Produs nou

Adaee ABS Piatra de Ascutit de Bază Pentru Laturile Duble whetstone

999 Produse

20.48lei

-29%

28.86lei

Adauga la lista de dorinte

1.Este ADAEE brand,din China, Shanghai Yijian Companiei.

2.A fost angajat la livrare produs în termen de 48 de ore de la plasarea comenzii(cu Excepția weekend și de sărbători).

3.Toate imaginile sunt adevărate, pentru că lumina motiv , fotografii și materiale poate fi diferenta de culoare.

4. De înaltă calitate, modul de livrare sunt folosite.Noi vă va oferi rambursare completă, dacă timpul de livrare este de peste perioade de angajament.Adaee ABS Bază Pentru Laturile Duble gresie Piatra de Ascutit

Manual:

1. Bucurați-vă de piatră în apă pentru 5 minute, apoi pune-l pe o platformă stabilă.Ascutit cutite cu unul sau doi pași este decis de gradul de instrument contondent.

Pasul 1: Grosier de slefuire, folosit pentru a repara serios baraj în vârstă de margine, potrivite pentru contondent cuțite.Ține cuțitul la un unghi de 10 - 30 °, se pisa pe margine pe suprafața de piatră și înapoi cu o presiune ușoară, și ascuți până la marginea destul de ascutite.După ascuțire instrument, acesta trebuie să fie rectificata cu grosier de slefuire după o jumătate de an.De asemenea, depinde de situația specifică.

Pasul 2: măcinarea Fină, un pas necesar pentru a elimina bavuri de pe margine.

Utilizați presiune mai blând, repetați pasul 1 și repararea margine până când lin și acut.General vorbind, utilizați o dată pe săptămână pentru a menține lama ascuțită.

2.Vă rugăm să ștergeți-l cu o cârpă umedă sau clătiți cu apă după ascuțire instrument, și apoi să se usuce.Curățați suprafața de piatră cu o perie moale și pune-l în aer să se usuce.

Atenție:

1. Vă rugăm să folosiți întreaga suprafață de piatră pentru a păstra coerența când ascutit cutite.

2. Proteja piatra de bine și pentru a evita care se încadrează de la înălțime.

3. Ascutit rezultatul ar fi mult mai bine folosind cu ascuți ing ulei.

4. Vă rugăm să pune cuțit ascuțitoare de cuțit și dincolo de îndemâna copiilor pentru a evita eventualele accidente.

FAQ:

Întrebare: Răspuns: Da, dar pentru un timp foarte scurt.Întrebare: Răspuns: lame pentru finisare trebuie să te duci la un mai mare curaj .Acest lucru va lucra pentru a reseta conice dacă asta e ceea ce ai nevoie, dar pentru a termina, de obicei, 8000 pietriș.Întrebare: Răspuns: trebuie să-l cumpere separat.Dar dacă ești atent și constant, puteți ascuți cuțite fără un cuțit ghid.Eu fac asa de ani de zile.

Notă:

Te rog corect, lasă-ți numele complet, adresa și cod poștal, număr de telefon,toate aceste informații vor ajuta pentru a face o livrare buna.Vă rugăm să fie clar că culoarea curentă va fi un pic diferit de imaginea pe care o văd în acest site din cauza fotografie lua, lumina, vă Rugăm să se înțeleagă că nu\'s 1-2cm de eroare în mărime reală cauzat de măsurare îngerii pot fi diferite de către persoane diferite.Vă rugăm să fi cunoscut faptul că există unele mici limită defect,Acesta nu va avea nici o influență asupra ta folosind.

Customer Service:

P leasing vă rugăm să verificați elementele odată ce le primesc, pentru a vedea dacă culoare, dimensiune, model, stare de dreptate.Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne trimiteți un email la orice moment, va vom oferi o soluție & răspunde în termen de 24 de ore .

Feedback-ul:

Ne-am bucura dacă ați putea împărtăși experiența dumneavoastră cu alți clienți.și puteți lăsa un rating de 5 stele și feedback-ul pozitiv pentru elementele, care este o motivație mare pentru noi.Dacă aveți orice probleme cu produsele, și, prin urmare, ar dori lăsați un feedback neutru sau negativ(mai jos de 3 stele), vă rugăm să ne spuneți de la început astfel încât să putem oferi o soluție.

Informații Despre Companie

· Yi Jian trade Co.LTD este o societate comercială cu facilități de testare bine echipate și forță puternică tehnică.

· Cu o gamă largă, de bună calitate, prețuri rezonabile și design elegant, produsele noastre sunt utilizate pe scară largă în multe domenii.

· Produsele noastre sunt larg recunoscute și de încredere de către utilizatori și pot satisface în continuă schimbare nevoile economice și sociale.

· Noi bun venit clienții noi și vechi din toate categoriile de viață să ne contactați pentru relații de afaceri viitoare și succesul reciproc!

22349016943816264

  • Material: ABS
  • Numărul De Model: ABS_Base
  • Greutate: 80g
  • Nume De Brand: ADAEE
  • Certificare: CE / UE, SGS
  • Caracteristică: Eco-friendly, Aprovizionat
  • dimensiune produs: 188*66mm
  • Tip: Ascuțitoare
  • Tip De Metal: ABS

Etichete: cuțit de piatră, ascuți, japonia piatra abraziva, ascuțitoare cu funcții multiple, ascuți cuțitul, subțire whetstone, ulei de piatră, runda a ascuți piatra, Elasun, bucatarie gresie.

Scrie o recenzie

Adaee ABS Piatra de Ascutit de Bază Pentru Laturile Duble whetstone

Adaee ABS Piatra de Ascutit de Bază Pentru Laturile Duble whetstone

Scrie o recenzie

Produse similare