Produs nou

Keyestudio KEYBOT Codificare Programabile Educație Robot Kit Auto + Manual de Utilizare Pentru Arduino STEM Grafic de Programare

999 Produse

206.42lei

Adauga la lista de dorinte

34115371908985779 BBC mcirobit NE $ 35.00 / NE $ 25.00 / 7.50 dolari SUA / US 4.99 DOLARI / NE $ 8.50 / NE $ 8.00 / NE $ 7.99 / NE $ 6.50 /

1.KEYBOT imagine de Ansamblu

În viitorul apropiat, multe lucruri ar putea să nu mai fie făcut de către noi înșine, pentru că roboții sunt în măsură să ne ajute să facem multe lucruri.Deci ce viitor robot arata ca?Ce se poate face?

El poate fi controlat prin voce umană.Nu utilizați telecomanda.Trebuie doar să apăsați butonul de alimentare și robotul va începe să facă ceva ce ai spus și niciodată nu obosesc.

În plus față de gătit, nu poate fi un alt magice caracteristică.În timpul verii, vremea este foarte caldă.În acest moment, cu siguranta ai doriți să bea un pahar de suc.Atâta timp cât ai da ordine, robotul va ridica fructe și a pus-o în trupul său.După un timp, nu va fi suc să bei, și el poate congela suc.Gustul este mult mai delicios.Roboți, de asemenea, o mulțime de caracteristici magice, care vă permit să vă bucurați de un simplu, rapid stilul de viață, și în viitor, roboții vor deveni mai excelent.

Acum, hai să DIY KEYBOT robot.La KEYBOT robot se bazează pe ușor de utilizat și flexibil open-source platforma Arduino.KEYBOT placa de control vine cu RJ11 mufă, astfel încât este foarte ușor să se conecteze alte module senzor cu un singur cablu.

Robotul este conceput în structura de metal, solid și durabil.Ansamblul este foarte simplu, crezând puteți instala bine KEYBOT în termen de 30 de minute.

Cum pentru KEYBOT codificare, veți învăța cum să începeți cu Arduino de programare în limbajul C și Mixly bloc platforma.Chiar incepator cu nici o experiență de codificare este ușor de înțeles grafice program.Ia-ți creierul pe o călătorie prin lumea de programare.Începeți acum! 2.KEYBOT Parametrii de sursă de alimentare Externă gama: 7-12V Gama de Curent: minim 800mA Motor Viteza: 6.0 V 100 rpm/min Motor de control este condus de TB6612 Trei grupuri de linie module de urmărire, pentru a detecta alb-negru linie cu precizie mai mare și poate fi folosit pentru anti-căderea de control, precum și.Cu ultrasunete modulul este utilizat pentru a detecta un obstacol distanță, evitând fața obstacol atunci când distanța detectat este mai mică decât o anumită valoare.Fără fir Bluetooth module poate fi asociat cu un dispozitiv Bluetooth de pe telefonul mobil pentru a controla de la distanță KEYBOT.Opriți Bluetooth când de programare.Scutul are două servo interfețe.Pot accesa tensiune externă 7~12V.

Pentru Mai Multe Deatials:

  • Tip Accesoriu: KEYBOT Codificare r
  • Compatibil cu: arduino
  • Nume De Brand: keyestudio

Etichete: keyestudio, arduino robot, arduino, c de programare arduino, keyestudio kit, keyestudio robot, microbit programare robot, keyestudio starter kit, arduino isp, arduino keyestudio.

Scrie o recenzie

Keyestudio KEYBOT Codificare Programabile Educație Robot Kit Auto + Manual de Utilizare Pentru Arduino STEM Grafic de Programare

Keyestudio KEYBOT Codificare Programabile Educație Robot Kit Auto + Manual de Utilizare Pentru Arduino STEM Grafic de Programare

Scrie o recenzie

Produse similare