Produs nou

Natrol Avansate de Somn Melatonina 10 mg Vitamina B-6 Calciu 60 Comprimate

999 Produse

118.88lei

-10%

132.10lei

Adauga la lista de dorinte

Avansate de Somn Melatonina -- 10 mg - 60Tablets

Descriere Formula Avansata pentru a Promova un Somn Mai bun Adormi mai Repede, să Rămână Mai mult Adormit 100% fără Droguri Puterea Maximă Vegetarian Supliment Alimentar cu eliberare Rapidă strat exterior cu eliberare Controlată strat interior

Cum Melatonina Funcționează

Melatonina este produs in mod natural de glanda pineală din creier.Producția este declanșată atunci când soarele se duce în jos, de semnalizare organismul să se pregătească pentru somn.

Melatonina joacă un rol-cheie în ritmul circadian al organismului-"Somn-Veghe" ciclu-de a ajuta pentru a stabili un somn normal și de a promova o mai odihnitor, un somn relaxant.

Obtinerea De Somn Bun

În plus, pentru a te ajuta să te trezești odihnit și energizat, obtinerea de somn bun are o serie de beneficii pe termen lung.Mai bine dormi pot contribui la o viață mai sănătoasă, în general, cu totul, de la mai clare funcționarea creierului pentru mai mult echilibru in greutate.

Melatonina este un ajutor de somn pe timp de noapte de insomnie ocazionale.

Natrol Avansate de Somn Melatonina 10 mg Timp de Presă

Avansate de Somn Formulare pentru a vă Ajuta să Obțineți cele mai Bune de Somn 2-Layer Tablet-strat exterior elibereaza Melatonina rapid pentru a vă ajuta să adormi mai repede, urmată de eliberarea controlată de un strat interior pentru a vă ajuta să dormi mai bine noaptea.Conține Vitamina B-6 pentru a sprijini corpul producția naturală de Melatonină.Ajută la stabilirea normal de somn. 100% fără Droguri și non-formativa.Sugestii De Utilizare

Ia 1 comprimat de 20 de minute înainte de culcare.Alte Ingrediente

Celuloză microcristalină, metilceluloză, stearat de magneziu, acid stearic, dioxid de siliciu, hipromeloză, glicerina.

No: Lapte, ouă, pește, crustacee crustacee, nuci, arahide, grâu, soia, drojdie, culori sau arome artificiale, adaos de zahăr sau conservanți.Avertismente

Este posibil să apară unele reziduale somnolență.Dacă sunteți sub supraveghere medicală sau folosind orice tranchilizante sau sedative, să solicite sfatul unui profesionist de asistență medicală înainte de a utiliza.Consultați-vă profesionist de asistență medicală înainte de utilizare dacă aveți o boală autoimună, tulburare depresivă sau sunt gravide sau care alăptează.A nu se utiliza de către copii sub vârsta de 12 ani.Nu luați atunci când utilaje sau conduce un vehicul.

Depozitați într-un loc răcoros, uscat.

Nu se lăsa la îndemâna copiilor.Supliment Fapte Dimensiune De Servire: 1 Comprimat De Portii Per Flacon: 60 Cantitate Pe Portie %Valoarea Zilnica De Vitamina B-6

(ca Piridoxina HCL) 10 590 mg% Calciu

(din Fosfat de Calciu Dibazic) 23 mg de 2% Melatonina 10 mg * *necesarul Zilnic (DV) nu este stabilit.

Transport:

Am expediat în întreaga lume, dreptul la ușa dumneavoastră.

Vă rugăm să permiteți-3 - 7 zile lucratoare pentru transport să fie efectuată după ce plata a fost primit.Livrarea se va lua în mod normal, 2-12 zile lucrătoare de către EMS, și 14-21 zile lucrătoare prin China Post Air Mail.

Contactați-Ne:

Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să nu ezitați să ne lăsați un mesaj.Ne va primi înapoi la tine cât mai curând posibil.

Despre Feedback-Ul

Apreciem clienții noștri și am aprecia foarte mult feedback-ul dumneavoastră POZITIV.Vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor, astfel încât să putem rezolva problema.

  • Tip: pește
  • Nume De Brand: NoEnName_Null

Etichete: mg zr, tulbure melatonina fum, biotina, ovitrelle 250 mg soluție injectabilă, mg3, melatoninei 5 mg, melatonina, melatonina somn, masina mg, pierderea parului ser.

Scrie o recenzie

Natrol Avansate de Somn Melatonina 10 mg Vitamina B-6 Calciu 60 Comprimate

Natrol Avansate de Somn Melatonina 10 mg Vitamina B-6 Calciu 60 Comprimate

Scrie o recenzie

Produse similare