Produs nou

Seicane 10.1 inch Android 10.0 GPS Navi Auto Auto Radio Player pentru anul 2013 2016 Citroen C4 Volan Controlul

999 Produse

529.09lei

-35%

814.01lei

Adauga la lista de dorinte

Seicane 10.1 inch Android 10.0 GPS de Navigare Auto Auto Radio Player pentru anul 2013 2014 2015 2016 Citroen C4 Volan Controlul

NOTĂ: Android 9.1/10.0: Suport RDS Android 9.0 4 core: Nu Suport RDS

Caracteristici Prezentare Generală

4G/3G&WIFI/App/download / 3D de Navigare GPS/FM&Radio AM/Bluetooth/Dual Zone/Gestionare a fișierelor/HD 1080P/Volan Control/ Digital TV/OBD2/DVR/Camera de Backup/TPMS/MP3/AUX/USB etc.

Configurații Avansate

Sistem de OPERARE:Android sistem 10.0

RAM: 2 G DDR3 memorie RAM

Hard Disk: Construit în 32 de GB iNAND ML

UI: Proaspete interfață de utilizator unic, cu grafică dinamică

Display: Core bord digital RGB888 direct drive, suport multi-rezoluție,UXGA@60HZ1600*1200 max, o definiție mai clară și mai display

Ecran: ecran Tactil Complet de control cu dinamic interfața grafică cu utilizatorul, suport de ecrane mai mari, de peste 10 inch, DVD auto, mai clar decât rezolutie de 1024*600 cu aceeași interfață

2 Porturi USB: vine cu 2 Porturi USB pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite de dispozitive externe, mai multe opțiuni pentru servicii și de divertisment

Caracteristici Unice

Mai recent Sistem Android: Încărcate cu cele mai avansate Android 8.1 sistem, acesta oferă cea mai rapidă și fluidă operație pe care ai avut-o.

Răspuns Prompt: Adoptat Quad - Core 1.6 GHz Coretex-A9 CPU și de mare viteză iNAND MLC hard disk, această unitate poate începe în termen de doar 1 sec.Și este nevoie de doar mai puțin de 2 secunde pentru sunet, 3 secunde pentru retrovizoare și 16 secunde de funcționare.

De mare viteză 4G/3G/ WIFI de Rețea: vine cu built-in de rețea WIFI și poate sprijini de cele mai up-to-data de 4G/3G module, permițându-vă pentru a obține cu ușurință acces la internet on-line pentru a asculta muzică, vizionarea de clipuri video online, jocuri online, vizionarea, adresa de e-mail de verificare, etc., atâta timp cât vă ajunge la un WIFI hotspot sau conectați-l la un 4G/3G module.

Aplicații Android descărcare: Se poate sprijini mii de aplicații descărcarea din Android market pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite, cum ar fi Twitter, Facebook, YouTube, M&N, Gmail, Skype, Google maps etc.

HD Display Touch-Screen: Se simplifică foarte mult operarea cu un digital, ecran multi-touch care poate sprijini multi-rezoluție,UXGA@60HZ1600*1200 max, făcându-l mai clar decât rezolutie de 1024*600 cu aceeași interfață.

3D de Navigare GPS: Cu 3D maps(hărți în iNAND ), cel mai bun mod de a-ți destinația dorită este doar la îndemâna ta în câteva secunde.Toate informațiile de navigare este disponibil, cum ar fi locația curentă, viteza, kilometraj, clădire punct de reper display,3D street view, căutare destinație și turn-by-turn de ghidare vocală, etc. De asemenea, puteți descărca cea mai recentă aplicație Google maps.

Bluetooth-pentru Toate Marcile de Telefoane mobile: Se sincronizează telefonul inteligent indiferent de orice marcă cu conexiune Bluetooth.Comoditatea mare ca Agenda de intrare, redarea de muzică și de căutare numele de O-Z sunt toate suportate.Hands-free apeluri și agenda telefonică de căutare pe ecranul mare poate foarte mult a asigura siguranța dumneavoastră pe drum.Și Bluetooth streaming de muzică te face să te simți relaxat tot drumul, fără nici o oboseală.Cele mai recente iPhone și telefoanele Android, toate pot fi acceptate.

