Produs nou

Coroana de diamante pe sticla si faianta 70mm stk-041 puternic

999 Produse

30.43lei

-0%

30.72lei

Adauga la lista de dorinte

Coroana Puternic.Instrument caracteristici

Foraj găuri în sticlă, capricios material fragil, implică prezența de o calitate instrument de diamant.Producătorul de brand puternic oferă pentru a face găuri în sticlă cu ajutorul coroanei sale.Alegerea tipuri de atașamente este mare, ceea ce vă permite să se aplice de scule pe orice construcție și facilități de reparații.

Găuri de foraj cu acest instrument oferă:

Taie precis din cauza vitezei de rotație;

Puritate de muncă, datorită conținutului ridicat de cristale de diamant.

Valoarea de foraj găuri în Corona puternic de sticlă este, care este la fel de eficient pentru scopuri casnice și industriale fixe de mașini.Echipamentul potrivit pentru operație determină dimensiunea de scule.

Respectarea de coroane cu cerințele de sticlă de ISO9002, dovedește încă o dată calitatea produselor.Competente de utilizare a instrumentului, respectarea măsurilor de siguranță, vă va ajuta să înțelegeți cum să corect burghiu sticla.

Varietate de sticlă

Inainte de a cumpara un burghiu pe sticlă, aveți nevoie pentru a înțelege ce fel de material să se ocupe.Material fragil format la o temperatura de 200 - 2500 de grade Celsius are proprietăți speciale, având în vedere ceea ce exerciții ar trebui să fie selectate pe ceramica, sticla, faianta.

Una dintre aceste proprietăți este transparență-opacitate de suprafață.Gradul de transparență a materialului depinde de materialul principal care a devenit materia primă pentru produsul final:

Oxid;

Фторидное;

Сульфидное.

O altă caracteristică să ia în considerare înainte de a începe forajul de sticlă cu un burghiu, industria de Aplicare și metoda de obținere material de construcție:

Cuarț-este natural sau artificial metodă (de topire de cuarțit și cristal);

Optice de foraj este folosit pentru a face prisme, lentile, dispozitive similare;

Chimice tip este ușor de adaptat la schimbările de temperatură, rezistente la substanțe chimice;

Materiale industriale este optimă pentru uz casnic.

Având în vedere aceste caracteristici, este mai ușor să dau seama cum de a face rezistente la căldură, calendar, parbriz, procesul de mozaic și alte structuri.Dar să trecem de la fraze generale pentru descrierea detaliată a produsului, care va ajuta să înțeleagă, cum să burghiu sticla la domiciliu și în producție.

Tubulare, Diamante și alte tipuri de sticlă burghie

Clarificarea sticlă ce se întâmplă, ne întoarcem la întrebarea de ce să cumpere burghie pe sticlă.

Procesul de lucru necesită un instrument de calitate, care poate răci imediat de sticlă.Ce sunt profesionale duze?

În formă de stilou/suliță.Ca materii prime sunt solide aliaje, cu diametrul de 1-2mm.Dacă burghiu sticla cu un astfel de instrument, nu evita chips-uri mici;

Blând moale scule-diamant burghie pe sticlă, de asemenea, au forma de lance, dar datorită pulverizare lucra mai profesional;

Tubulare exerciții pe sticlă au diametre diferite, ele sunt convenabil de a opera cu o masina de gaurit.Conducta de exerciții de alamă tip necesită obligatoriu de răcire cu apă sau cu terebentină;

Diamant tubulare burghie pentru sticlă, de asemenea, necesită răcire, folosit pentru gauri de foraj, au un fel de coroana cu coadă.

Pregătirea de sticlă pentru foraj

Etapa de pregătire a suprafeței de lucru este, de asemenea, semnificative pentru rezultatul final.Prin urmare, înainte de foraj parbriz sau suprafața alt scop, este necesar:

Degresat, uscat bine suprafața;

Nu permite alunecare structuri pe substrat;

Baza-substrat ar trebui să aibă o zonă de mare în dimensiune decât cea tratată cu o cârpă;

Pentru precizie, marcajul de pânză ar trebui să fie făcut;

Faza de pregătire este însoțită de un test de foraj de resturi inutile de a se adapta la scule.

Cum pentru a detalia un pahar cu un burghiu convențional

Atunci când nu există posibilitatea de a achiziționa profesională de scule de foraj, la domiciliu este produs de duze pentru ceramica sau metal suprafață.

Pentru a detalia de sticlă, cu un simplu burghiu veți avea nevoie de o șurubelniță, soluție de alcool, terebentină, Plastilină.

Testul este menit să asigure că maestrul monitorizează și, în timp, a observat posibil de polarizare.Dacă aceasta are loc, burghiul este înlocuit.Unde e gaura ar trebui să facă o pauză de Plastilină.Acesta este umplut cu terebentină și apoi puteți trece la un elegant și lent de foraj.Aproximativă de funcționare admisă de rotații este de la 250 la 1000 de cicluri pe minut.

Cât de mult este de sticlă de foraj

Costul este afectată de diferiți indicatori:

Calitatea duzei utilizate;

Instrument de diametru;

Politica de producătorul oferă produsul său pe piață.

Este profitabil să cumpere coroane de foraj de sticlă oferă un centru de Diamant și instrumente abrazive.Preț favorabil pentru sticla de foraj foraj este datorită faptului că lucrăm direct cu scule producător.În plus, a realizat poziții diferă nu numai în valoare bună, dar, de asemenea, într-o mare de resurse.Acest lucru înseamnă că, cumpara diamant burghie pe Sticlă este, de asemenea, profitabile, deoarece, pe care o puteți folosi un instrument mult mai mult.

Etichete: joyroom daimon caz, leeco pro x720 port, mens lanț de gât 8mm, haine pentru copii rebern, mare liant fermoar, icelad camasa casual, faruri benz e320, icedout inel hiphop, rucsac mare fata.

Scrie o recenzie

Coroana de diamante pe sticla si faianta 70mm stk-041 puternic

Coroana de diamante pe sticla si faianta 70mm stk-041 puternic

Scrie o recenzie

Produse similare