Produs nou

2 buc Pătrat Caravana Încuietori de Cabinet Buton Usa/Birou de Blocare/Sertar/Dulap pentru Rulote,Auto,Barca,Marin

999 Produse

133.75lei

-9%

148.61lei

Adauga la lista de dorinte

Acesta este un nou set push jos cabinet de blocare pentru RV/rulota/Camper trailer ca este un foarte necesar sigure firmware-a construit în ușa cabinetului aplicații.Controlat de împingeți sau trageți, nu este nevoie să adăugați o cheie.Usor de instalat cu un set complet furnizate. .

2xPush Butonul Lacate de Usi

1.Număr parte: Squareloc007x2 2.Mini stil simplu, se potrivesc la stânga și dreptul de a folosi 3.Încorporat instala design 4.Control prin buton, usor de dulap, nu este nevoie să adăugați o cheie. 5.Gaura dimensiune:6mm în diamete

2 Bucăți într-un pachet.

Sunteți de cumpărare 2 bucati ofcabinet lacate de usi

Două bucăți de Pătrat Buton Usa Cabinetului Buton de Blocare Sertar Dulap Încuietori

Toate produsele sunt expediate din depozitul nostru din China.Vom livra un produs de China Post,și-l va livra în termen de 2-5 zile lucrătoare de la primirea de plată.Va nevoie de 15-60 de zile pentru a termina de livrare.

Dacă aveți orice întrebări crește timpul de cumpărare,vă rugăm să ne contactați în primul rând.Suntem mai mult decât fericit să vă ajute .Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați ,suntem, de asemenea, mai mult decât fericit să vă ajute cu orice issueregarding ta pentru produse sau servicii.

Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare.Timpii de tranzit poate varia, în special în zi de sărbătoare.

Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din firstavailable depozit pentru livrare rapida.Alte țări sau zone îndepărtate poate dura mai mult.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitatea.

Apreciem afacerea dvs. ,dacă sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre ,vă rugăm să lasă-ne un 5 stele feedback-ul pozitiv,iar noi vom face samefor tine .Vă mulțumesc în avans.

Dacă aveți nevoie de mai mult , vă rugăm să faceți clic pe acest link pentru a vedea mai multe detalii:

  • Nume De Brand: chrvparts
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: blocare ascunse
  • Pentru Autovehicule Marca/Model: alfa romeo

Etichete: auto door lock, rulote și autorulote de blocare a ușii, ușă de blocare rv, caravana trapa, lumina caravaning, caravana de blocare a portierei, birou de blocare, Alfa 159, Alfa, blocare trailer.

Scrie o recenzie

2 buc Pătrat Caravana Încuietori de Cabinet Buton Usa/Birou de Blocare/Sertar/Dulap pentru Rulote,Auto,Barca,Marin

2 buc Pătrat Caravana Încuietori de Cabinet Buton Usa/Birou de Blocare/Sertar/Dulap pentru Rulote,Auto,Barca,Marin

Scrie o recenzie

Produse similare