Produs nou

Pliabil din Silicon strecurătoare de fructe și legume de spălare coș Filtru reglabil scurgere cu mâner instrument de bucatarie

999 Produse

111.12lei

-39%

185.20lei

Adauga la lista de dorinte

Vacanta Observa

Festivalul de Primăvară din china(9 februarie-17) este tradițional, astfel încât să avem mai multe sărbători.Dacă aveți îndoieli, vă rugăm să lăsați un mesaj, atunci când vom merge la locul de muncă, vă vom răspunde cât mai repede.Sperăm că veți fi fericit erveryday.

Nume produs:pliere strecurătoare

Material:silicon

Culoare:rosu verde albastru

Dimensiuni:ca imagine

Pachet:1 buc

greutate:560g

Vă Rugăm Să Rețineți:

Datorită mână măsură, dimensiunea poate fi de 1-2cm de eroare

Din cauza la alt Monitor, culoarea poate fi diferenta

Din cauza timp de transport maritim, elementul poate deteriora în tranzit, în cazul în care elementul daune, pls contactati-ne, în primul rând, imediat înainte de a părăsi feedback-ul, vă mulțumim pentru înțelegere SERVICII

Comenzile vor fi trimise în termen de 3 zile

Serviciu dedicat clienților

TRANSPORT

Din cauza noilor reguli de Rusia post de birou, atunci când face o comanda, Rusia clienții trebuie să scrie numele complet (o sunname, un nume și un nume de mijloc), sau pachete ar fi trimis înapoi.Nici numele complet, vom refuza să trimită bunuri!Multumesc!!!

Funkit.ro de transport maritim,China post air mail, E-pachete, EMS, DHL, Fedex IE sunt disponibile.

Noi nu suntem responsabili pentru orice întârziere de ordine după expediate.Dar vom urmări cele mai recente informații pentru comanda dumneavoastră și a vă ajuta tot drumul.

Dacă nu ați primit coletul dar termenul de livrare se apropie, vă rugăm să ne cere pentru a prelungi termenul de livrare, multumesc.

PLATA

Alipay, West Union, TT, Qiwi...Toate principalele carti de credit sunt acceptate.

RESTITUIRI ȘI POLITICA DE RETURNARE

1. Garantam toate bunurile pe care le vinde.Noi va oferim rambursare completă sau retrimite bunuri pentru tine, dacă te-am trimis greșit bunuri, sau acesta a fost pierdut sau deteriorat în timpul transportului.

2. Fiecare întoarcere ar trebui să fie bazate pe dovezi (foto).

Feedback-ul

Ca feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi, vă rugăm să luați câteva minute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv (5 stele), dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.De asemenea, vom face același lucru pentru tine ACUM, multumesc!

Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să ne dea o oportunitate de a rezolva problema înainte de a ne părăsi un feedback negativ.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă există orice întrebări și ne propunem să servească cel mai bine!

  • Tip De Metal: Aluminiu
  • Tip: Colanders & Filtre
  • Caracteristică: Aprovizionat
  • Numărul De Model: GJ006-1
  • Certificare: SGS
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: NoEnName_Null

Etichete: bucătărie filtru, lumanare de zăpadă, robinet salva de apă, negru de golire coș, bucătărie golire coș, strecuratoare pliabil, friteuza aer, omul de siliciu filtru de ceai, airfryer 10 inch, strecurătoare robinet.

Scrie o recenzie

Pliabil din Silicon strecurătoare de fructe și legume de spălare coș Filtru reglabil scurgere cu mâner instrument de bucatarie

Pliabil din Silicon strecurătoare de fructe și legume de spălare coș Filtru reglabil scurgere cu mâner instrument de bucatarie

Scrie o recenzie

Produse similare