Produs nou

Mari Călători Saci de Rufe cu Curea de Umar,Mașină de spălat Robust Rip-Stop delicate Material de Nailon cu Cordon de Închidere

999 Produse

38.86lei

-25%

51.82lei

Adauga la lista de dorinte

36"x24"(91.44 x 60.96 cm) Mare Călătorie Saci de Rufe cu Curea de Umar,Mașină de spălat Robust Rip-Stop delicate Material de Nailon cu Cordon de Închidere pentru Copii Tabara de Facultate Descrierea Produsului ★ materiale Durabile și meserii: Făcut de rezistent la apă și durabil nailon gros tesatura cu super-greu dublu-fantă structura cu mai multe ochiuri de la partea de jos pentru a preveni rupe de propagare.Asigura condiții de siguranță și de lungă durată de utilizare în fiecare zi, și pot fi spălate la mașină fără să se distrugă. ★ Confortabil și convenabil: saci de rufe are o curea de umăr design.O mai mare bretele scuti de umăr presiune face mai confortabil, ușor de a transporta cantități mari de haine și în afară de spălătorie.Este ușor de transportat, puteți elibera mâinile tale și de a face alte sarcini atunci când este utilizat. ★ O mulțime de spațiu de stocare: Mare sac de rufe este suficient de mare pentru a deține o mulțime de haine și ceea ce doriți să puneți în.Nu va lasa îmbrăcăminte scurge.Supradimensionat sac de rufe se potrivește cele mai multe dimensiune standard de sortare și coșuri și nu permite haine de pop-up de rufe. ★ Funcționalitate și siguranță: Convenabil cordon de proiectare cu un arc de blocare.Și este ușor de a deschide și închide.Acesta previne obiecte personale de la vărsarea atunci când transportul hainele tale.Atunci când nu este utilizat, acesta poate fi ușor pliate și plasate în dulap pentru a economisi spațiu.Puteți chiar să-l ambalaj într-valiza pentru transport ușor. ★ Frecvent utilizate multi-funcție: Mare sac de rufe le pot folosi pentru a stoca dvs. de păpuși, mașină de călătorie consumabile, saci de dormit, plăpumi, pături și perne.Acesta poate fi folosit pentru familii, colegiul cămine, apartamente, spălătorie, camping, turism, interior/exterior.Datorită design pliabil, coșuri de rufe pliabil sunt perfecte pentru cămine, hoteluri, tabere sau apartamente cu spațiu limitat.

Mare Capacitate & Multiple De Utilizare

Super mari dimensiuni 36"x24"(91.44 x 60.96 cm).Personalizate nailon sac de rufe poate fi folosit pentru depozitare mare necesitatile de zi cu zi, cum ar fi o pătură sau să păstreze copilul jucarii, echipament sportiv.Un cadou practic pentru un prieten sau singur, sac pentru Cadouri de crăciun, un cadou de absolvire.Cămin sac de rufe este, de asemenea, potrivite pentru păstrarea pernă, pantofi precum se încadrează în supradimensionate coș pentru transport convenabil.Puteți potrivi, de asemenea, într-o mare de rufe și să ia doar la spălătorie când este complet umplut.Pentru a adăuga unul dintre călători saci de rufe la setul dvs. de călătorie.Convenabil, ușor și extrem de practic, acest sac de rufe este accesoriul perfect pentru a face viața mai ușoară în timp ce călătoresc.

2 culori Diferite la Alegere

2 culori pe saci de rufe ajuta să vă pentru a sorta diferite chestii.Este o optiune ideala pentru o familie mare, cu un plus capacitatea de a stoca spălătorie.Foarte Mare Sac de Rufe se potrivește cele mai multe de dimensiuni standard de sortare și plasă de pop-up de rufe, oferind versatilitate în depozit după ce ați terminat cu rufele.

Armat cu Tesatura si Rupere-rezistență

De înaltă densitate și anti-rupere pânză este aplicat pentru mai folositi în timp ce acesta poate deține mai mult de sarcina de lucru.Avem de a face upgrade de tesatura pentru a reduce riscul de rupere.

Curea De Umăr & Proiectare De Cordon

Cordon de închidere dețin în haine ermetic și se păstrează praful.Cordon de închidere pentru a preveni haine de la care se încadrează în jos.Puteți transporta în condiții de siguranță la spălătorie.

Wipeable & Respirabil

Vom aplica lumină și respirabil tesatura pentru a face sac de rufe, este, de asemenea, ușor de curățat cu o cârpă umedă sau lana, și pot fi spălate la mașină.

  • Stil: Personalizare personalizate
  • Material: Panza
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: net se spală, geantă de mână de curea, spălătorie net saci pentru haine de spălat, spălătorie mare sac de nailon, panglică de paie, rip stop tactice, foarte mare coș de rufe, sac de rufe murdare, industriale de spalat, pedichiura tuns.

Scrie o recenzie

Mari Călători Saci de Rufe cu Curea de Umar,Mașină de spălat Robust Rip-Stop delicate Material de Nailon cu Cordon de Închidere

Mari Călători Saci de Rufe cu Curea de Umar,Mașină de spălat Robust Rip-Stop delicate Material de Nailon cu Cordon de Închidere

Scrie o recenzie

Produse similare