Produs nou

XINDA în aer liber, Alpinism Carabină 22KN de Siguranță de Blocare din aliaj de Aluminiu cu arc Poarta Catarama Supraviețui Echipament de Protecție

999 Produse

41.83lei

-26%

56.53lei

Adauga la lista de dorinte

Brand: XINDA Cod: XD-8126N Formă: în formă de Ureche Nume: Screwgate Carabiner de Blocare: Screwgate de blocare Culoare: negru albastru roșu Portocaliu roșu-Argint Greutate: 54g Dimensiune: lat 5.75 cm 10.1 cm Poarta de deschidere : 1.6 cm Material: 7075 aeronave din aluminiu clasa de Rezistență la Rupere: 22KN Verticale 8KN Orizontală 7 kN deschide poarta Certificare : CE 1019 EN12275 UIAA Multi-funcțional: utilizate pe scară largă în activități în aer liber și viața de zi cu zi, cum ar fi alpinism, salvare, arborist, speologie, canyoning, vanatoare, camping, drumetii, hamac de configurare, slackline, caiac, caine lesa, leagăn, dans aeriene set-up...Avantaj: în formă de Ureche de design, frumos și proaspăt, perfect în mână.Suprafață anodizat, de culoare luminoase. 7075 grad de aeronave din aluminiu, ușor și convenabil. Instrucțiuni de Utilizare:

1 Ține departe de produse chimice și a minimiza contactul cu nisip și noroi.

2 Spălați și curățați în 40℃ apă și apoi lăsați-l să se usuce natural.

3 Evita căderile de la înălțimi ca o fractură intern nu poate fi văzut cu ochiul liber.

4 nu stoca carabiniere în umed sau aer sarat, de umezeală, de echipamente sau îmbrăcăminte, sau aproape de substanțe chimice corozive.

5 carabiniera este fabricat în conformitate cu reglementările tehnice ale CE și UIAA și durata de viață este, în general, de până la 5 ani.Real durata de viata de echipamentul poate fi mai lungă sau mai scurtă, în funcție de cât de des îl folosiți și pe condițiile de utilizare a acestuia.

6 Lubrifia după curățare și să păstreze cerealele interior.

7 Verificați echipamentul pentru semne de deteriorare și uzură, înainte și după fiecare utilizare.

8 vă Rugăm să citiți și urmați instrucțiunile înainte de utilizare.Distribuitorii și proprietarii de brand nu sunt responsabili pentru daune și accidente cauzate de utilizarea necorespunzătoare.

Se retrage de carabină atunci când:

1 uzura groove este de peste 1/4 din carabină este diametru.

2 poarta nu poate fi deschis sau închis în mod normal.

3 șurubul nu poate fi poftă de mâncare deschis sau închis.

4 carabiniera cade din înălțimi pe teren accidentat.

5 produse Chimice corodează metalul.

6 șocuri puternice taxa

7 nu-l folosesc atunci când în dubiu și să se consulte distribuitorul.

  • Dimensiune: 7.4*11.2cm
  • trage: 22KN
  • Tip: Carabiniere & Quickdraws
  • culoare: Argintiu,Portocaliu,Albastru,Negru
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: xinda
  • Material: Aliaj de aluminiu-magneziu

Etichete: carabină cupa în aer liber, multe carabiniere, pungă mică carabină, carabin, alpinism instrument, poarta de securitate animale de companie, oamenii de alpinism, ieftine alpinism echipamente, carabin urca, arborist echipament de alpinism.

Scrie o recenzie

XINDA în aer liber, Alpinism Carabină 22KN de Siguranță de Blocare din aliaj de Aluminiu cu arc Poarta Catarama Supraviețui Echipament de Protecție

XINDA în aer liber, Alpinism Carabină 22KN de Siguranță de Blocare din aliaj de Aluminiu cu arc Poarta Catarama Supraviețui Echipament de Protecție

Scrie o recenzie

Produse similare