Produs nou

Neewer Camera Mâner de Prindere Pistol Stabilizator Handheld cu 1/4" Șurub pentru aparat Foto DSLR Pentru Canon/Nikon/Panasonic/Sony/Gopro Hero 4

999 Produse

33.53lei

-19%

41.91lei

Adauga la lista de dorinte

Transport Gratuit

Neewer Camera Mâner de Prindere Pistol Stabilizator Handheld cu 1/4" Șurub pentru aparat Foto DSLR Precum Canon,Nikon ,Panasonic,Sony,Pentax,iPhone 6s/6/5s/5/4s/4,Samsung Galaxy S6/S5/S4,Gopro Hero 4/3+/3/2/1

Cameră neagră de prindere de mână, material anti-derapant

Design Ergonomic, se potriveste la mâna omului, exploatație confortabil sentiment

Lățime platformă industrială standard 1/4" șurub, se potrivește cele mai multe de comună camerele DSLR sau accesorii, cum ar fi LED-uri de lumină.Și un 1/4" filet gaură în partea de jos pentru a-l monta pe trepied sau stativ de lumină.

Oferă confort atunci când se iau fotografii sau înregistra videoclipuri.Ușor și ușor de a transporta

Potrivit pentru camere DSLR sau alte accesorii , cum ar fi Canon, Nikon, Panasonic, etc.

Aceasta camera rece mânerul poate stabiliza și scăderea ai handshaking timpul de fotografiere sau filmare.Este învelit de negru anti-derapare haina pentru a se asigura confortabil de prindere de mână.Design Ergonomic se potrivește perfect cu mâna omului și se poate elibera o altă mână să dețină alte accesorii, ajungând la mai dinamic în fotografii.

Lățime platformă cu 1/4" șurub adoptă de înaltă compatibilitate cu multe comună camerele DSLR.Puteți robust și sigur loc de pe orice aparat foto cu standard de 1/4" șurub cu gaură pe ea.Este potrivit pentru camere DSLR, cum ar fi Canon, Nikon, Panasonic, Sony, Pentax etc. În plus, accesorii, cum ar fi LED-uri de lumină, de asemenea, pot fi montate dacă au 1/4" orificiu filetat.

Ca pentru partea de jos, are un 1/4" orificiu filetat pentru tine de a monta acest mâner pentru a-ți trepied sau stativ de lumină.

În plus, este potrivit pentru camere DSLR ,telefon Mobil sau alte accesorii,cum ar fi Canon,Nikon,Panasonic,Gopro,telefon Mobil

Folositi-l în timp ce realizați fotografii sau înregistrați videoclipuri în interior sau în aer liber, ușor de transportat și ascuns în geantă, acesta poate oferi o mai bună fotografierea experiență decât te-ai aștepta.

Material: ABS

Top:1/4" șurub

Jos: 1/4" orificiu filetat

1 x Camera Mâner

Notă: Handheld prindere NUMAI.Camera,trepied,Gopro,Gopro muntele,telefon,telefon clip nu sunt incluse.

Nevoie pentru a, de asemenea, cumpăra adaptor pentru Gopro și telefon clip pentru telefon mobil pentru a utiliza acest produs.

  • Pachet: Da
  • Nume De Brand: neewer
  • Numărul De Model: 10086362

Etichete: camara aparat de fotografiat digital, arma, dslr rig, andoer oficial, gopro erou 9, gopro hero, 4k go pro, lentile nikon z, flash neewer, aparat foto dslr.

Scrie o recenzie

Neewer Camera Mâner de Prindere Pistol Stabilizator Handheld cu 1/4

Neewer Camera Mâner de Prindere Pistol Stabilizator Handheld cu 1/4" Șurub pentru aparat Foto DSLR Pentru Canon/Nikon/Panasonic/Sony/Gopro Hero 4

Scrie o recenzie

Produse similare