Produs nou

Decalcomanii auto Tribal Stripe Clasică 17"x 25.5" Vinil Arta Motor Capota Autocolante CG07

999 Produse

35.06lei

-15%

41.25lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere Brand nou

Lavabil si spalatorie auto în condiții de siguranță

aprox. 17.3"x25.6"( 44CMx65CM) Arata ca cel din imagine.Acestea vor arata minunat!Aceste decalcomanii lipi de orice suprafata neteda, curata, uscata suprafață și vin acoperite cu banda de transfer pentru a face instalarea foarte ușoară!Instrucțiunile sunt incluse.

Vă rugăm să consultați imaginile de opțiuni de culoare și includ alegerea ta în secțiunea de note de plata sau e-mail-mi culoarea ta alegere cât mai curând ca ai plăti.Dacă nici o altă culoare este indicat, acesta va fi trimis ca prima poza arătat.

NOTĂ: Unele culori vor dispărea ( După șase luni ), de exemplu : rosu,fard de obraz,roz,portocaliu, violet.Vă rugăm să alegeți culoarea cu atenție,multumesc.

Cea mai potrivita metoda de a elimina spate.

Timp de transport maritim:

De obicei, obiectul va fi trimis în termen de 3 zi lucrătoare după ce plata a fost procesată.Timpul de livrare este de aprox. 10 - 18 zile lucrătoare pentru cele mai SUA / marea BRITANIE / AU destinații.

Tara

Aprox.Timpul de livrare

Statele Unite Ale Americii / Marea Britanie / Australia

10-18 zile lucrătoare

Canada

10-21 zile lucrătoare

Brazilia / America De Sud

poate dura până la 5-6 săptămâni din cauza stricte de Control Personalizat

Italia / Franta / Spania / Germania/ Europa De Est

poate dura până la 5-6 săptămâni din cauza stricte de Control Personalizat

Cumpărătorii Internaționale – Vă Rugăm Să Rețineți:

1.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

2.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

3.Aceasta este o comanda speciala element din Japonia, Coreea, Hong Kong sau alte distribuitorii de peste mări, care poate dura aprox. 2-3 săptămâni pentru livrare.

Cumpărături Orientare:

1.Pentru că Ebay este un site de cumpărături, vă rugăm să asigurați-vă că doriți cu adevărat să cumpere acest element înainte de plasarea sumelor licitate pentru această licitație.Toate vânzările sunt finale.Non-plătit de ofertant ar fi raportat la Ebay;

2. Un e-Mail va fi dat la ofertantul câștigător, inclusiv informații de contact, de plată și de livrare.Vă rugăm să răspundeți-ne după ce primiți e-mailul nostru.Și ne-ar contacta în cazul în care nu aveți timp să vă răspundă în termen de 7 zile;

3. Vă rugăm să aranja plata în termen de 2 zile de la licitație și de plată trebuie să fie primite în termen de 7 zile după încheierea licitației;

4. Atunci când primiți pachetul, vă rugăm să faceți o inspecție înainte de comisionar, și nu sunt de acord să accepte la transport atunci când veți găsi că este deteriorat.Și vă rugăm să ne contactați imediat pentru a face o cerere de despăgubire de la compania de transport maritim.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Lățime Produs: 65cm
  • Autocolant De Plasament: Cap
  • Tip De Element: Autocolante
  • Înălțime Element: 0inch
  • Tip De Autocolant: Caroserie
  • Articol Diametru: 0inch
  • Tip: Adeziv Sticker
  • Numele Modelului: NTCG0007
  • Element De Lungime: 44cm
  • Nume De Brand: NODOTAUTO
  • Ambalare: Vine Ambalat
  • Categorie: Autocolante
  • Tip De Material: PVC
  • Model: Alte

Etichete: motocicleta autocolant tribal, cambodgia magnet, autocolant tribal, masina tribal, ureche tribal, aurul negru costume de baie, croația magnet de frigider, masina decal tribal, tribal vinil, afganistan pandantiv.

Scrie o recenzie

Decalcomanii auto Tribal Stripe Clasică 17

Decalcomanii auto Tribal Stripe Clasică 17"x 25.5" Vinil Arta Motor Capota Autocolante CG07

Scrie o recenzie

Produse similare