Produs nou

DataFrog Caz de Protecție Pentru Nintendo Comutator Lite Caz Pentru Nintend Comutator Lite Acoperi/Bucurie-con Shell Accesorii

999 Produse

18.50lei

-50%

37.00lei

Adauga la lista de dorinte

Caz De Protecție Pentru Nintendo Comutator Lite

Fabricat de înaltă calitate greu PC-ul din material plastic.Foarte bună protecție, durabilitate și de înaltă transparență, fără poluare și inofensiv.

Design Ergonomic

La dockable caz pentru Swicth Lite vine cu cristal clar, materialul, care este subțire și ușor.Este ușor de a deține de către handand confortabil.Amprentele de pe caz, poate fi șters sau netezit, curat, cu șervețele umede.De asemenea, clar corpului îmbunătățește culoarea originală și design de la Nintendo Comutator Lite.

Cu Spate Si Fata Protecție Completă

Acest swicth lite protector caz oferă protecție completă pentru consola principală, conotroller zona butoanelor, perfect pentru a proteja dispozitivul de zi cu zi, picături, șocuri, lovituri, zgarieturi, praf si amprente.Se poate proteja Comutatorul lite în cazul în care atunci când o picătură.Toate decupajele sunt ușor de acces la toate porturile si butoanele.Se poate manipula impactul și și anti-șoc bară de protecție și foarte proteja comutatorul lite de la accident scade,scade și praf.

Decupaje De Precizie

Toate părțile din acest caz clar are decupaje de precizie, astfel încât să puteți pune cu ușurință caz pe Nintendo Comutator Lite, și acționați butonul sau selecta cheia liber.

Produs practice

Ce este Inclus

1 * Caz De Protecție Pentru Nintendo Comutator Lite 2 * capace de Silicon

De bună calitate și un serviciu bun:

Dragi prieteni!Vă mulțumesc foarte mult pentru vizita DataFrog Magazin!Din cauza întârzierile actuale la nivel mondial în curierat expres, Parcelele nu pot fi livrate în perioada de timp necesară.Curent timpul de livrare este de aproximativ 35-90 zile.În scopul de a nu întârzia livrarea de colete pentru o lungă perioadă de timp, vă recomandăm să alegeți "Funkit.ro Standard Shipping".Cele mai multe țări se poate livra în 7-25 zile!Dacă depășiți limita de timp de transport platforma de angajament, se va returna de repede!!!

  • Compatibil: Caz De Protecție Pentru Nintendo Comutator Lite
  • Nintendo Model: NINTENDO A COMUTA
  • Caracteristică 2: Pentru Nintend Comutator Lite Acoperi/Bucurie-con Shell Accesorii
  • Compatibil Marca/Model: Nintendo
  • Caracteristică 1: Pentru Nintendo Comutator Lite Caz
  • Nume De Brand: DATE DE BROASCA
  • culoare: Transparent
  • Numărul De Model: WCX200514SJK
  • Material: Plastic

Etichete: pielea comutator, intenția de a comuta, caz joycon, acoperi nintendo comutator lite, bucurie con nintendo comutator, legăturile nintendo, data broasca, bucurie con coajă negru, caz nintendo comutator, piese nintendo swich.

Scrie o recenzie

DataFrog Caz de Protecție Pentru Nintendo Comutator Lite Caz Pentru Nintend Comutator Lite Acoperi/Bucurie-con Shell Accesorii

DataFrog Caz de Protecție Pentru Nintendo Comutator Lite Caz Pentru Nintend Comutator Lite Acoperi/Bucurie-con Shell Accesorii

Scrie o recenzie

Produse similare