Produs nou

PC cana filtru de ulei 120L/H Filtru filtru 1/2" filtru diesel pentru arzător și cazan

999 Produse

164.76lei

Adauga la lista de dorinte

PC cana filtru de ulei 120L/H Filtru filtru 1/2" filtru diesel pentru arzător și cazan

Model

Conector φ

Costum bolt φ

capac superior lățime

Filtru De Înaltă

Debit

Mare 3/8" AL cupei

15mm

17mm

81mm

116mm

120L/H

Mare 1/2" AL cupei

19mm

21mm

116mm

Mare 3/8" PC-ul cupei

15mm

17mm

116mm

Mare 1/2 PC cupa

19mm

21mm

116mm

Despre Livrare

1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa și numerele de telefon furnizate de tine sunt corecte.Și după plata compensate, ne va livra produsele în termen de 7 zile lucrătoare .

2. Timpul de expediere este de aproximativ 30 de zile, prin China Post Air Mail, și, uneori, poate fi mai mult din cauza de forță majoră.Prin urmare, dacă aveți nevoie de produse pentru niște zile speciale, puteți cumpăra obiecte cu o luna mai devreme sau alege DHL national express, de obicei 3-7 zile.

3. Nu suntem familiarizați cu obiceiurile de prelucrare în țările voastre.Dacă există, vă rugăm să ne spuneți ce ar trebui să se acorde o atenție înainte de timp, pentru a evita probleme inutile.

4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea CUMPĂRĂTORULUI.

Retur si Schimb

1. Vă rugăm să păstrați produsele returnate NEFOLOSITE, NEDETERIORAT, înainte de a cere o returnare sau de schimb.

2. CUMPĂRĂTORUL este responsabil pentru a reveni cheltuielile de transport atunci când de transport maritim elementul înapoi la vânzător.

Servicii

1. Suntem un cinstit și de încredere vânzător de pe Funkit.ro care garantează bunuri de înaltă calitate și prețuri rezonabile, precum și un serviciu bun.

2. Datorită decalaj de timp, noi nu poate fi la locul de muncă, atunci când încercați să vorbească cu noi.Prin urmare, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în orice moment atunci când este necesar și vom răspunde la tine cât de repede posibil.

Feedback-Ul Și Comentarii

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să ne dea un feedback POZITIV si rating de 5. Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi.

2. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, sau service, vă rugăm să NU EZITAȚI să ne contactați.Vom face toate eforturile pentru a rezolva probleme pentru tine.

  • mare: 116mm
  • Temperatura Max: 50 de grade
  • Capac superior lățime: 81mm
  • Dimensiune: mare
  • Combustibil: Diesel
  • Gama De Presiune: 0-2bar
  • Rp: 1/2"
  • Material: PC-ul cupei
  • element de filtrare: aliaj ecran ochiurilor de plasă
  • Debit: 120L/H

Etichete: arzător de deșeuri, diesel aragaz, gasolin aragaz, tesatura filtru de ulei, burner duză de ulei, radiator de ulei, arzător diesel, cauciuc filtru de ulei, subțire filtru ulei filtru, arzator cazan.

Scrie o recenzie

PC cana filtru de ulei 120L/H Filtru filtru 1/2

PC cana filtru de ulei 120L/H Filtru filtru 1/2" filtru diesel pentru arzător și cazan

Scrie o recenzie

Produse similare