Uimitor, Compatibilitate Formate Video: O gamă largă de formate video pot fi sprijinite, inclusiv wmv (VC1 codec), .avi (H. 264, MPEG4, MJPEG, Xvid, WMV), .mp4 (H. 263, H. 264, MPEG4 codec), .mpg (MPEG-2 codec), .m4v (H. 264, MPEG4).

Suport pentru jocuri: HD 2D & 3D jocuri sunt atât compatibil cu această unitate.O mare mulțime de emoție este doar de așteptare pentru familiile și prietenii în mașină.

Video Funcția : Aceasta susține Video Out Funcționa fără ANUNȚURI comutator, ceea ce e mai mult, imaginile de CPU de ieșire poate fi backstage video.

Convenabil One-Funcții-cheie: suportă o cheie de salvare, o cheie de navigare.Comoditatea mare este doar în vârful degetului.

Opțiuni

HD TV Digital: DVB-T/ATSC/ISDB-T TV Tuner HD pot fi furnizate pentru a primi canale TV digitale.

DVR auto: DVR funcție este utilizată pentru înregistrarea întregul proces de accidente de circulație, realizarea de fotografii pentru fața de vehicule și stocarea video în timp real în timp ce conduceți.

4G/3G module: Cu 4G/3G module, puteți obține cu ușurință acces la internet în mașină.Disponibilitatea de cele mai recente rețea 4G face să vă bucurați de cea mai rapida conexiune la internet ai avut-o vreodată

Camera de rezervă: Se adaugă o rezervă de fotografiat pentru a trece automat la parcare imagine în timp ce de mers înapoi.Această opțiune include un impermeabil și viziune de noapte camera de rezervă care vor fi montate în poziția de masina ta de înmatriculare lumini și cablurile de conectare a acestuia.Implicit camera retrovizoare este cu fir.Dacă aveți nevoie de un singur fir, vă rugăm să trimiteți o notă de noi după plasarea comenzii

TPMS: Perfect conectat cu această unitate cap cu instalare simpla, TPMS rapoarte în timp real de anvelope-presiune de informații prin intermediul unui afișaj pictogramă sau un simplu joasă presiune lampa de control pentru a vă ajuta să salva consumul de combustibil, extinde durata de viață a anvelopelor, reduce timpul de nefuncționare și de întreținere și crește eficiența de mediu.Recunoașterea precoce de defecțiune de anvelope oferite de TPMS pot evita accidentele de trafic pentru a îmbunătăți siguranța în întregul proces de conducere.

  • Caracteristică Specială: Suport Can-Bus
  • Direcție Wheeel Control: Suport
  • Mass-Media Digitale Format: WMA
  • Sistemul De Operare: Android 10.0
  • Articol Greutate: 2.93kg
  • Interfață: USB
  • Nume De Brand: seicane
  • Tuner Radio: Built-in
  • Wifi: Built-in
  • Din: Din Dublu
  • Tensiune: 12V
  • Limba OSD: Germană
  • Max De Memorie Extern: 32G
  • Element Dimensiune: 263*290*203mm
  • Camera De Rezervă: Suport
  • Dimensiunea De Afișare: 10.1"
  • RAM: 1G
  • Numele Modelului: H6006
  • TF/Micro SD Slot: 0
  • Caracteristici Speciale: Bluetooth
  • ROM: 16G
  • Potrivit Tip De Vehicul: Pentru Anul 2013 2014 2015 2016 Citroen C4
  • Pentru Autovehicule Marca/Model: PEUGEOT
  • Afară De Putere: 4*45w
  • Rezoluție: 1024*600
  • Tip De Material: Plastic

Etichete: gps volvo xc90, nissan nv200 radio, d volan, difuzor fără fir, bmw e90 android cu controler, difuzor, av citroen c4, citroen c4 7, c4 multimedia, c4 radio.

Scrie o recenzie

Seicane 10.1 inch Android 10.0 GPS Navi Auto Auto Radio Player pentru anul 2013 2016 Citroen C4 Volan Controlul

Seicane 10.1 inch Android 10.0 GPS Navi Auto Auto Radio Player pentru anul 2013 2016 Citroen C4 Volan Controlul

Scrie o recenzie

Produse similare