Produs nou

Termometru frunte cu Laser Non-Contact, Display LED Infraroșu termometru °C/°F Repede de Măsurare

999 Produse

41.29lei

-49%

82.54lei

Adauga la lista de dorinte

Caietul de sarcini

Metoda de măsurare: Frunte Măsurarea diatance: 3cm~5cm Gama de măsurare: 32℃~42.5℃(89.6℉~108.5℉) Maxim admisibil de eroare: 32℃~42℃ În gama ± 0.2 ° c,în Afara intervalului de ± 0.3 ° c Diaplay rezolutie: 0.1℃ Mediu de operare: 10℃~40℃(50℉~104℉) Umiditate ≤ 85% Transport bagaje: 0℃~50℃(32℉~122℉) Umiditate ≤ 85% Alimentare: DC1.5V (Baterii AAA ) Capacitatea bateriei memento: alertă de baterie descărcată Iluminare: Evidenția lumina de fundal Unitate de masura: grade Celsius(℃)/ Fahrenheit(℉) Oprire automata: 15 Dimensiuni: 149*77*43(cm) Greutate: 172g

CARACTERISTICI:

* Lumina de fundal LCD display digital, Ușor și portabil pentru utilizare. * Built-in laser pointer, precis non-contact cu infraroșu de măsurare. * 2 unități de temperatură pentru conversie: Fahrenheit sau Celsius. * Măsurare moduri de selecție, pentru diverse nevoi convenabil. * Corpul de măsurare a temperaturii: scopul spre frunte, cu distanta de 1-15cm. * Obiect de măsurare a temperaturii: măsurarea temperaturii suprafeței unui obiect, copilul temperatura apei de baie sau temperatura laptelui, etc. * Automată gama de selecție și afișare rezoluție 0.1°C/0.1°F. * Funcție hold automată a datelor și funcția de oprire automată. * Selecție pentru buzzer; setați valoarea alarma(alarma valoarea implicită este de 38°C/100.4°F). * Memorare a ultimelor 32 de grupuri de măsurare a datelor.

Descriere

Produsul măsuri temperatura corpului prin adoptarea infraroșu radiații termice de frunte umane.Funcționarea sa este simplă și sanitare, rapid și precis de măsurare.Utilizatorul trebuie doar să utilizați sonda de aliniere frunte și apăsați tasta de măsurare cheie.Un al doilea va fi în măsură să rapid și precis de a măsura temperatura corpului.Utilizate pe scară largă în școli, spitale, familii, obiceiuri.Termometrul poate fi de asemenea utilizat pentru a măsura de la 0 ° -100 ° c temperatura obiectului, dar, de asemenea, utilizate pe scară largă în agricultură, industrie alimentară, petrochimică și otherindustries.Acest produs face parte dintr-o sursă internă de alimentare echipamente, B-aplicații de tip departamentul de Puncte, clasa de protectie echipamente comune(IPX0).Nu într-un anestezic inflamabil de gaze și aer, Amestecat gasof oxigen sau oxid de azot.utilizate pentru funcționarea continuă a echipamentelor.Europa League clasificate ca ⅱa clase.

Certificat

  • Material: ABS
  • Nume De Brand: BEXUN
  • Numărul De Model: CK-T1503
  • Tip De Element: Termometre
  • Origine: China Continentală

Etichete: digital termometru cu infraroșu laster, non contact thermomet, digital cu infraroșu termometru de perete, telemetru rezistent la apa, seeed, industria pirometru, thermomet, thermometr, infraroșu termometer digital, thermometre infrarouge.

Scrie o recenzie

Termometru frunte cu Laser Non-Contact, Display LED Infraroșu termometru °C/°F Repede de Măsurare

Termometru frunte cu Laser Non-Contact, Display LED Infraroșu termometru °C/°F Repede de Măsurare

Scrie o recenzie

Produse similare