Produs nou

POWECOM Bentita Stil Masca Anti-Praf de Siguranță de Protecție Gura Masca de Fata 95% de Filtrare FFP2 Masca Respiratorie Reutilizabile Gura Masca

999 Produse

93.78lei

Adauga la lista de dorinte

Despre măști:

Masca noastre pot bloca particulele mai mici, și se potrivesc mai stricte la fata, nu este ușor pentru scurgere de aer de la periferie, și eficiență de filtrare de particule poate ajunge la 95% în condiții standard.

Masca nu este o mască de unică folosință.În acest caz special (deficit de resurse), acesta poate fi reutilizat.Dar există condiții:

1. Cand masca devine murdar, acesta trebuie să fie înlocuit. 2. Utilizatorul evident, se simte că respiră rezistență este mai mare decât înainte și trebuie să fie înlocuit. 3. Măști sunt deteriorate și trebuie să fie înlocuit. 4. Este recomandat să-l înlocuiască după folosind-o de 4 ori.

Te rog fi amabil, a remarcat:

Cele enumerate este produs și distribuit în străinătate și supusă legilor țării sale de origine.Poate cumpere produse doar pentru uz personal.

Politica De Returnare Detalii:

1. Dacă aveți un produs defect, vrei să se întoarcă sau reducere.Vă rugăm să ne contactați în termen de 2 zile de la voi primi coletul. 2. Va vom returna banii pentru tine, atunci când am obține elemente de returnare sau înlocuiți elementul pentru tine. 3. Toate returna produsele trebuie să fie returnate cu ambalaj original si accesorii.Clientul este responsabil pentru taxele de transport pe elemente returnate.

Garanție:

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Funkit.ro!

Feedback-ul:

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

  • Clasa de protecție: ffp2
  • Tip De Element: Măști
  • Standard de siguranță: RO 149 și 2001+A1-2009
  • Origine: China Continentală
  • Funcția: Personal
  • Aplicabile: Adult
  • Nume De Brand: POWECOM
  • Certificare: ce
  • Ciclul de viață: O dată

Etichete: fata de masca, dispune masca, masca ffp2, praf masca ffp2, fata curata, elon musk, masca ffp2 powecom, electric mască cu filtru, copii masca lenjerie de pat, ffp3.

Scrie o recenzie

POWECOM Bentita Stil Masca Anti-Praf de Siguranță de Protecție Gura Masca de Fata 95% de Filtrare FFP2 Masca Respiratorie Reutilizabile Gura Masca

POWECOM Bentita Stil Masca Anti-Praf de Siguranță de Protecție Gura Masca de Fata 95% de Filtrare FFP2 Masca Respiratorie Reutilizabile Gura Masca

Scrie o recenzie

Produse similare