Produs nou

DATE BROASCA Portabil Handheld Consola de jocuri de 16-Biți Jocuri Video 3.0 Inch Mini Retro Controler de Joc Built-in 900+ Jocuri Clasice

999 Produse

92.21lei

-43%

164.64lei

Adauga la lista de dorinte

4K Wireless Retro Familie Controler de Joc Video

DATE BROASCA cea mai recentă versiune de pe gamepad, te simți foarte retro cu gustul copilăriei?Build-in 1400+ Jocuri pentru NES.Cel mai important lucru este că ne aduce mai multe beneficii pentru prietenii noștri din Rusia.Ne-am separat adăugat un 500+ Russian joc de card tf! !Dacă doriți să joace jocuri clasice cu prietenii sau familia, vă rugăm să-l aleagă!Se poate satisface cerințele dumneavoastră!

8 Biți Retro Joc Video De Consola

Joc consola are nostalgic și unic 400 FC jocuri.Retro jocuri arcade, de logica si matematica, sport, puzzle, arcade, tir, acțiune, etc. Jocul nu este repetată.Juca diverse jocuri, pentru a satisface nevoile dumneavoastra.Te face să te simți mai lipsită de stres și nu pot să te duc înapoi la copilărie distracție.

5.0 Inch Ecran Mare, Consolă De Jocuri Portabile

Imagini realiste oferi un sentiment de viziune largă!Calitatea imaginii este clar, ca daca este captivantă cu un sentiment confortabil.Mare de 8 GB de memorie cu sute de jocuri clasice construit în.Suport pentru 32-bit /16-bit / 8-bit joc de popularitate.

*DATE BROASCA Mici Sfaturi

În cazul în care produsul primit nu funcționează, vă rugăm să nu ne dea o revizuire rău imediat, vă rugăm să contactați-ne în timp, putem oferi cu rambursare și reemitere serviciu.Vă mulțumesc foarte mult pentru colaborare!

Despre Livrare

*Dragul meu prieten, vă sugerăm să alegeți Funkit.ro standard de transport maritim, de obicei 7-20 de zile pentru a ajunge.Dacă alegeți default canal liber, se poate ajunge în termen de 35-70 zile.Dar dacă nu ați primit expedierea în termen de 40 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Amintiți-vă cea mai bună experiență de copilărie

Acest clasic joc consola are un retro consolă de jocuri portabile, built-in mai mult de 900 de nostalgic clasic jocuri pentru a juca, puteți avea o experiență bună înapoi la copilărie, și bucurați-vă de divertisment de familie joc.Acesta este cel mai bun cadou sa le oferi copiilor tai.După ce a jucat cu copiii, va fi fericit pentru a găsi interesul copiilor în jocuri.

900+ de jocuri Clasice, distractive pentru copii si adulti

Acest joc handheld consola are 400 de built-in clasic de jocuri portabile, cum ar fi de acțiune, sport, curse, impuscaturi, jocuri de luptă și etc, nu numai aducerea joc amuzant pentru copii, dar, de asemenea, trezirea minunate amintiri din copilărie până în anii '80 și' 90 adulți, precum și eliberarea lor de viață presiune.

Suport 5 majore emulatoare

Suport 5 majore emulatoare: pentru SEN, pentru SFC, pentru GBA, pentru MAME, pentru MD.Am livrat, de asemenea, un 4G pe cartela de memorie.

Permite să se conecteze la TV

Puteți chiar să conectați acest handheld consola de jocuri la televizor cu cablu de ieșire AV, pentru a afișa în timp real joc de imagine pe ecranul TELEVIZORULUI, și experiență de joc fantastic viziune.

Puteți juca pentru o lungă perioadă de timp

Reîncărcabilă consolă de jocuri puteți juca pentru o lungă perioadă de timp, bateria este reincarcabila, și de mare capacitate: 1020mAh, se poate juca timp de aproximativ 10 ore când este complet încărcat, permițându-vă să joace suficient.

Joc portabil player

Este portabil și ușor de transportat, acest mini joc de jucător în buzunar sau în geantă cu destul de un design compact, astfel încât să te poți distra oricând și oriunde.

Pachetul Inclus:

1*Consola de Joc 1*Cablu AV 1*Cablu de Date 1*Manual de utilizare

De bună Calitate și un Serviciu Bun

Dragi prieteni!Vă mulțumesc foarte mult pentru vizita la magazinul nostru.Din cauza întârzierile actuale la nivel mondial în curierat rapid, acestea nu pot fi livrate în perioada de timp necesară.Curent timpul de livrare este de aproximativ 35-70 zile.În scopul de a nu întârzia livrarea de colete pentru o lungă perioadă de timp, vă recomandăm să alegeți Funkit.ro Standard de Transport maritim.Cele mai multe țări se poate livra în 7-25 zile!Alege Funkit.ro Standard de Transport maritim, vă puteți bucura de beneficii: Numai produsele noastre transporta Gratuit logo-ul, și următoarele opt țări se pot bucura gratuit de restituiri pentru nici un motiv.

4K Video Joc Consola Suport pentru PS1/GBA Bulit în 3000/10000 jocuri

Deschide Linux source code sistem, cu 32GB / 64GB card, built-in 3000 + / 10000 + jocuri.Rus jucătorii pot alege, de asemenea 2000+ pur rusesc joc meciurile.Acceptă jucători pentru a căuta jocuri, acceptă jucători pentru a personaliza jocuri preferate și puteți juca și de a descărca jocuri de la sine.Te las să fii intim cu familia, prietenii și copiii și să simtă farmecul jocului!

Wireless Bluetooth Gamepad Pentru Xbox One Controller Slim

Bluetooth controler de joc fără fir cu vibratoare joc PC controller joystick, potrivit pentru Xbox One Subțire și PC-ul și telefonul mobil.De înaltă precizie rezistență variabilă joystick-ul poate oferi mătăsos buna performanta in jocuri, aducându-vă de joc distractiv.

  • Dimensiunea De Afișare: 3.0"
  • Capacitatea bateriei: 1020mAh
  • Tip Ecran: 3.5 inch LCD ecran color
  • Origine: NC(de Origine)
  • Ecran Tactil: No
  • Type3: Controler De Joc Retro
  • Afișaj Color: Da
  • Tip De Joc: built-in de 990+ jocuri
  • Conectare TV: Suport ieșire AV
  • type1: Consolă De Jocuri Portabile
  • Numărul De Model: ZXX1020SCYXJ
  • Comunicare: USB
  • type4: Portabil mini Consola de jocuri
  • Type2: Consolă De Jocuri Video
  • Pachet: Da
  • Nume De Brand: DATE DE BROASCA

Etichete: cutie retro joc consola, decor retro, pălărie de jocuri video, 16 bit cartuș, date frog joc, NINTENDO A COMUTA, data broasca, joc portabil player, coolbaby rs, consol joc.

Scrie o recenzie

DATE BROASCA Portabil Handheld Consola de jocuri de 16-Biți Jocuri Video 3.0 Inch Mini Retro Controler de Joc Built-in 900+ Jocuri Clasice

DATE BROASCA Portabil Handheld Consola de jocuri de 16-Biți Jocuri Video 3.0 Inch Mini Retro Controler de Joc Built-in 900+ Jocuri Clasice

Scrie o recenzie

Produse similare