, pas burghiul se leagănă puțin și pot detalia găuri perfect fara centru pumn.Se poate elimina piroane și adânciți în același timp în timp ce de foraj.Nitrurarea suprafață poate îmbunătăți duritate și rezistență la abraziune.Pasul burghiului este fabricat din HSS 4241. Acesta este utilizat pentru extracția și prelucrarea pieselor de lucru, a căror duritate este mai mică de 25 de grade, cum ar fi de carbon, placă de oțel, tablă de fier, izolare bord, panou PVC și scândură.Vă rugăm să rețineți că acest produs nu este pentru prelucrarea oțelului inoxidabil.Vă rugăm să instalați pas burghiu pe pistol de găurit și banca de foraj, a căror spirală viteza de 250-400R/M este recomandat.Durata de viață poate fi prelungită atunci când apa este turnat ca acesta funcționează pentru a se răcească. (Notă: vă Rugăm să asigurați-vă că grosimea pieselor de lucru este nu mai mult decât înălțimea pas inainte de a cumpara pas burghiu.)

Caietul de sarcini:

Material: HSS 4241. Suprafata: nitrurare.Stil de flaut: spiral flute.Mâner: triunghi.Duritatea pieselor de lucru: mai puțin de 25 de grade.

001

Dimensiunea pași: 4-32mm, 15steps.

Grosimea pieselor de lucru/Înălțime pas: 6mm

Diferența dintre adiacente pași: 2mm

Diametru de mâner: 10mm

Pachetul Inclus:

1buc Triunghi-mâner Nitrurare Spirală-cutat HSS4241 Pas Burghiu

  • Origine: NC(de Origine)
  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • Tip: Core Drill Bit
  • Nume De Brand: fixmee

Etichete: burghiu de gaurit, masina de gaurit plat 13, masina de gaurit plat de oțel, groove u, 90 v groove, bit burghiu pentru metal, burghiu perete masini de gaurit, plat burghie lungi, con pentru metal, rulment 6 groove.

Scrie o recenzie

4-32mm Tri-Flat Shank HSS Nitrurare Acoperite canal Spiralat Pas Set burghie Metal Hole Cutter

4-32mm Tri-Flat Shank HSS Nitrurare Acoperite canal Spiralat Pas Set burghie Metal Hole Cutter

Scrie o recenzie

Produse similare