Produs nou

SHINU cadru de Titan femei flexibil ochelari rama de ochelari fără ramă MR-7 lentile de rășină albastru razele ochelari de calculator TI023

999 Produse

130.44lei

-19%

161.04lei

Adauga la lista de dorinte

titan fără ramă, este super light.cu obiectiv doar în jurul valorii de 12-18g.toate lentilele trebuie să utilizați 1.61 MR-8 sau 1.67 MR-7 tenacitate obiectiv.despre shap sau dimensiunea totul se poate schimba.deci.dacă te simți dimensiunea nu e bun pentru tine.ne ceri face marimea potrivita pentru tine .schimba mai mare sau largă de lentile.

C1 roz

C2 AUR

C3 violet

Vă mulțumim pentru cumpărarea ZHANZHAO produse (inclusiv marca de SHINU, MEDELONG, KUDEE și UOOUOO).Sperăm că veți fi mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Vă rugăm să știu că ai nevoie de aproximativ o săptămână pentru a se adapta la o nouă pereche de ochelari, indiferent că este de ochelari de citit sau o miopie de ochelari, o Singură viziune sau progresive, lentile multifocale.Este normal sa simti un pic de disconfort atunci când purtați-l la început.Dacă încă te simți inconfortabil după o săptămână, vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul nostru pentru clienți.Te rog spune-ne mai multe detalii ca de mult ca tine poate, astfel încât să putem oferi cele mai bune și soluție corectă în timp.Oricum, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți dvs. de corectarea vederii ca un brand Chinezesc de incredere de vânzare din întreaga lume.

SHINU POVESTE DE BRAND

SHINU: UN mic și frumos Chinez ochelari de brand.

SHINU Chineză înseamnă vizual sclavie, deci SHINU a fost întotdeauna angajat la producerea și personalizarea optic ochelari legate de viziune.Am fost înmatriculate pentru prima dată în China în 2015 și înregistrată în SUA, marea BRITANIE, Germania, Rusia și Brazilia, în 2016. Sperăm că mai mult de Dumnezeu (cumpărători) poate ne sprijine și să ne dea posibilitatea de a oferi cu unele produse și servicii mai bune.

De la înființarea SHINU, am insistat întotdeauna pe calitate și servicii.Produsul nostru principal este optice funcția de ochelari, care este aproape la preț de o zecime dintr-un magazin fizic, dar păstrează aceeași calitate și servicii.Astfel, în ultimii patru ani, vânzările noastre au fost în creștere, dar încă nu de mult profit.Satisfacția clienților și recunoașterea de produse și servicii este scopul nostru.

  • Material Cadru: Titan
  • Gen: FEMEI
  • Numărul De Model: TI023
  • Lentile De Material: CR-39
  • Nume De Brand: SHINU

Etichete: titan ochelari er, violet ochelari de schi pentru femei, personalizat baza de prescriptie medicala progresivă ochelari, ochelari fără rame pentru femei, toketorism ochelari baza de prescriptie medicala, fonex titan ochelari rotunzi, aun ochelari femei, vz ochelari, shinu ochelari, deschide pc-cadru caz.

Scrie o recenzie

SHINU cadru de Titan femei flexibil ochelari rama de ochelari fără ramă MR-7 lentile de rășină albastru razele ochelari de calculator TI023

SHINU cadru de Titan femei flexibil ochelari rama de ochelari fără ramă MR-7 lentile de rășină albastru razele ochelari de calculator TI023

Scrie o recenzie

Produse similare