Produs nou

Portabil Albastru Terapie Cu Lumină Laser Acnee Pen Pete Pe Piele Îndepărtarea Pen Anti Varicoase Venoase Spider Eraser Tratament

999 Produse

18.17lei

-19%

22.71lei

Adauga la lista de dorinte

Bullet Point:

1. Se poate trece prin țesuturile superficiale ale pielii și de a promova secreția de colagen din celulele pentru a elimina semne de acnee.Se rezolvă probleme de piele fundamental, mentine pielea curata.

2. Portabil termică spectru instrument utilizări specifice 415 nanometri în lumină vizibilă pentru a activa pielea de celule de proteine, scoateți faciale, semne de acnee, roseata, reduce acnee, pentru a îmbunătăți tonul pielii și face pielea sănătoasă și frumoasă.

3. Moale cicatrice rid dispozitiv, strângeți pielea pierde, micsora porii mari, ucide bacteriile și de a promova drenaj limfatic.Potrivit pentru tenul gras, severe alergii ale pielii și eritem.

4. Blue light emitting port are o manoperă fin.Acesta este un puternic anti-varicoase formula, destul de blând pentru a fi folosit oriunde, fata, nas, obraji și picioarele.

Acesta este un puternic anti-varicoase formula, destul de blând pentru a fi folosit oriunde, fata, nas, obraji și picioarele.

5. Puteți vedea efectul în mai multe utilizări.Reduce semnificativ vizibilitatea de acnee, cicatrici, și venele, în doar câteva săptămâni.Este ușor de transportat și rujul dimensiunea este convenabil de a folosi.Acesta poate fi folosit la domiciliu sau în deplasare.

Descrieri: Acest produs folosește hipertermie și lumină albastră.Puteți du-te la casa ta în orice moment pentru a elimina pete intunecate, alunite, pete de varsta, tag-uri pielii, negi, tatuaje, semne din nastere, pigmentarea pielii.

Caietul de sarcini:

Numele: lumina Albastra anti-acnee stick acnee eliminarea pen

Tensiune de alimentare: DC1.5V

Material: ABS

Curent: 0.6 A

Putere: 0.9 W

Culoare: alb + albastru

Adaptor de alimentare: 1 * baterie AA (nu sunt incluse)

Greutate brută de gazdă: 25 grame

Produs dimensiune: 130*15mm

Culoare caseta dimensiune: 17.5*6.5*4cm

Precauție:

1. Strângeți coada, pune-l în baterie și trageți-l afară, apoi apăsați butonul de altfel, alimentarea cu energie nu se va aprinde.

2. Apăsați și țineți apăsat butonul de alimentare timp de o secundă până când aparatul începe să emită un semnal sonor și se aplică direct pe pielea curată, astfel încât lumina înconjoară complet de acnee.

3. După 2 minute de utilizare, aparatul se va opri automat.

4. Folosesc de trei ori pe zi, până când acneea dispare.

5. Dacă internă de lumină led-uri nu mai funcționează, înlocuiți-l.

7. Bateria continuă să fie prelucrate.

Lista de ambalare

1 x host, 1 x manual de utilizare engleză

  • Sursa De Alimentare: Alte
  • Nume De Brand: Lanthome
  • Material: Alte

Etichete: laser pointer, facial cu laser, laser co2 machin, fata de sistem, neatcell picosecunde laser pen review, tratamentul cu laser, epil laser, tratamentul pielii cu laser, crema varice, terapia cu laser.

Scrie o recenzie

Portabil Albastru Terapie Cu Lumină Laser Acnee Pen Pete Pe Piele Îndepărtarea Pen Anti Varicoase Venoase Spider Eraser Tratament

Portabil Albastru Terapie Cu Lumină Laser Acnee Pen Pete Pe Piele Îndepărtarea Pen Anti Varicoase Venoase Spider Eraser Tratament

Scrie o recenzie

Produse similare