Produs nou

PROSTORMER 1 Set 25 in 1 Torx Surubelnita de Precizie Instrumentul de Reparare Set Pentru iPhone telefon Mobil Tablet PC Unelte de Mână Accesorii

999 Produse

15.44lei

-25%

20.61lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere De Producție

25 în 1 Șurubelniță Set

10 x Steaua hexagonal Surubelnite (T2/3/4/5/6/7/8/9/10/15) 5 x Surubelnite Cruce (1.0/1.2/1.5/2.0/3.0) 4 x Flat-blade Șurubelnițe (1.0/1.5/2.0/3.0) 2 x Pentagon Șurubelniță (0.8/1.2) 1 x Y-tip Șurubelniță (2.0) 1 x Triunghi Șurubelniță (2.3) 1 Punct x Șurubelniță(0.8) 1 x Șurubelniță Mâner 1 x sac Negru

Caracteristici produs: Aceste multiple de dimensiuni surubelnite veni la îndemână într-un portofel din piele de caz,interne tip lot cap baionetă fix, nu este ușor să se împrăștie.Fiecare șurubelniță bit se potriveste perfect pe mâner, și poate fi ușor schimbată de la unul la altul.Maner fabricat din material de aliaj de producător, coada adoptă rulment de precizie design.De înaltă precizie surubelnita cu cap făcut de un high-end de oțel(oțel crom vanadiu)de tratament termic special.Set complet de 24 de lot cap, poate fi adaptat pentru a lucra în multe domenii diferite.

Potrivit pentru cele mai multe produse digitale, diverse tipuri de calculator, telefon mobil, aparat foto, ochelari, ceasuri, chei de masina, iPad, tableta, PC, laptop etc.

Cum să utilizați???

25-în-1 Set de Șurubelniță 1. Roti la 180 de grade și trageți în afară. 2. Scopul la cap de șurubelniță. 3. Introduce surubelnita cu cap în mâner. 4. Are un magnet să dețină cap de șurubelniță.

De ÎNALTĂ REZISTENȚĂ: De înaltă precizie cap de șurubelniță este fabricat de înaltă rezistență din oțel inoxidabil.COMPATIBILITATE MARE: set Complet de 24 de cap de șurubelniță, potrivit pentru cele mai multe produse electronice.LUMINA ȘI MÂNER PUTERNIC: șurubelniță mâner din material de aliaj de producător.UȘOR de A SCHIMBA:Fiecare cap de șurubelniță se potriveste perfect pe mâner, cu ușurință fi schimbat.FOARTE PORTABIL: precizie șurubelniță set vin cu o îndemână din piele portofel caz, de dimensiuni mici, ușor de transportat.

În cazul în care pentru a utiliza???

25 în 1 Șurubelniță Set

&Vânzătorului Metoda de Transport maritim-RU Principalul Oraș de Aproximativ 5-15 zile lucrătoare de la Distanță de Oraș:alte express China Depozit Special Linia Principală a Orașului Aproximativ 5-15 zile lucrătoare de la Distanță de Oraș:alte express Depozit China Belarus Linie Specială Principalul Oraș de Aproximativ 5-15 zile lucrătoare de la Distanță de Oraș:alte express Kazahstan Linie Specială Principalul Oraș de Aproximativ 5-15 zile lucrătoare de la Distanță de Oraș:alte express Ucraina Linie Specială Principalul Oraș de Aproximativ 5-15 zile lucrătoare de la Distanță de Oraș:alte express Coreea de Linie Specială Principalul Oraș de Aproximativ 5-15 zile lucrătoare de la Distanță de Oraș:alte express statele UNITE ale americii depozit Statele Unite ale americii Vânzător este Metoda de Transport maritim-NE, Principalul Oraș de Aproximativ 5-15 zile lucrătoare de la Distanță de Oraș:alte express China Depozit Special Linia Principală a Orașului Aproximativ 5-15 zile lucrătoare de la Distanță de Oraș:alte express Depozit China Mexic Linie Specială Principalul Oraș de Aproximativ 5-15 zile lucrătoare de la Distanță de Oraș:alte express Canada Linie Specială Principalul Oraș de Aproximativ 5-15 zile lucrătoare de la Distanță de Oraș:alte express Israel Linie Specială Principalul Oraș de Aproximativ 5-15 zile lucrătoare de la Distanță de Oraș:alte express Emiratele Arabe UniteLinie Specială Principală A Orașului 25-în-1 de precizie set este un ideal set de instrumente pentru ateliere electronice,uita-te la repararea,ochelari de reparații în cazul în care precizia este necesar.Păstrați-l în sertarul de la bucătărie,torpedou,sau pachet în bagaje atunci când vă deplasați,o să-ți placă!

Prostormer servicii de expediere

Depozit, Țara Express Zone din Țară Timp de Livrare se Adauga federația rusă Federația rusă

IML Express

  • Cinci stele șurubelniță: 0.8 1.2
  • Cerere: Set De Unelte De Uz Casnic
  • Toc Dimensiunea Deschis: aprox. 20 x 10.3 cm /7.8 x 4.0 inch
  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
  • Trox șurubelniță: T2 T3 T4 T5 T6 T7 T8 T9 T10 T15
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: prostormer
  • Dimensiune: None
  • Greutate Netă: 116g
  • cruce șurubelniță: 1.0 1.2 2.0 3.0
  • Pachet: Caz
  • Numărul de Bucăți: 25-în-1
  • Numărul De Model: PTHT572
  • Tip: Combinație
  • Y șurubelniță: 2.0
  • Instrument de culoare: ARGINT
  • Utilizarea: diferite tipuri de calculator, telefon mobil, aparat foto, ochelari, ceasuri.

Etichete: set pentru femei, telefoane celulares, set torx, prăjită set de șurubelniță, unealtă multifuncțională, multitul, uita-instrumentul de reparare kit lige, setați telefonul instrumente de reparare, Masina instrumentul de reparare, instrument wiha.

Scrie o recenzie

PROSTORMER 1 Set 25 in 1 Torx Surubelnita de Precizie Instrumentul de Reparare Set Pentru iPhone telefon Mobil Tablet PC Unelte de Mână Accesorii

PROSTORMER 1 Set 25 in 1 Torx Surubelnita de Precizie Instrumentul de Reparare Set Pentru iPhone telefon Mobil Tablet PC Unelte de Mână Accesorii

Scrie o recenzie

Produse similare