Produs nou

Submersibil Acvariu Pompa de Apa 10W 15W 25W 40W 55W AC110 Rezervor de Pește Motor Fantana Hidroponice Ultra-silențioasă a Pompei de Apă Plug SUA

999 Produse

42.61lei

-4%

44.84lei

Adauga la lista de dorinte

CARACTERISTICĂ:

- Debit reglabil.

- Complet de scufundare, de economisire a energiei și durabil, în condiții de siguranță și liniște.

- Ușor de mini-ventuza, mici și ușoare, închideți capacul frontal, ventuza poate fi absorbită cu ușurință de pe suprafața plană, nu este ușor să cazi, și poate fi, de asemenea, liniște și reduce zgomotul.

- Shell-ul este fabricat de înaltă calitate armat cu ABS, care este durabil.Rășină de etanșare ghiveci, izolație bună performanță, nu scurgeri de apă sau energie electrică.

- Potrivit pentru diverse tipuri de apă dulce și apă de mare acvarii, rezervoare ecologice, bazine de reproducere, de amenajare a teritoriului tancuri, semi-waterscape tancuri, filtrare biochimice și grădină, apă curentă meserii, fântâni și alte pulverizare a apei proiecte de decorare.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Putere: 10/15/25/40/55W

F. Max: 1.2/1.6/2/2.5/3.5 m

Tensiune de alimentare: 110V(NE) 50HZ

H. Max: 600/800/1200/2500/3000L/h

Instrucțiuni:

1. Înainte de utilizare, vă rugăm să asigurați-vă că nu există impurități solide în mediul de utilizare.

2. Pune pompa de apă în apă.Nivelul apei trebuie să depășească pompa de apă, pentru a evita deficit de apă.Doar conectați-l în.

3. Dacă apare o defecțiune în timpul utilizării, vă rugăm să taie alimentare cât mai curând posibil, și remediați după ieșirea din apă.

Sfaturi:

1. Intrarea de obstacole sau murdărie în pompă va reduce eficacitatea produsului.Dacă pompa este murdar, scoate pompa pentru a curăța murdăria.

2. Înainte de curățarea pompei de apă, vă rugăm să taie alimentarea, scoateți capacul frontal și frunze de apă, și se spală murdăria cu o perie mică sau cu jet de apă.Aveți grijă să nu pentru a muta arborele pompei de apă.

Măsuri de precauție:

1. Nu dry burn.

2. Dacă găsiți cablul de alimentare este rupt, vă rugăm să nu mai utilizați-l.

3. Nu trageți de cablul de alimentare pentru a muta pompa.

4. Nu funcționează în apă fierbinte.

PACHETUL INCLUDE:

1X Pompa de Apa

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  • Putere: 10W 15W 25W 40W 55W
  • Material: Plastic
  • Formă Fixă: Stând
  • Sursa De Alimentare: Curent Alternativ
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tensiune: 110V

Etichete: pompa rezervor de apa de uz casnic, agua de, 30 x 21mm, v pompă de circulație, pentru pompa de fantana, incalzitor acvariu, portabile cu motor acvariu, de agua, rezervor de pește motor, jebao rw8.

Scrie o recenzie

Submersibil Acvariu Pompa de Apa 10W 15W 25W 40W 55W AC110 Rezervor de Pește Motor Fantana Hidroponice Ultra-silențioasă a Pompei de Apă Plug SUA

Submersibil Acvariu Pompa de Apa 10W 15W 25W 40W 55W AC110 Rezervor de Pește Motor Fantana Hidroponice Ultra-silențioasă a Pompei de Apă Plug SUA

Scrie o recenzie

Produse similare