Produs nou

10BUC/multe Fete Respirabil Flori Masca Sifon Imprimat Măști de Material textil pentru Praf Gura Acoperi Lavabile Refolosibile Masca pentru Femei

999 Produse

27.67lei

-19%

34.56lei

Adauga la lista de dorinte

Bine Ai Venit Dana !!!

Notă:Dacă pentru 2 pc-uri sau mai multe , puteți obține 3% reducere !Dragi Prieteni: Peste 100.000 de bucăți în stoc , super-rapid de transport maritim în 24 de ore .Furnizorii livrează în mod direct, dacă sunt direct expeditor, vă rugăm să ne contactați.Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate

Stil: Fashion

Material:Șifon

Dimensiune: Adult

Caracteristici Material:Moale Și confortabil

Respirabil,lavabil Si Reutilizabil

Lungimea curelei este ajustabila

Te rog fi amabil remarcat,enumerate este produs și distribuit în străinătate și supusă legilor țării sale de origine.

Despre Transport

1.Elementul va fi livrat în termen de 1-5 zile lucratoare.

2.Timp De Livrare:

----prin intermediul Funkit.ro Saver Shipping 20-45 zile

----Prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus de 30-60 de zile.

Returnare Și Rambursare

Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere.Dacă există unele probleme neașteptate întâmpla, sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul prin utilizat în următoarele moduri:

1. Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau clipuri video și alte dovezi pentru vânzător pentru a identifica.

2. Om-a făcut deteriorate, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate.

3. Produs de calitate program de procesare:

1) cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.

2) Dacă mărfurile (prețul total, inclusiv de transport maritim este mai mică decât 10USD) are probleme de calitate, vom retrimite un produs nou cumpărător în următoarea ordine; dacă cumpărătorul nu\'t de gând să facă o nouă ordine în apropiere de termen, cumpărătorul poate plăti retrimite costul de transport maritim și cere pentru a retrimite un produs nou.

Despre Feedback-Ul

1. Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv pentru noi.Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.

3. Contactați-ne înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

Lucram de la 9:00 - 23:00 Beijing Timp.

Doresc aveți o experiență de cumpărături mare aici.

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: lieve
  • Standard de siguranță: NICI unul
  • Certificare: NICI unul
  • Material:
  • Funcția 1:
  • FUNCȚIA 2:
  • Clasa de protecție: NICI unul
  • Funcția 3:
  • Funcția 4:

Etichete: copac mort decor, masca eșarfă, albastru și alb de china imprimare tesatura, pentru femei mască, masca de mătase, sifon masca eșarfă, material șifon stil, masca șal, rochie de bal, tesatura de sifon rochie.

Scrie o recenzie

10BUC/multe Fete Respirabil Flori Masca Sifon Imprimat Măști de Material textil pentru Praf Gura Acoperi Lavabile Refolosibile Masca pentru Femei

10BUC/multe Fete Respirabil Flori Masca Sifon Imprimat Măști de Material textil pentru Praf Gura Acoperi Lavabile Refolosibile Masca pentru Femei

Scrie o recenzie

Produse similare