Produs nou

Înlocuirea 3D Joystick-ul Analogic Degetul mare Stick Pentru Nintendo Comutator Bucurie Con Controller Modulul Senzor Potențiometru Instrumentul de Reparare

999 Produse

27.58lei

-54%

60.00lei

Adauga la lista de dorinte

Wireless USB/Tip-C Adaptor Bluetooth Pentru Nintendo Comutator/PS4/PC

Produsul este compatibil cu Comutator / Întrerupător Lite Gazdă, Gazdă PS4 (cu adaptor), PC (cu adaptor).Introduce transmițătorului la portul USB al PC-ului host, plug and play.Suport voice chat în joc, mufă de 3,5 mm microfon în 3.5 mm frecventa de voce gaura de gazdă pentru a realiza microfon funcția de apel.

Premium Temperat Pahar Ecran Protector Pentru Nintendo Comutator

Cu materiale importate, sticla are o mare platitudine și o bună transmisie a luminii!9H duritate mare poate rezista în mod eficient la zero cauzate de obiecte ascuțite pe suprafața ecranului de frecare!Da o simt mai bine decât originalul ecran!Utilizarea perioadă lungă de timp, ochii nu cu ușurință oboseala, pentru a proteja mai bine viziunea.

Portabil De Protecție Greu De Stocare De Caz Pentru Nintendo Comutator

De dimensiuni mici și mari de spațiu sunt concepute pentru a găzdui operatori și alte accesorii aferente.Acesta poate rezista daune la comutatorul controller din cauza externă de forță majoră.Cel mai important lucru este faptul că este rezistent la șocuri și funcția de rezistent la apa!

Înlocuirea 3D Joystick-ul Analogic Degetul mare Stick Pentru Nintend Comutator

Pentru Comutator rocker kit de reparare, compatibil pentru toate Nintend Comutator NS kituri de reparații.

Cum pentru a instala 3D joystick-ul ?

1.Utilizați Y șurubelniță pentru a deschide 4 șuruburi de pe partea bucurie con. 2.Utilizați X șurubelniță pentru a deschide șurub în interiorul bucurie con. 3.Să ia în jos mici de fier. 4.Apoi ia original 3D joystick-ul cu atenție.

Compatibilitate

Un speciale de înlocuire pentru 3D joystick-uri analogice numai pentru Nintendo joystick-uri.Potrivit pentru stânga și dreapta Bucurie-con controlere.

De înaltă calitate

Fabricat de înaltă calitate din material plastic si metal, joystick-ul este ușor și durabil.Înlocui rupte, uzate sau deteriorate simulări pentru a aduce Bucurie-con înapoi la viață.

Notă

Calibra joystick-ul pentru Nintendo a Comuta setările după instalare.

Lista De Ambalare

2 * Analog Stick 1 * Y Șurubelniță 1 * X Șurubelniță 1 * Indiscreti Instrument 2 * Negru de cauciuc, Capace de Silicon

Prin cablu USB Gamepad Vibrații

Acest lucru se ocupe am proiectat un motor de vibrații, atunci când joci un joc de curse, frână derivă de acțiune este mult mai interesant!Lăsați-vă într-un joc fericit și nu pot ieși-te!Jocuri Happy face să uiți de problemele tale!

5.0 Inch Ecran Mare, Consolă De Jocuri Portabile

Imagini realiste oferi un sentiment de viziune largă!Calitatea imaginii este clar, ca daca este captivantă cu un sentiment confortabil.Mare de 8 GB de memorie cu sute de jocuri clasice construit în.Suport pentru 32-bit /16-bit / 8-bit joc de popularitate.

Wireless Bluetooth Gamepad Suport Oficial App Joc

DATELE BROASCA gamepad este un Bluetooth conectat modul de operare.Se poate sprijini pentru PS3/IOS/TV Box/Andriod Telefon Inteligent/PC!Ea are avantajul de a fi capabil de a descărca suport mâner joc direct, și poate fi conectat direct la telefon fără RĂDĂCINĂ.Pașii sunt simple, nu este nevoie pentru a instala drivere și a înființat cheie de cartografiere.

  • Caracteristică 4: pentru Nintendo comutator Bucurie-Con Șurubelniță
  • Caracteristică 1: pentru NS Comutator Bucurie Con Piese de schimb
  • Nume De Brand: DATE DE BROASCA
  • Tip: Înlocuirea 3D Analog thumbstick pentru Nintendo Comutator
  • Nintendo Model: NINTENDO A COMUTA
  • Caracteristică: Înlocuirea 3D Analog thumbstick
  • Numărul De Model: ZXX1023RTTXLPJ
  • Material: Metal și Plastic
  • Caracteristică 2: Pentru Nintend Comutator Bucurie-Cons 3D Analog Stick
  • Caracteristică 3: pentru Nintend Comutator JoyCon Piese de schimb
  • Compatibil 2: Pentru Nintendo Comutator NS
  • Caracteristica 5: pentru Nintend Comutator Consolă de instrument
  • Compatibil: Pentru Nintend Comutator Bucurie-con controller
  • Compatibil 3: Pentru Nintendo Comutator Bucurie-Con
  • Compatibil 1: pentru nintendo accesorii întrerupător de
  • Origine: NC(de Origine)
  • Compatibil Marca/Model: Nintendo

Etichete: potențiometru multi, modchip comutator, nintendo a comuta regulatoarelor de circulație, rcm jig nintendo comutator, joystick-ul, bucurie con nintendo comutator, legăturile nintendo, data broasca, crack a comuta, joc nintendo comutator.

Scrie o recenzie

Înlocuirea 3D Joystick-ul Analogic Degetul mare Stick Pentru Nintendo Comutator Bucurie Con Controller Modulul Senzor Potențiometru Instrumentul de Reparare

Înlocuirea 3D Joystick-ul Analogic Degetul mare Stick Pentru Nintendo Comutator Bucurie Con Controller Modulul Senzor Potențiometru Instrumentul de Reparare

Scrie o recenzie

Produse similare