Produs nou

Pure Naturale 100g Planta Pulbere de Ananas/Ananas Masa de Praf Fata de Materiale de Film,Se Îndepărtează de Căldură Și Promovează Urinare

999 Produse

68.30lei

-39%

113.80lei

Adauga la lista de dorinte

Despre Produs

Are Efect De Calmare Căldură Și Alinarea Setei, Eliminând Digestia Și Oprirea Diareei.

Se Poate Șterge Departe De Căldură Și De A Promova Urinare.

Bogat În Vitamina B, Se Poate Promova în mod Eficient Pielea Luminoase Și Umede, Au O Anumită Frumusețe Efect Anti-Inflamator, Poate Promova circulatia Sangelui Si Vindecarea Ranilor

Puteți Pierde În Greutate, Și Au Efecte Diferite Asupra Sănătății

Brand: Planta Cadou De Origine: China Caracteristici: Curățarea Tractului Gastro-Bromelaina Poate Rupe În Mod Eficient În Jos De Proteine Din Alimente Și Creșterea Motilității Gastro-Intestinale.Ingrediente: pulbere de Ananas perioada de Valabilitate:

3 ani (Made in China, data de producție va fi marcat în mod clar pe etichetă. ) Sugerează folosit:

Pentru Îngrijirea Pielii, Păr Și Corp Hranitoare De Ambalare:

Sigilate Cantitate pachet:

1 PACHET Greutate:

100G Cum să utilizați: Se poate folosi la fel de proaspete demachiant, demachiant, ulei de masaj corp, îngrijirea părului ulei.Tip de piele: Toate tipurile de Piele Pret en-Gros: Mai mult de 2 bucati, 5% reducere

Notă Planta Pulbere este China Producătorul este Guangdong China

Acest Produs Poate Mânca

Mai Multe Info Produs

Descriere chinez Picturs de referință, Orice întrebare, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați

Sfaturi De Ulei Esential numai Pentru uz extern.

Ulei esențial pur, nu poate fi aplicat direct pe piele.pentru că puritatea de ulei esențial pur este de 100%,ar trebui să fie amestecat cu ulei de bază pentru a utiliza.(ar trebui să frotiu ulei esential de lavanda si ulei de arbore de ceai pentru zonă mică.)

Dacă pielea ta este sensibila sau alergice la aroma,ar trebui să faci test de alergie .Metoda de testare:ei Bine, se amestecă o picătură de ulei esențial pur, cu 3 picaturi de ulei de bază pentru a aplica un pic în spatele urechii sau la miros.

Ea nu poate înlocui medicamentele.

Femei gravide și femei în timpul perioadei menstruale ues-l cu atenție.femeile în primele etape ale sarcinii nu se poate folosi ulei esențial pentru masaj sau baie.

Atenție la cantitatea de utilizare.folosi cantitate adecvată de ea .Utilizarea excesivă va face grea povară pentru organism.

Ar trebui să fie stocate în sticlă de culoare închisă.evita lumină puternică și căldură .Depozitați-l la temperatura camerei.Nu pune-l în frigider.

Nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Nu pune ulei esențial în containere care sunt ușor solubile sau au culoare în ele.Pune ulei esențial din oțel inoxidabil , Sticlă sau porțelan pentru a dilua.

Ulei esențial de portocale este fotosensibil(Portocaliu,Bergamot,Grapefruit si Lamaie),Se va face pielea sensibila la UV.Protecție solară și utilizarea de noapte se recomanda .Despre

De Ce Să Alegeți ?Planta Cadou De Natura Și De Înaltă Calitate Secret.Planta Cadou este o plantă naturală, ulei esențial de producție a întreprinderilor,GMP atelier de producție,echipamente importate,tehnologia de extracție,multe națională de siguranță certificat de inspecție,să adere la natural și de înaltă calitate, uleiuri esențiale feedback-ul clientului.

Planta Cadou produse de detectare de securitate.

Planta este Darul profesionale de sănătate și frumusețe vânzător în china, vinde o mare selecție de produse de înaltă calitate, care sunt fabricate în China pentru un pret accesibil.

Suntem foarte incantati sa fie capabil de a conecta cu clienții din întreaga lume și de a face linia noastră de incredibil de sănătate și frumusețe produse disponibile pentru ei, oriunde ar trăi.

Produse disponibile produse de îngrijire a Pielii, uleiuri esentiale, uleiuri de masaj, uleiuri de bază, Lichid Original, Hydrolat; Ca un bonus, există o afacere de zi cu zi, care oferă anumite produse la un preț redus.În plus, cumpărătorii care doresc să cumpere un produs în vrac pot primi reduceri chiar mai mult.

Noi oferim servicii pentru clienți mari și dragostea vorbind cu clienții noi și ajutându-i să găsească cele mai bune produse pentru a satisface nevoile lor.

Wlecome alăturați-vă noastre de grup VIP în FACEBOOK și VK.Orice informații și întrebări ne puteți împărtăși în grup, de asemenea, oferte speciale.

Despre Plată

1. Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la data comenzii plasate.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

4. Dacă aveți orice alte întrebări despre plată, vă rugăm să faceți clic pe această oficial ajuta link-ul:

Despre Transport

Distri ția de & Livrare

De îngrijire a pielii toate produsele sunt liber-shopping, ne-am înființat în Estonia / Vietnam / Suedia Post Air Mail express.Dacă aveți nevoie de alte metode express, vă rugăm să contactați cu personalul de servicii pentru clienți on-line.

În condiții normale, Dacă locul de contact cu personalul de servicii pentru clienți on-line.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

  • Compoziții: Ulei de busuioc, portocale Dulci oilrosemary , ulei, ulei Granium
  • Caracteristică: Adâncimea De Reaprovizionare
  • Aplicați piele: Toate Piele
  • Nume De Brand: Planta Cadou
  • Numărul De Model: Pulbere de ananas
  • Eficacitatea: Calma ochii obositi, cearcane, estompeaza ridurile
  • Tip: Lavabil Masca
  • Tip De Element: Tratament Si Masca
  • Formularea: NOROI
  • Gen: Unisex
  • Ingredient: tămâie
  • NET WT: 100
  • efficacies: Hidratare
  • Compositions2: Ulei de trandafir,ulei de Lamaie
  • Utilizare: Masaj
  • Utilizarea: Toată Fața

Etichete: instalație de alimentare, machiaj mască, dispune masca, urin, masca de praf, foc capota, pore strip, colagen, pigment, p pulbere.

Scrie o recenzie

Pure Naturale 100g Planta Pulbere de Ananas/Ananas Masa de Praf Fata de Materiale de Film,Se Îndepărtează de Căldură Și Promovează Urinare

Pure Naturale 100g Planta Pulbere de Ananas/Ananas Masa de Praf Fata de Materiale de Film,Se Îndepărtează de Căldură Și Promovează Urinare

Scrie o recenzie

Produse similare