Produs nou

Super Moale Realist Vibrator din Silicon Mare Penis Pula Mare Realiste Sentiment Real Anale, Vibratoare Jucarii Sexuale pentru Femei G-spot Masturbari

999 Produse

126.48lei

-40%

210.80lei

Adauga la lista de dorinte

Materiale în condiții de siguranță: Siguranță material silicon nu va provoca daune la corpul, material moale, aduce sentiment mai confortabil pentru clienți

Dimensiune Produs:

Total lungime: 29cm / 11.41 inch

Eficient lungime: 24cm / 9.45 inch

Diametru: 5.5 cm / 2.16 inch

Puternic Fraier:

Fizice ventuza suge obiect și se rotește fără nici o problemă.Puternic ventuza de design vă permite să utilizați produsele noastre în diverse locuri.

Ambalare pas:

Confidențialitate ambalaj, produsul este plasat în balon coloană sau greu cutie pachet este absolut incapabil să prindeți adevărata față a produsului, și în cele din urmă opac bandă de ambalare nu pot vedea în interiorul produsului, vă rugăm să fiți siguri de a cumpara va multumesc

Escrow nostru este de preferat metoda de plata ,vom accepta, de asemenea, diferite plăți de mai jos: Dacă există orice problemă cu privire la plată, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați.

1. Transport vor fi aranjate în termen de 7 zile după ce a finalizat plata.Toate bunurile vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă..ar fi bine să nu lăsați o adresa de mail,credem că nu e în siguranță.

2. Noi oferim o mulțime de metoda de expediere.cum ar fi:China Post Aer Înregistrat Mail .ePacket .Singapore Post .Olandez Post.PostNL.Aramex .Aeriene Ruse .etc.Vom alege un mai potrivit și mai rapid pentru tine .

3.Oferim rapid metoda de transport maritim, cum ar fi DHL ,EMS,FedEx, Dar trebuie să plătească costul de transport maritim.

1. Vă rugăm să verificați informațiile de urmărire pe site-ul de urmărire ,3-7 zile sau mai mult dupa livrare logistica informațiile vor fi actualizate.Dacă orice problemă cu privire la informațiile de urmărire,vă rugăm să ne contactați înainte de a pune pentru a disputa.

2. Vă rugăm să ne contactați prin mesaj ,e-mail, sau trademanager , dacă aveți orice alte cerințe.

3. Vă rugăm să verificați pachetul și articole, asigurați-vă că este intact.

1. Satisfactia dumneavoastra este urmărirea noastră.Deci, dacă există ceva pentru a face să vă nemulțumit,(inclusiv noastră de produse și servicii, sau alt lucru).Vă rugăm să ne contactați pentru a vă servi din nou înainte de a pune pentru a disputa, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.

2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să lăsați un Feedback-ul Pozitiv (5 stele), pentru noi,este foarte important pentru noi.

  • Pachet: Secretul ambalaj cutie
  • Tip: Produse Pentru Sex
  • Nume De Brand: DULCE SPAȚIU DE RUISON
  • Numărul De Model: Q323
  • Sugestiv Sexual: No
  • Funcția 4: mare dildo anal plug
  • Funcția 2: Jucării pentru adulți
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Silicon
  • funcția 3: Vibratoare pentru Femei
  • Funcția 1: Femeia Patrunde Barbatul Penis Artificial
  • funcția 5: Vibrator Realist
  • Dimensiune: 29*24*5.5 cm /11.41*9.45*2.16 inch
  • Picătură de transport maritim: Suport picătură de transport maritim

Etichete: penis artificial, al meu jucării sexuale, jucărie sexuală, super silicon vibrator, vibrat, anal plug, penis, faak de aspirație, Pula Mare, moale imens anal.

Scrie o recenzie

Super Moale Realist Vibrator din Silicon Mare Penis Pula Mare Realiste Sentiment Real Anale, Vibratoare Jucarii Sexuale pentru Femei G-spot Masturbari

Super Moale Realist Vibrator din Silicon Mare Penis Pula Mare Realiste Sentiment Real Anale, Vibratoare Jucarii Sexuale pentru Femei G-spot Masturbari

Scrie o recenzie

Produse similare