Produs nou

Animale De Companie Pisica Zgarieturi Mat Naturale De Sisal Canapea Scut De Protectie Pentru Mobilier Scaun Canapea Pisica Pisoi Pat Mat Consumabile Pentru Animale De Companie

999 Produse

41.38lei

-22%

53.06lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

1. Canapea Coperta: Pisicile iubesc zgârieturi, așa că este imposibil de a preveni pisici de la prinderea lor.Și mobilier trebuie să fie la nesfârșit zgâriat.O canapea capacul poate proteja mobilierul de daune în timp ce face pisica fericita.

2. Materiale de înaltă calitate: Naturale de sisal este iubirea de pisici.Naturale și ecologice materiale sunt foarte potrivite pentru pisicile de slefuire gheare.Ele sunt ușor pentru a se pisa, durabil, și nu doare ghearele.Gri simțit tesatura poate fi DIY pentru a tăia piese suplimentare și pentru a realiza tailor-made pentru canapea cu marimea potrivita.

3. Ușor de Utilizat: pisica Noastra scratch pad este de dimensiuni pentru a se potrivi pe fiecare parte a canapelei sau ca o pisica se odihnește pad, protejarea mobilier rapid și eficient.

4. Convenabil pentru a Curăța: pisica Noastra zero mat pot fi spălate.Și puteți clătiți-l cu apă, dar vă rugăm să acorde o atenție la faptul că spălarea mâinilor este mai bine.

5. Caz Dimensiune: pisica zgarieturi mat măsurile de aproximativ 140*92cm/55*36in.Acest lucru în condiții de siguranță și non-toxice canapea capacul poate proteja mobilierul în timp ce satisface pisica mica ca zgarieturi obiceiul de pisici, animale de companie, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: Animale De Companie Pisica Zgarieturi Mat Canapea Acoperi Mobilier Zero Prevenirea Pad

Material: fetru pânză+sisal

Culoare: gri

Greutate: aproximativ 450g

Produs dimensiune: 140*92cm/55*36in

Dimensiune ambalare: 30*28*6cm/11.8*11*2.4 în

Funcția: acoperă canapea, DIY dimensiunea de tăiere, cat de slefuire cu gheare, etc.

Curatare: spalare manuala

Cuvinte cheie: pisica zgarieturi mat, sisal canapea scut

Lista De Ambalare:

1*Canapea Capac Protecție

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

  • Material: Alte

Etichete: trupa ceas montblanc, canapea om, scaun pliabil, pisica de casa racleta, turnul cat, canapea, pisica sisal, diy canapea extensibilă, jucarie pisica, pisicile canapea.

Scrie o recenzie

Animale De Companie Pisica Zgarieturi Mat Naturale De Sisal Canapea Scut De Protectie Pentru Mobilier Scaun Canapea Pisica Pisoi Pat Mat Consumabile Pentru Animale De Companie

Animale De Companie Pisica Zgarieturi Mat Naturale De Sisal Canapea Scut De Protectie Pentru Mobilier Scaun Canapea Pisica Pisoi Pat Mat Consumabile Pentru Animale De Companie

Scrie o recenzie

Produse similare