Produs nou

DIY Extensii de Par Cu Instrumente Buclă Micro Inel de Păr Păr Uman Margele Micro Extensii de Par NonRemy 12 16 20 24 Inch 1g/pc

999 Produse

109.01lei

-45%

198.21lei

Adauga la lista de dorinte

Element: Dna Păr Micro Ring Extensii de Par 1g/Stand 50pieces Masina de Facut Remy Micro Șirag de mărgele de Păr Buclă de Păr Uman 14" Fluture Seria

Brand: d-na de PĂR Fluture Seria

Lungime si Greutate & Pachetului: 14inches = 35cm, 1g/pc, 50g per pachet, 50 de bucăți în total. 18inches = 45cm, 1g/pc, 50g per pachet, 50 de bucăți în total. 20inches = 50cm, 1g/pc, 50g per pachet, 50 de bucăți în total. 24inches = 60cm, 1g/pc, 50g per pachet, 50 de bucăți în total.

Culori Opțiuni

Culoare: 1#, 1B#, 2#, 4#

Culoare lumina: 16#, 27#, 60#

Pian culoare: P6/60#, P18/613#

Textura Parului: 100% Reale Naturale Din Păr Uman Folosit, Nu Sintetice, Fără Păr De Animale !Original Păr Uman, Moale, Neted, Lucios, Matasos Direct !Nici O Vărsare, Nu Incurca, Fără Noduri, Fără Păduchi, Fără Split !Poate Fi Ondulat, Indreptat, Pot Fi Vopsite La Culoare Mai Inchisa !Confortabil Si Invizibil Pe Cap !

Cerere Sugestie: Dacă aveți părul scurt, vreau lung si efect de volum, Vand 4 loturi te rog ( 200 de bucăți ), Dacă aveți timp parul subtire, vrei mai mult volum, Cumpăr 2 - 3 loturi te rog (100 ~ 150 de bucati ) Dacă doriți evidenția efectul, sau mai mult volum, Vand 1 lot te rog ( 50 bucati )

Stroage: Mare Stoc Disponibil, Suport de Transport maritim În 24 de Ore de la Comanda Trece de Audit (cu Excepția ordinele de OEM, fără week-end)

Politica De Rambursare: 15 Zile Nici Un Motiv De Restituire !Contactați-ne mai întâi dacă aveți orice întrebări aveți. ( WhatsApp 0086 15939970736 )

Q: Cât de multe piese Bucla de Par Fluture am nevoie ?

O: Referință de mai jos sugestie.

Dacă aveți părul scurt, vreau Lung si efect de Volum, pentru a Alege de 200 de bucăți, vă rog, (4 loturi).

Dacă aveți timp parul subtire, vreau efect de Volum, pentru a Alege 100 ~ 150 de bucăți, vă rog, (2 ~ 3 loturi).

Dacă vrei mai mult Volum, efect, Sau vrei testarea par de calitate, Alege extra 50 de bucati te rog (1lot).

Q: Parul poate fi Vopsirea, Imprimarea ?

A: Noi nu sugerăm să vă colorare a părului, vă rugăm să alegeți o dreapta / culoare Asemănătoare direct.

Q: Parul poate fi ondulat, Buclat, stil de drept ?

A: Da, puteți curling sau îndreptare a părului de fier, te rog, nu face asta prea des.

Q: de Ce extensii de par obtinerea încurcat ?

O: parul se intretine din cauza de uscăciune, de ulei, de murdărire, apa sarata, clor, sau greșit pieptănare metodă, temperatură înaltă de fier pe păr, de asemenea, ușor, deoarece parul se intretine.Sugerez să se spele parul de 1 - 2 ori pe săptămână, Utilizați pieptene dinte larg pe păr, Sau consultați stilistul tau pentru mai multe te pot ajuta.

Q: Este adevărat că părul uman ?

A: Da, este adevărat fir de păr uman, doar colecta de sănătate fată tânără.

Q: Cum să se spele parul meu extensii ?

A: Ca-ți speli părul, utilizați Sampon ușoară, vă rog.Sugerez 1 - 2 ori spalat pe săptămână.

Q: Ce măsuri de precauție nevoie de atenție ?

A: Da, orice măsuri de precauție de mai jos

Vă rugăm să spălați părul în timp după înot sau de lucru afară.

Când utilizați fier de călcat fierbinte, vă rugăm să păstrați la temperatură mai mică de 100 de grade Celsius (212 grade Fahrenheit ).mai mare temperatura, mai ușor deteriora parul.

Nu dormi cu parul ud extensii.Întotdeauna asigurați-vă că părul este uscat și tras în sus sau, de preferință, a pus într-o panglica pentru a menține părul de la încurcarea la aproape

-------------------------------------------------------

Q: de Ce produsele finale culoare nu pare 100% la fel ca imagine în web ?

O: pozele au fost luate în natură în proporție de 100%, dar din cauza lipsei de lumină și de afișare, puteți vedea imaginea poate avea o ușoară diferență de culoare problemă, acest lucru este inevitabil, vă rugăm să înțelegere!Dacă nu poate accepta, vă rugăm să cumpere cu prudență.

O: În culoarea parului, acesta poate conține bucățică alta culoare a parului, este normal.Doar scoateți-l te rog.

Q: Pot returna produsele dacă nu-mi place ?

A: Da, puteți returna bunurile dacă nu-ți place.Sau orice întrebări, dacă aveți, contactați cu noi, te rog, Numai acest lucru, puteți obține în timp util cele mai bune servicii post-vânzare.

  • Nume De Brand: MRSHAIR
  • Poate Fi Permed: Da
  • Tip De Culoare: Culoare Pură
  • Textura: Drept
  • Greutate Unitate: 1g/Strand
  • Material De Calitate: Masina De Facut Remy
  • Păr Uman Tip: Părului Brazilian
  • Potrivit Moarte Culori: NICI unul
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: 72 inch balon, micro buclă, radacina neagra, inel instrument de filtru de, parul inele de frânghie, păr uman micro buclă extensii de par, extensie de păr cleste micro margele, mare micro link-uri, păr uman, Mini PC-ul.

Scrie o recenzie

DIY Extensii de Par Cu Instrumente Buclă Micro Inel de Păr Păr Uman Margele Micro Extensii de Par NonRemy 12 16 20 24 Inch 1g/pc

DIY Extensii de Par Cu Instrumente Buclă Micro Inel de Păr Păr Uman Margele Micro Extensii de Par NonRemy 12 16 20 24 Inch 1g/pc

Scrie o recenzie

Produse similare