Produs nou

1S Mini aparat de sudură în puncte de Sudură Mașină DIY 18650 Baterie Litiu Nichel Centura de Sudare Portabil de uz Casnic Aparat de Sudura Fibra

999 Produse

122.06lei

-40%

203.45lei

Adauga la lista de dorinte

Q&A:

Q: care este diferența între a face Upgrade 1S și anterior 1?

O: 1S-a adăugat funcția de a adăuga inactiv automat de descărcare de gestiune, care poate în mod automat de descărcare de gestiune de la 50% în 5 zile și prelungi durata de viață a bateriei. 1S, de asemenea, optimizează circuitul de aspect și structură, cu o performanță mai bună.În plus, tip C, portul de încărcare versiune este adăugat la 1S.

Q: care este diferența dintre tip C și micro USB?

O: Tip C versiune folosește de tip C, portul de încărcare, suporturi pozitive și negative plug-in, și distribuie un tip C linie de încărcare.În plus, tipul C circuitul utilizează aurul procesul de depunere, care este mult mai durabil.

Q: Nu tip C suport de încărcare rapidă?

R: având în Vedere că rapid de încărcare poate afecta de viață a bateriei, este nevoie de doar aproximativ 2 ore pentru a încărca de la 50% la 100%, așa de repede de încărcare nu este acceptată.

Caracteristică:

Carcasă din aliaj de aluminiu material, rezistent la foc și anti-toamna; Suprafață anodizare tehnologie, anti-abraziv și în condiții de siguranță pentru a utiliza.

Portabil de Sudură în puncte Mașină este utilizat în principal în sudura de nichel foaie de baterii cilindrice ca 18650.

Built-in de înaltă rata de polimer baterie, curentul maxim de ieșire este de până la 639A, și poate în mod continuu de sudură mii de puncte după ce a fost încărcat complet.

Cu puterea de ieșire și puterea rămasă indicație, există două moduri de ieșire: calendarul ieșire de declanșare automată și ieșire de declanșare.În același timp, puteți seta 4 putere de ieșire.

Are patru dual-culoare indicator lumini, lumina Verde pentru a indica puterea, lumina rosie pentru a indica de alimentare de sudare.

Indicatorul luminos de încărcare: roșu pentru încărcare, verde pentru încărcat complet.

Se va închide automat după zece minute de nici un folos.

Dimensiuni compacte si greutate redusa, ușor și convenabil de a transporta.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Sudare Mașină

Material: aliaj de Aluminiu

Dimensiuni: 10x8.4x2.8cm/3.9x3.3x1.1in

Culoare: Negru

Tensiune de ieșire: 4.2 V(max)

Curent de ieșire: 639A(max)

Design actual: 1200A(max)

Capacitate baterie: 4300mAh

Interfață de intrare: Micro USB

Intrare: 5V 1A

Sudare grosime: 0,1-0,12 mm

Cantitate: 1 Set

Instrucțiuni:

Apăsați lung butonul de alimentare de pe buton, lumina verde arată cantitatea electric, lumina roșie arată puterea de ieșire.

Apăsați scurt de două ori pentru a introduce setarea de putere, patru viteze putere de ieșire, apăsați scurt de două ori pentru a salva și a ieși.

În acest moment, sudare este declanșat la o dată fixă, și de ieșire este de 1,5 s-o dată.

Apăsați scurt o dată pentru a comuta la modul de declanșare automată, și în mod automat de ieșire atunci când două sudare pixuri sunt detectate de a fi în contact bun cu nichel foaie.

Apăsați lung pentru a închide.

Pachetul Include:

1 x Aparat de Sudare prin puncte (portul de încărcare avem micro USB și Type-C pentru a alege)

1 x Cablu de Încărcare

2 x Sudare Pen

1 x 3M Nichel

Imagini De Detaliu:

  • Greutate: 470g
  • Este Dispozitiv Inteligent: No
  • Design actual: 1200A(max)
  • Tensiunea de ieșire: 4.2 V(max)
  • Dimensiuni: Aparat De Sudare Prin Puncte
  • Dimensiune: 10x8.4x2.8cm/3.9x3.3x1.1in
  • Curent De Ieșire: 639A(max)
  • Interfață de intrare: Micro Usb
  • Intrare: 5V 1A
  • Certificare: NICI unul
  • culoare: negru
  • Capacitatea bateriei: 4300mAh
  • Tip Soclu: USB/TIP-C
  • Max. Sudare Grosimea: 0.1-0.12 mm
  • Origine: NC(de Origine)
  • Sudare grosimea: 0.1-0.12 mm
  • Material:

Etichete: 18650 incarcator pentru, cu laser de sudură, arc de sudare la rece masina, imagine de fundal pitoresc, sudură în puncte, cnc, sudor, dentare aparat de sudură în puncte, punct de sudor, Baterie 18650 recharg, aparat de sudură în puncte.

Scrie o recenzie

1S Mini aparat de sudură în puncte de Sudură Mașină DIY 18650 Baterie Litiu Nichel Centura de Sudare Portabil de uz Casnic Aparat de Sudura Fibra

1S Mini aparat de sudură în puncte de Sudură Mașină DIY 18650 Baterie Litiu Nichel Centura de Sudare Portabil de uz Casnic Aparat de Sudura Fibra

Scrie o recenzie

Produse similare