Produs nou

3PCS Soclu Adaptor de Impact Set de prindere Hexagonal de 1/4 3/8 1/2 inch Colorate Extensia Converter Impact Drill Bits Driver de Putere Mâna Să

999 Produse

19.20lei

-26%

25.97lei

Adauga la lista de dorinte

De înaltă Calitate: Super tare Tratat Termic, oțel Crom vanadiu pentru Normală și Impact Drivere.Decuplare mingea pe fiecare adaptor pentru secure socket retenție.Vă rugăm să observați, atunci când se utilizează instrumente cu adaptor de priza, cuplu mai Puțin decât egal cu 50 Nm.

Dimensiuni: 1/4 inch , 3/8 inch și 1/2 inch adaptor de acționare fiecare cu un 1/4 inch prindere hexagonal/biti se potrivește tuturor schimbare rapidă a burghiului mandrine de sistem, precum și standard de foraj mandrine.Prize Fixați-o Strâns & nu Alunece.

Aplicare: Acest adaptor set este conceput pentru a oferi o siguranță blocat în extensie tau existent pe instrument.Oferă o lungime suplimentară pentru a ajunge într-o multitudine de greu să ajungă în locuri.Balul de primăvară de blocare asigură o potrivire strâns în capul șoferului pentru a preveni alunecarea în timpul utilizării.În mod special prelucrate pentru a se potrivi în siguranță într-o mână șofer, conducător auto de foraj sau cheie de impact.

Multifuncțional: Utilizate în instalarea de șurubelnițe pneumatice, electrice, șurubelniță, burghiu pneumatic, manual de șurubelniță și alte instalare pentru hexagonale instrument .Este un accesoriu bun pentru conversie.

Colorat de design: culori Diferite inele, face mai ușor de a alege dreptul de unul.

culoare: albastru +rosu +galben

Material: oțel Crom vanadiu

Toate Prize Standard de 1/4 inch prindere Hexagonal

Dimensiuni:

(1/4 inch prindere hexagonal de 1/4 inch soclu)Adaptor de Priza,lungime aproximativ 65 mm

(1/4 inch prindere hexagonal de 3/8 inchsocket)Adaptor de Priza,lungime aproximativ 65 mm

(1/4 inchhex coadă la 1/2 inch soclu)Adaptor de Priza,lungime de 72mm

PACHETUL INCLUDE:

1 X (1/4 inch prindere hexagonal de 1/4 inch soclu)Adaptor de Priza

1 X (1/4 inch prindere hexagonal de 3/8 inch soclu)Adaptor de Priza

1 X(1/4 inch prindere hexagonal de 1/2 inch soclu)Adaptor de Priza

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Funkit.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Vă rog să observați că noi nu va fi responsabil pentru plata taxelor vamale.Vă rugăm să vamale clearance-ul de unul singur.

4.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, Funkit.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

  • Tip: Centrul De Burghiu
  • Certificare: NICI unul
  • Material: Din Oțel De Mare Viteză
  • Lungime: Alte
  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • Numărul De Model: Burghiu
  • Utilizarea: Metal Foraj
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: XProject

Etichete: 12 bit, hex impact, hex pentru soclu, 18v impact driver bit setat, 24 șurubelnițe bit setat, 12 la 14, impact driver pic seturi, meșterul impact bit setat, 14 biți, hexagon pătrat.

Scrie o recenzie

3PCS Soclu Adaptor de Impact Set de prindere Hexagonal de 1/4 3/8 1/2 inch Colorate Extensia Converter Impact Drill Bits Driver de Putere Mâna Să

3PCS Soclu Adaptor de Impact Set de prindere Hexagonal de 1/4 3/8 1/2 inch Colorate Extensia Converter Impact Drill Bits Driver de Putere Mâna Să

Scrie o recenzie

Produse similare