Produs nou

(Pachet de 100) cu mâner Lung Poliester vârf Mâner de Plastic Solvent de Curățare Tampoane de Bastoane pentru Epson SureColor Seria de Imprimante

999 Produse

55.75lei

-9%

61.94lei

Adauga la lista de dorinte

Ambalare :100 buc/lot

Lung Manipulate Poliester vârf Mâner de Plastic Solvent de Curățare Tampoane de Bastoane pentru Epson SureColor Seria de Imprimante sau orice solvent printer.

Lung manipulate poliester tricot tampon este un scop general tampon special potrivit pentru curățarea zonelor greu accesibile.Flexibil zbaturi sfat și durabil cleanroom spălate tricot cap sunt excelente pentru aplicații de curățare riguroasă.

Nostru tricot de poliester, husele sunt realizate din cameră curată, spălată cu filament continuu de poliester pentru o puritate excepțională și de a oferi ionică scăzută niveluri de contaminare, împreună cu durabilitate excelentă și capacitatea de absorbție.Tricotate din poliester tampoane au o rezistență chimică excelentă și sunt compatibile cu solvenți organici.

Timp Tampon Caracteristici:

- Cleanroom-spalati, dublu-strat tricotate Alfa poliester tipover flexibil zbaturi

- Mult timp, lumina verde mâner din polipropilenă

- Lipite termic cap

- Moale și neabrazivă

Timp de poliester Tampon de Beneficii:

- Ultra-low nevolatila reziduuri

- Scăzut de particule și fibre generație

- Bună sorbency

- Nu contaminează adezivi

- Rezistenta chimica excelenta

Poliester Tampon De Aplicații:

- Curățarea cu solvenți, cum ar fi IPA

- Probe de pe suprafețe pentru TOC sau de curățare de validare

- Aplicarea de lubrifianți și alte lichide

- Eliminarea excesului de materiale

Dimensiuni:

Cap width = 6,8 mm (0.268")

Cap grosime = 2.8 mm (0.1410")

Lungimea capului = 16.8 mm (0.661")

Mâner width = 3.2 mm (0.126")

Mâner grosime = 3.2 mm (0.126")

Mâner lungime = 145.5 mm (5.728")

Total tampon lungime = 162.3 mm (6.390")

Curățare Tampoane de imagini :

Transport:

--- Cele mai multe elemente sunt livrate în 4 zile lucrătoare după ce plata a fost eliminat. (Sfârșit de săptămână și de sărbătorile excluse).

--- Suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice întârziere personalizat sau fiscale.Pentru că timp de tranzit depinde foarte mult de țări diferite Servicii Poștale (în special în weekend și de sărbători).

Garanție:

--- 100% de brand NOU.Cumpara cu incredere!

--- Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

--- Returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.

Feedback-ul:

--- Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi, Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv si 5 stele.

--- Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de a deschide un litigiu, se va rezolva problema până când nu sunteți pe deplin mulțumiți .

Aproape De Serviciu Si O Calitate Excelenta

Alte Componente Ale Imprimantei :

  • Numărul De Model: timp tampon de bastoane
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: hp z6100, mimaki tampon, epson surecolor f6070, cartus pentru epson stylus, dell 1750, tampon curat, baterie dell gw240, epson reset, spuma tampon, imprimanta tampon.

Scrie o recenzie

(Pachet de 100) cu mâner Lung Poliester vârf Mâner de Plastic Solvent de Curățare Tampoane de Bastoane pentru Epson SureColor Seria de Imprimante

(Pachet de 100) cu mâner Lung Poliester vârf Mâner de Plastic Solvent de Curățare Tampoane de Bastoane pentru Epson SureColor Seria de Imprimante

Scrie o recenzie

Produse similare