Produs nou

Motor Aspirator cu Convertor Catalitic Motor Curat Rapel Curat Multifuncțională CSL88

999 Produse

28.45lei

-41%

48.23lei

Adauga la lista de dorinte

Motor Aspirator cu Convertor Catalitic Motor Curat Rapel Curat Multifuncțională CSL88 Produs caietul de sarcini:

Caracteristici:

1. Funcția: Profund curat convertor cu Convertor Catalitic Curat fără a scoate-l!Opri temut de servicii de motor de lumina intermitent pe ecran, și a obține o mai bună performanță a motorului!

2. Emisii mai scăzute: mai emisiilor totale de hidrocarburi de până la 50 la sută.

3. Reduce Consumul și de a Îmbunătăți Performanța : în Timp ce reducerea consumului de combustibil, ajuta la curatarea sistem de injecție de combustibil, precum și cilindri, îmbunătățirea performanței de ansamblu.

4. Pentru Întregul Sistem: Se poate, de asemenea, curat alte părți, cum ar fi senzorul de oxigen, injectoare, chiulase, și altele.

5. Ușor de Curățat: pur și Simplu se toarnă în rezervorul de combustibil.În condiții de siguranță pentru benzină, hibride, și flex-combustibil vehicule; nu modifică combustibil.A nu se utiliza în 2 timpi sau petrol/gaze se amestecă motoare.

6. Protecția motorului: Corespunzătoare de combustibil și debitului de gaze de evacuare se vor menține motorul curat, mai neted, și mai bine, ceea ce va reduce costurile de întreținere.

Notificare:

1. Obiectele pot avea Logo-ul, dacă vrei să știi, vă rugăm să ne contactați.Dacă te superi, te rog nu licita.

Caietul de sarcini:

Tip: Convertor Catalitic Curat

Conținut Net: 120ml

Pachetul Include:

1 x Convertor Catalitic Curat

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

  • Extern De Certificare De Testare: ce
  • Element De Volum: 120ml
  • Caracteristici Speciale: Curățare

Etichete: china cuțite de pliere, am convertorului catalitic, boostup convertor catalitic de curățare, oe convertor catalitic, masina zero reparații nano spray sizuki, cleaner diesel, catalizator, desene animate de paste, masina zero reparații nano lichid spray, catalizator honda.

Scrie o recenzie

Motor Aspirator cu Convertor Catalitic Motor Curat Rapel Curat Multifuncțională CSL88

Motor Aspirator cu Convertor Catalitic Motor Curat Rapel Curat Multifuncțională CSL88

Scrie o recenzie

Produse similare