Produs nou

Bateristul Robot de Vânt de Până Mini-Jucarie de Colectie, Cadou Jucarii Clasice de Înaltă Imitație Bateristul MIni Robot de Decor pentru Adult Copil Copii

999 Produse

16.93lei

-44%

30.76lei

Adauga la lista de dorinte

Acest vânt de până bateristul robot de jucărie este bine proiectat si fabricat pentru toate vârstele.Imitație mare baterist robot cu ceasul.Lichidarea acest mini-robot, și el face bate toba gesturi.Acest baterist model de robot este o jucărie mare pentru copii și, de asemenea, un perfect cadou de colectie pentru adulți.

Descriere: Un joc amuzant și atractiv bateristul model de robot de jucărie Mare imitație bateristul robot cu mecanism de Vânt până în acest mini-robot, și el face bate toba gesturi în timp ce de mers pe jos de Vânt-up-cheie pentru a activa acest robot, nu are nevoie de baterii jucărie Mare pentru copii Un perfect cadou de colectie sau decor pentru adulti Material: Fier culoare Principala: Olive green Robot dimensiune: Aprox. 5.5 x 6 x 10 cm Avertisment: Copiii ar trebui să fie sub supraveghere a unui adult, atunci când joci acest robot de jucărie.

Pachetul Include: 1 x Bateristul robot de jucărie 1 x Wind-up cheie

Notă: vă Rugăm să fie amintit că, din cauza efecte de iluminare și monitor brightness/contrast setări etc, tonul de culoare a site-ului fotografie și elementul real ar putea fi ușor diferite.

Vă Rugăm Să Citiți Înainte De Cumpărare

TRANSPORT

1.Transport la nivel mondial, doar cu excepția câtorva țări .

2.Cele mai multe țări oferim Transport Gratuit prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus , aștepta doar de la distanță site-uri.

3. Ne va livra comanda în timp util după verificarea plății.

4.Verificați și confirmați adresa dvs. de ordine meci adresa de livrare, am doar navei în scopul de adresa.

5.Timp De Livrare :

6. Dacă nu ați primit comanda dupa 25 de zile lucrătoare de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Promitem că ne va ajuta până când coletul ajunge pentru tine!

Plata

Vă rugăm să acorde termen de 7 zile de la comanda.Vom aranja transport ASSP.

DUPĂ VÂNZAREA DE SERVICII

FEEDBACK-ul

Satisfacția dumneavoastră și comentariu pozitiv va fi foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5stele dacă sunteți mulțumit cu serviciile noastre.Și ne va oferi, de asemenea, de 5 stele feedback-ul.

Dacă aveți orice probleme cu produsele sau serviciile noastre,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva toate problemele și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Gen: Unisex
  • Caracteristici: Vânt De Până
  • Certificare: CE
  • Intervalul De Vârstă: > 3 ani
  • Origine: NC(de Origine)
  • culoare: Măsline Verzi
  • Nume De Brand: MagiDeal
  • Material: Alte

Etichete: robbot, mini mixer, robot de jucărie, ceas robot, robot masina de lemn, bateristul tricou, robo jucărie, tin toy, retro robot, antic tin jucarii.

Scrie o recenzie

Bateristul Robot de Vânt de Până Mini-Jucarie de Colectie, Cadou Jucarii Clasice de Înaltă Imitație Bateristul MIni Robot de Decor pentru Adult Copil Copii

Bateristul Robot de Vânt de Până Mini-Jucarie de Colectie, Cadou Jucarii Clasice de Înaltă Imitație Bateristul MIni Robot de Decor pentru Adult Copil Copii

Scrie o recenzie

Produse similare