Produs nou

Transport gratuit 6.2 inch 155*88 MM CLAA062LA02 CW ecran lcd touch screen CLAA062LA02CW

999 Produse

20.65lei

Adauga la lista de dorinte

Un touch LCD =O versiune touch screen +ecran LCD

B tactil LCD=B versiunea touch screen +ecran LCD

C tactil LCD=C versiunea touch screen+ecran LCD

D tactil LCD=D, versiunea touch screen+ecran LCD

Transport: le Vom testa strict înainte de expediere.Noi plătim doar pentru costul de transport maritim și taxa pentru țara noastră, dacă există orice cost de livrare și a impozitului pe țara ta, trebuie să plătească pentru asta.Ne va livra în termen de 3 zile lucrătoare de la comanda.Timpul de livrare în mod normal va fi de 7 la 50 de zile, care va fi diferit pentru diferite țări.Puteți alege Funkit.ro Standard de Transport maritim,este mai rapid decât altele. * Statele unite ale americii / Marea Britanie / Australia poate avea 7-30 zile lucrătoare. * Canada poate avea 7-35 zile lucrătoare. * Franța / Spania / Germania poate avea 7-30 zile lucrătoare. * Europa de est poate avea 16-30 zile lucrătoare. * Italia / Brazilia / America de Sud poate lua 30-50 zile lucrătoare. * Livrat prin DHL Express: 7-12 zile lucratoare (trebuie să plătească taxă suplimentară).Garantie si Retur: oferim garanție pentru toate produsele noastre.Cumpărătorii suporta costul de transport pentru returnarea defecte sau non-defecte element pentru noi.Elemente de returnare ar trebui să fie în stare bună același ca l-am trimis, nu sunt deteriorate.Produsele returnate sunt supuse aprobării de către noi, ar trebui să fie în cutie de original ca l-am trimis.Deteriorate fizic articolele primite ar trebui să fie raportate în termen de 2 zile.Toate NON-Vânzător Greșeală se întoarce, acolo este de 15% re-stocare onorariile și taxele de transport și manipulare sunt NON-rambursabile. ( E. g.ai cumpărat element greșit ) Contactați-Ne:

1. Dacă există orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin mesaj, vă vom răspunde în termen de 1 zi lucrătoare. (nu includ Publice de vacanță)

2. Orele de lucru: de luni până sâmbătă

3. Dacă nu primi răspuns în termen de 1-2 zile lucrătoare, vă rugăm să verificați adresa dvs. de email sau Mesajele Mele în cazul în care furnizorul de e-mail are o prea agresiv filtru de spam blocarea sau e-mailurile mele.Vă rugăm să ne adăugați în contact și e-mail-ne din nou.

4. Ordinea în vrac este acceptabil, prețuri mai mici va fi oferit pentru cea mai mare parte.

Notă:

Am doar nevoie de mai mult de 100% feedback pozitiv, vă Rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ și neutru feedback-ul înainte de a ne contacta.Vă mulțumesc!

Ecranele sunt de cumpărare sunt utilizate, pot fi semne de utilizare, cum ar fi zgârieturi sau semne, dar noi deja le-au testat înainte de expediere, așa că nu vă faceți griji cu privire la calitate.

  • Tip De Produs: Tableta LCD
  • Numărul De Model: CLAA062LA02 CW CLAA062LA02CW
  • Compatibil Marca: Universal
  • Nume De Brand: htytech
  • Dimensiunea De Afișare: 7 Inch
  • Tip Ecran: Rezistența Ecran
  • Dimensiune: 6.2 inch

Etichete: 62 inch ecran, huawei mediapad t5s lcd, claa069, hannstar, display șevalet, lcd controller ltn154x3, android tablet, pro xe700t1c ecran, ecran tehnologie, 62 inch lcd.

Scrie o recenzie

Transport gratuit 6.2 inch 155*88 MM CLAA062LA02 CW ecran lcd touch screen CLAA062LA02CW

Transport gratuit 6.2 inch 155*88 MM CLAA062LA02 CW ecran lcd touch screen CLAA062LA02CW

Scrie o recenzie

Produse similare