Produs nou

2019 Naturale Reale Fox Blana Negru Cu Alb Sfaturi Blana Guler pentru Gluga pentru Femei jachete Barbati Pulover Eșarfe 70cm Moda Zxx67

999 Produse

58.64lei

-24%

78.17lei

Adauga la lista de dorinte

2019 100% Naturale Reale Fox Blana Negru Cu Alb Sfaturi Blana Guler pentru Gluga pentru Femei jachete Barbati Pulover Eșarfe 70cm Moda Zxx67

În scopul de a mulțumi clienții noi și vechi pentru sprijinul lor, vindem 70*9cm largă gulere de blană, la o pierdere, și 70*11cm gulere de blană sunt prețul normal.

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.

Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

Bine ati venit la meu Tammy66 magazin.Nu va garantam cele mai bune produse și servicii.Vă rugăm să nu ezitați să le cumpere.

Notă:

-Dimensiune(captuseala lungime*blana lățime): 70*9cm / 70*11cm

-Fiecare dintre blănuri, piei se face de iarnă piei cu blană pentru a se asigura o densitate mare de blana.Sunt pufoase, dens, moale, confortabil, cald și strălucitor.

-Noi folosim doar blana de pe spate pentru a face guler pentru a asigura calitatea fiecărui guler.

Sfaturi:

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Există orice taxe vamale?

Din cauza politici diferite în diferite țări, ar putea fi taxe vamale care ar trebui să fie plătite de către cumpărător.Deci, ai putea lăsa un mesaj atunci când plasarea comenzii despre cât de mult valoarea pe care ar vrea să declare.

Transport:

1. Timp de preparare: avem nevoie de 2-3 zile de lucru pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

2. Timp de livrare: Înainte de a ne putem livra comanda dumneavoastră, trebuie să vă pregătiți produsele, nu strict de calitate-teste de control și cu atenție pachetul de elemente.

Feedback-ul:

1.Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva minute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.De asemenea, vom face același lucru pentru tine ACUM.Multumesc!!!

2.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a satisface nevoia ta.

  • Eșarfe De Tip: Eșarfă
  • Numele Departamentului: Adult
  • Material: Real Blană De Vulpe
  • Gen: Femei Bărbați
  • Tip De Element: Eșarfe
  • Eșarfe Lungime: 70 cm*9.5 cm/70cm*11cm
  • Stil: Moda
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Zxx67
  • Model Tip: Solid
  • culoare: negru cu alb sfaturi
  • Nume De Brand: Qearlstar

Etichete: șal de blană, blană veritabilă eșarfă, mongol blana topuri, blană de vulpe capota, real raton mare guler de blană, autentic guler de blană de capră, brand șal, eșarfă de blană de vulpe, guler de blană de vulpe, culoare raton guler.

Scrie o recenzie

2019 Naturale Reale Fox Blana Negru Cu Alb Sfaturi Blana Guler pentru Gluga pentru Femei jachete Barbati Pulover Eșarfe 70cm Moda Zxx67

2019 Naturale Reale Fox Blana Negru Cu Alb Sfaturi Blana Guler pentru Gluga pentru Femei jachete Barbati Pulover Eșarfe 70cm Moda Zxx67

Scrie o recenzie

Produse similare