Produs nou

Bujor ulei esențial AKARZ Brand de Top organismului fata de îngrijire a pielii, spa mesaj de parfum lampa de Aromoterapie ulei Bujor

999 Produse

38.86lei

-39%

64.75lei

Adauga la lista de dorinte

Efect

Antioxidant: Bujor polifenoli în Bujor ulei esențial sunt antioxidanti puternici și pot extinde, de asemenea, alți antioxidanți (cum ar fi vitamina C, vitamina E).

Timp în organism pentru a întârzia procesul de îmbătrânire a pielii.În același timp, inhibarea pete de culoare, vechi pete de vârstă, prevenirea și tratamentul de acnee, piele clar, de calitate.

Pielea sensibila: ridicat de umiditate de păstrare, pot promova regenerarea celulelor, a spori vitalitatea pielii, reglementa în mod eficient pielea uscata si sensibila, calma pielea de presiune, echilibrul de culoare a pielii și de a crește elasticitatea pielii și strălucire.

Ochi negri, ochi negru este din cauza ochilor fluxul de sange venos este prea lent, lipsa de oxigen cauzata de pielea ochilor, masajul poate pătrunde rapid în piele și de a promova circulatia sangelui in jurul ochilor, compact pielea ochilor, ține ochii elasticitatea și vitalitatea, în mod eficient, se diluează ochi negru, strângeți husă, face ochii sa para luminos și frumos.

De îngrijire a pielii: bujor esența molecule mici pot pătrunde în sânge și limfatic, ajuta circulatia sangelui, va rămâne în corpul depunerea de dioxid de carbon și substanțe de metabolism, sale antibacteriene și proprietăți imunomodulatoare, de a promova repararea și regenerarea celulelor pielii, face pielea netedă și delicată alb.

Pielea Compact: îmbunătățirea micro-vaselor de sange, stimularea normală a sistemului limfatic, elimina excesul de grasime si toxine, crește pielii compact și capacitatea de detoxifiere a corpului uman, face curba corp mai frumos, neted și liniile fine, și de a face pielea mai plină și strălucitoare.

Efectul psihologic de reglare emoțională, mai ales atunci când într-o nervos, mediu sufocant, poate îmbunătăți în mod eficient tensiunea, scuti de stres, poate face pe oameni calmi în fața vieții și a muncii.Poate fi foarte bun pentru a calma nervoase ale creierului, poate face pe oameni energici, serviciu de trezire creierului.

Efecte fiziologice: Bujor ulei esențial este o plantă naturală de hormoni, care echilibrează secreția hormonală la femei, regleaza ciclul menstrual, și în mod eficient îmbunătățește sexuale indiferență.Este un supliment perfect pentru uter.Acasă dezinfecție bujor esența unice antibacteriene, antivirale de agenți, cu o cantitate mică de spray de ulei de pe podeaua dulapului, mobilier poate nu numai de sterilizare, puteți obține, de asemenea scăpa de tantari, si acopere miros urât, de purificare a aerului.

Principalele obiective: piele aspră, pielea uscată și pielea de culoare închisă

Efectul de ochi negru: bujor și o varietate de ulei esential natural, molecule foarte mici, foarte ușor de a absorbi, echilibrul pielii și apă și ulei stat, astringent porii, curata pielea de la suprafață.Cu masaj corect, se poate ajunge rapid la nivelul pielii, de a promova regenerarea celulelor pielii, pentru a îmbunătăți pielii plictisitoare.

Utilizare: după curățarea feței, este folosit în toner și emulsie / crema pentru a înlocui esența.Prin masaj, uleiul esențial poate fi pătruns rapid, a accelera metabolismul, de a promova circulația sanguină și limfatică detoxifiere, hidrateaza eficient pielea și de a promova regenerarea celulelor.

Metoda de utilizare

1. produse de îngrijire a pielii: în plante pure crema de fata, emulsie și masca în două picături de unilaterală de ulei esențial, după utilizarea de utilizare poate îmbunătăți problema de piele.

2. compresa fierbinte: adăugarea cantitatea corectă de ulei esential la apă caldă, înmuiere cârpă de bumbac pe piele poate promova vasodilatație, pentru a îmbunătăți circulația sângelui și a limfei, și de a promova metabolismul local.

3., compresa rece: adăuga unele uleiuri esențiale în apă rece, se aplică o cârpă de bumbac pe piele, face vasele de sange se contracta și de a reduce locale congestie, controlul hemoragiei în mod eficient și de a diminua edemul și durerea.

4. Aromoterapie: uleiul esențial de picături în aromoterapie aparate de încălzire, poate purifica aerul, calma relaxare spirit.

compoziția chimică

Principalele componente sunt alcooli, alcani, esteri, cetone, hidrocarburi aromatice și derivații lor, și, de asemenea, conține o cantitate mică de aldehide, Piran, alchene și fenoli.Părul lor este în principal compus din alcool benzilic și linalol oxid.Aldehide, esteri și cetone în ulei esențial semnificativă a activității antioxidante.

Probleme au nevoie de atenție

1. concentrație mare de ulei esențial și nici un contact direct cu ochii

2. sugerează utilizarea de nu prea mare doza, de obicei, utilizarea doză relativ mică, cu durata de o anumită perioadă de timp, acest lucru va obține un efect bun.

3., fotosensibil piele, nu încercați să utilizați loc unde poate fi expus la lumina soarelui.Unele uleiuri esențiale conțin sensibile la lumina ingrediente.După expunerea la soare, pielea se va întuneca și chiar cauza cancer de piele.Dar uleiuri esențiale de citrice, lamaie, bergamot, portocale, portocale dulci, tei, rădăcină de European angelica, lamaita si coriandru sunt fotosensibile uleiuri esențiale, care au nevoie de atenție în procesul de utilizare.

  • Ingredient: Extracte Naturale De Plante Bujor Ulei Esențial
  • Origine: NC(de Origine)
  • Utilizare 1: Spa , Masaj , Aromoterapie
  • NET WT: 10ML,30ML,100ML
  • Certificare: Internaționale De Ulei Esențial De Asociere
  • Grija Pentru: Fata, de îngrijire a Pielii, de îngrijire a Corpului
  • Utilizare 2: Uleiuri eterice pentru aromoterapie difuzoare
  • Nume De Brand: AKARZ
  • Uleiuri esențiale de Calitate: Bunuri de calitate superioară
  • Țara/Regiunea de Fabricație: Franța
  • Numărul Certificatului De: ISO/9842_2005_08898
  • Numărul De Model: AD103
  • Ulei Esențial De Tip: Ulei Esențial Pur
  • Eficacitatea: retenție de umiditate de albire a Pielii Purifică aerul antioxidant Hidratat se Estompeze
  • Aplicați piele: Toate Piele

Etichete: aromoterapie ulei esențial, ulei facial, massag ulei, crin din vale ulei, ulei de neem pentru plante, aromoterapie difuze, ulei de cyperus, usb pro v2, radacina de maca, spa facial.

Scrie o recenzie

Bujor ulei esențial AKARZ Brand de Top organismului fata de îngrijire a pielii, spa mesaj de parfum lampa de Aromoterapie ulei Bujor

Bujor ulei esențial AKARZ Brand de Top organismului fata de îngrijire a pielii, spa mesaj de parfum lampa de Aromoterapie ulei Bujor

Scrie o recenzie

Produse similare