Produs nou

GESSNER PVC Masă Capacul Protector Birou Pad Moale Pahar de luat Masa fata de Masa din Plastic Mat-Bufnita

999 Produse

58.39lei

-8%

63.47lei

Adauga la lista de dorinte

Detalii Produs

Realizate din plastic de culoare verde de vinil PVC cu hot-presat într-o rola.Durabil, Fără distorsiuni, fără păr de piese, nu rigid, elasticitate mare.Puteți tăia PVC față de masă pentru a se potrivi pe masa, mark măsurarea exactă și de a folosi un cuțit ascuțit pentru a reduce.Proteja de masă sau față de masă împotriva zgârieturi, scuffs, pete, scurgeri, păstrând birou ordonat, curat si organizat.

Material: pvc

Pachet: 1x PVC capac de masă

Vă rugăm să permiteți 1-2 cm de eroare din cauza manuală de măsurare și de imagine nu poate reflecta culoarea reală ca alt monitor de afișare și efect de lumină.

Imagini Arată

Notă:

1.Noul soft de sticlă are un ușor miros de plastic, dar nici un alt miros, acesta va dispărea după una sau două zile sau puteți să-l spele.

2.Moale de sticlă este fierbinte-apăsat și are o ușoară contracție.După o perioadă de timp, acesta va fi stabil.

3. Vă rugăm să nu pune mare temperatura lucruri pe fețe de masă direct.

4. Vă rugăm să nu puneți-l pe lăcuite sau lustruite din lemn topuri direct deoarece umed pictura se poate lipi de capac.

materialul nostru materiale de calitate Scăzută

Contactați-Ne: Dacă produsul nostru nu are dimensiunea standard care se potrivește dvs. de birou, vă rugăm să ne contactați și să ne putem sfătui, sau puteți rezerva mai mare pentru masa ta.De plată, Dacă aveți nevoie pentru a schimba prețul de comanda, vă rugăm să ne contactați înainte de plata Cumpărători plătit taxe de import, taxe vamale și impozite, dacă este cazul.Acceptam plata moduri: Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro card de debit, Bani Web și banca transfe

Returnare Și Rambursare

1.Toate produsele noastre sunt realizate de mari producatori, Echipa de profesionisti QC testa produsul.

2. Dacă produsele nu sunt aceleași ca descriere sau rupte în tranzit, vom retrimite sau returna banii. (Vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile și să ia o fotografie. 3.Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu obiectele, vom accepta retururi și schimburi în termen de 7 zile după ce ați primit element și trebuie să plătească pentru costul de transport maritim. Timp de livrare 1. 15-25business zile (Japonia, Singapore, Coreea de Sud, Malaezia) 2. 15-40 de zile lucrătoare (la Vest de Euro, la Est de Euro, Oceania, orientul Mijlociu, America de Nord) 3. 35-50 de zile lucrătoare (America de Sud, Africa, Africa de Sud) 4. 35-60 zile lucrătoare (Rusia) Feedback-ul 1.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.Sincer vă invităm să lăsați 5 stele feedback-ul pentru noi. 2.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile, vă rugăm să ne contactați, mai degrabă decât să lăsați feedback-ul negativ sau deschiderea unui litigiu.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.

  • Stil: Modern
  • Nume De Brand: Vieruodis
  • Material: PVC
  • Metoda de ambalare: Am ambalaj de rulare.
  • Dimensiune: Many
  • Caracteristică: Rezistent la apa
  • Utilizarea: Nunta
  • Forma: Dreptunghi
  • Technics: Nețesute
  • Model Tip: GEOMETRICE
  • model: TIPĂRITE
  • Numărul De Model: BALLE-TBPVC027

Etichete: acoperi tabl, pânză pvc masă, fata de masa rezistent la apa, benzi desenate mouse pad, coperta pvc masă, bufnita masa, pvc coted pvc, față de masă rotundă, tabelul covor pvc, pvc capac de masa restaurant.

Scrie o recenzie

GESSNER PVC Masă Capacul Protector Birou Pad Moale Pahar de luat Masa fata de Masa din Plastic Mat-Bufnita

GESSNER PVC Masă Capacul Protector Birou Pad Moale Pahar de luat Masa fata de Masa din Plastic Mat-Bufnita

Scrie o recenzie

Produse similare