Produs nou

Huiwill de Înaltă Calitate 2 buc Japonez AUS-8 Oțel Carbon Santoku Bucatarie Cuțit Set de Decojit Legume, cutit

999 Produse

231.24lei

Adauga la lista de dorinte

Huiwill de Înaltă Calitate 2 buc Japonez AUS-8 Oțel Carbon Santoku Bucatarie Cuțit Set de Utilitate cuțit cu Dublu Forjat G10 mâner Caietul de sarcini

Articol nr.s MKT410-75 , acest set de cuțite este de înaltă calitate,design perfect, extrem de claritate material Lamă:Japonez AUS-8 (Chinez 7CR17MOV) din oțel inoxidabil, Lama Rock duritate: 56-58 HRC, mâner Ergonomic design , Superior tagered slefuire durabil de ultimă oră, duritate deosebită, Anti-rugina Descriere Lungimea Lamei Grosime Material Mâner 7"Cutit Santoku 175 mm 2.4 mm Forjat Negru G10 3.5"cuțit 87mm 1,9 mm Forjat Negru G10 Garanție garanție de Calitate: •ISO 9001:2008, Potrivit pentru uz Casnic; hotel și restaurant Menținerea Curată și uscată după utilizarea; păstrați într-un ventilative loc;

Semne: grosimea măsurată prin mâini, o diferență mică( mai mult sau Mai Puțin), este rezonabil

De garanție ,

Garanție de calitate: •ISO9001:2008

Potrivit pentru: uz Casnic; hotel și restaurant de Întreținere: masina de spalat Vase în condiții de siguranță,dar recomandă spălarea lame de cuțite de Mână-spălare blând cu detergent de vase, clătiți curat și prosop uscat imediat, după utilizare, păstrați într-un ventilative loc.

Garanție

1) 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

100% satisfacție de garantare. 2) produsele Defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Ai nevoie spune-ne ce defectul este și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.Livrare:

1) Suedia Post air mail și Netherland Post air mail sunt principalele noastre metoda de transport maritim,(Vom alege, de asemenea, DHL,FEDEX express livrare potrivit pentru Client valoarea totală și Adresa permis, pentru cutite de Bucatarie sunt limitate pentru a fi expediate prin Expres internațional în unele țări, bazate pe obiceiurile locale articole)

2) timpul De procesare va fi de 1-3 zile după verificarea plății.

3) Am doar nava de la Funkit.ro confirmat pentru adrese.Dacă doriți să schimbați adresa, pls e-mail-ne cu 24 de ore dupa ce ai facut plata.

4) TIMPUL de TRANZIT este prevăzut de către transportator și poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine în termen de 24 de ore.

6) Impozite și taxe ascunse nu sunt incluse în prețul de vânzare.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Feedback-ul vă Mulțumim pentru feedback-ul după ce ați primit bine.ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ dorința vă va contacta cu noi frirstly, atunci vom înțelege de ce probleme sau probleme, așa că va rezolva în timp util și de a face fiecare client în satisfacție de 100%.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Înființată în 2008 și situat în Yangjiang Oraș,

compania noastra este un program avansat și profesional de producător de cutite de bucatarie, seturi de cuțit, ustensile de bucătărie, ustensile de bucătărie,

articole de masă și grătar instrumente cu echipament de testare bine echipate și forță puternică tehnică.

Cu o gamă largă, de bună calitate, prețuri rezonabile și design elegant,

produsele noastre sunt utilizate pe scară largă în casa și grădina domenii.

Produsele noastre sunt larg recunoscute și de încredere de către utilizatori și pot satisface în continuă dezvoltare, nevoile economice și sociale.

Bine ati venit la magazinul nostru.Vă doresc un cumpărături fericit!

Q: toate elementele din magazin de brand nou?

A: Da, vom vinde toate 100% de brand nou produs.

Q: Când va livra comanda mea?

R: în General, vom livra produsele în termen de 24 de ore de la plata să fie confirmat de către Funkit.ro,

Câteva comenzile vor fi expediate în termen de 48 de ore cel mult.

Q: nu am primit pachetul, ce fac acum?

A: în Primul rând, vă rugăm să verificați numărul de urmărire de la site-ul comerciale compania expres (China air mail, DHL, FedEx, EMS),

Dacă pachetul încă să fie prelucrate de către compania de transport maritim.Dacă încă mai poți "t primi pachetul,

vă rugăm să verificați dacă adresa de livrare pe care ai plecat de la noi este bine.Nici unul dintre cele de mai sus, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Q: Când primesc articol, pentru a afla elementul modelului este de o calitate proastă sau nu cum este descris în magazin, ce pot face?

A: vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând în termen de 3 zile de la primirea coletului, când vom confirma este adevarat ca dovezile furnizate,

am putea rambursa integral la tine după ce am primit pachetul, și noi, de asemenea, va suporta taxa de returnare.

Q: ai Putea să declare valoarea de articol de mai jos?

  • Tip De Metal: Din Oțel Inoxidabil
  • Tip: Seturi De Cuțit
  • Certificare: FDA
  • Numărul De Model: MKT410-75
  • Nume De Brand: HUIWILL
  • Ambalare: Set de două piese
  • Lama din otel: Japonez AUS-8
  • Duritate Lama: 56-58 HRC
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Material: Din Oțel Inoxidabil

Etichete: cuțit, ciocanul de cuțit de friptură set, cuțit bucătar-șef, bucatarie cuțit set, cuțit de bucătărie, cutite de bucatarie hezhen, f cuțit, cutit de bucatarie set, chef slicer, ceramice cuțit de bucătărie set.

Scrie o recenzie

Huiwill de Înaltă Calitate 2 buc Japonez AUS-8 Oțel Carbon Santoku Bucatarie Cuțit Set de Decojit Legume, cutit

Huiwill de Înaltă Calitate 2 buc Japonez AUS-8 Oțel Carbon Santoku Bucatarie Cuțit Set de Decojit Legume, cutit

Scrie o recenzie

Produse similare