Produs nou

En-gros Singură Prismă Set pentru statie totala TOPCON NOI ping de înaltă calitate

999 Produse

177.52lei

-14%

206.42lei

Adauga la lista de dorinte

en-gros Singură Prismă Set pentru statie totala TOPCON NOI

freeshipping de înaltă calitate

Singură Prismă Set pentru statie totala TOPCON NOI

Informații:

Prism Set cu Geanta pentru stația totală topografie

Diametru efectiv: 64mm

Prism constant: -30mm

Acesta poate fi folosit cu Topcon instrumente de Topografie

Acesta avea 5/8x11 filet

Pungă de protecție inclusă

Pachetul Contine:

Prism+Suport+Target+pungă de Protecție

NOTĂ:putem afaceri .nu temem de bani și produse .multumesc

transport

Vom aranja transport maritim pentru tine în termen de 48 de Ore după ce plata a fost procesată cu excepția sărbătorilor.

-Am expediat doar la a confirmat adresa oferite de PayPal.Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa din PayPal se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze.Dacă nu, vă rugăm să ne anunțați înainte de a te-am trimis pachetul, sau nu va fi responsabil pentru nici o pierdere.sper că ai putea înțelege.

Pentru cumparatori:

1: Ca un nou vânzător ebay, vă rog să-mi respecți demers, Dacă vei câștiga articol, vă rugăm să plătească o sumă de bani pentru a câștiga în termen de 3 zile.dacă nu, vă vom trimite un e-mail pentru a vă reaminti.Vă mulțumim pentru dvs. de cooperant am armonia foarte mult!!!!!

2: vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv după ce a primit pachetul nostru sunteți mulțumit cu el.după cum știți, fiecare vânzător lucrează din greu pentru feedback-ul pozitiv.vom face același lucru cât mai curând posibil prea.

3.Dacă aveți orice alte întrebări, vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi un feedback negativ.Lăsa feedback negativ, nu va rezolva problemele.De comunicare între vânzător și cumpărător este mai important și mai eficient decât a lăsa un feedback negativ.

4.Vom face noastre cele mai bune pentru a păstra legătura în timpul tranzacției, dacă aveți orice întrebare cu privire la elementul din listă, vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne, suntem siguri că vom ajunge la un acord pentru a rezolva problema.

  • Dimensiune Toleranță: 0
  • Numărul De Model: Prism
  • Unghiul De Toleranță: 0
  • Material: Plastic
  • Nume De Brand: slaistu
  • calitatea suprafeței: 80 cu 50
  • Forma: cub

Etichete: prismă de sticlă, prisma optica, echipamente de topografie magazin, sokkia stația totală, statie totala profesionala, laser prism, samsung gusto baterie, prism topcon, mini impressora, prism pentru statie totala.

Scrie o recenzie

En-gros Singură Prismă Set pentru statie totala TOPCON NOI ping de înaltă calitate

En-gros Singură Prismă Set pentru statie totala TOPCON NOI ping de înaltă calitate

Scrie o recenzie

Produse similare