Produs nou

DC 12V 24V 3A 21kHz PWM DC Motor Controller Regulator de Viteză Reglabil de Control al Vitezei Reversibile Modul Releu 6V-28V 1203BS

999 Produse

8.47lei

-58%

20.61lei

Adauga la lista de dorinte

Reducere mare!!6V 12V 24V 28V 3A 80W PWM Motor de curent continuu Controler de Viteză Adjutable Puls WidthModulator motor Regulator Reversibile Buton

Caracteristici:

1203BS Motor de curent continuu cu Regulator de Viteză controlează viteza unui motor de curent continuu prin ajustarea impulsurilor Modulate în durată a impulsurilor (PWM).Puterea de intrare gama este DC6-28V .Ciclul de funcționare interval de reglare este de la 0%-100% Ciclu reglabil gama este de 0%-100% maxim continuu curent de ieșire :3A putere De ieșire maxim: 80W Controla direcția înainte sau înapoi și oprire a motorului de curent continuu prin butonul de comutare.Apăsați butonul roșu, motorul se rotește invers; și eliberați butonul, motorul se oprește.Apăsați butonul verde, motorul se rotește în sensul acelor de ceasornic; și eliberați butonul, motorul se oprește.Comutatorul lungime cablu 15cm.Element dimensiune: 2.24*1.46*0.83 cm; Greutate Neta:1.87 uncie.

Instrucțiuni de operare:

Înainte de a încerca să transfere controller, asigurați-vă că alimentarea este oprită.

AVERTISMENT: A NU SE INVERSA POZITIVA ȘI NEGATIVĂ SARCINI ELECTRICE.ACEST LUCRU VA DETERIORA REGULATORUL.

1. Conectați firele se referă la "schema de conexiuni"

2. Porniți alimentarea, apăsați butonul de comutare, și reglați potențiometrul.

3. LED indică puterea și viteza de motor.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate , cum ar fi persoane de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

2. Vom trimite bunurile în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată.Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.

3.Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare ,probleme și care a provocat daune de servicii de transport maritim ,cum ar fi accidente, întârzieri sau alte probleme.În plus, cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu primește expedierea în termen de 45 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și răspunde la tine cât mai curând posibil pentru a obține satisfacția dumneavoastră!

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data la care părțile au primit.În cazul în care elementul este în posesia dumneavoastră este mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și de restituire sau de înlocuire nu va fi acceptat.Și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

2. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii.Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe, transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2.Deoarece feedback-ul dvs. este deosebit de important pentru dezvoltarea afacerii, noi sincer apreciem feedback-ul dvs. pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. 1 minut pentru tine ,extrem de importanta vitala pentru noi.

3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Bine ati venit la magazinul nostru---

Vă mulțumesc pentru a alege UG.Ne Va Fi Nr. 1 În China!Suntem un vanzator cinstit pe Funkit.ro.

Ca un producător de electronice module, UG au fost în afaceri de peste 20 de ani, și acestea au o experiență vastă în toți ne-am descurca.

Pentru A Fi Nr. 1 Furnizorul De Modulul Electronic Din China !

Toate elementele noastre de la fabrica noastră sunt de înaltă calitate.

Dacă aveți orice probleme, suntem foarte bucuroși că ne puteți contacta.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.În speranța de a stabili o cooperare pe termen lung cu tine.

Mereu Imitat, Dar Niciodată Depășit În China.

Dacă Ai Alt Furnizor Preț Mai Mic Decât Noi, De Calitate Decât Noi, Vă Rugăm Să Ne Anunțați, Suntem De Gând Să-I Bată!

Servicii de OEM, de Asemenea, bine ai venit!

  • Tip Motor: motor de curent continuu
  • Element Nume: DC Motor Speed Controller PWM
  • Numărul De Model: 1203BS-L
  • Continuă maximă de ieșire curent: 3A
  • Putere De Intrare: DC6-28V
  • Nume De Brand: HANLEI
  • Articol NR.: 1203BS-L
  • Greutate Netă: 1.87 uncie
  • Element Dimensiune: 2.24*1.46*0.83 cm
  • Puterea maximă de ieșire: 80W
  • Ciclu reglabil gama: 0%-100%

Etichete: 12v motor regulator de viteză, 120v motor speed controller, 24 v motor speed controller, pwm releu, 12 24v motor speed controller, dc pwm regulator de putere, 12v 1a releu, pwm de putere a motorului, controler pwm 12 în, releu inversa.

Scrie o recenzie

DC 12V 24V 3A 21kHz PWM DC Motor Controller Regulator de Viteză Reglabil de Control al Vitezei Reversibile Modul Releu 6V-28V 1203BS

DC 12V 24V 3A 21kHz PWM DC Motor Controller Regulator de Viteză Reglabil de Control al Vitezei Reversibile Modul Releu 6V-28V 1203BS

Scrie o recenzie

Produse similare