Produs nou

Degradeuri de Culoare Drăguț Locuințe Caz & Joystick Thumb Grips Capace Pentru Nintend Comutator NS Consola Shell Capac de Protecție

999 Produse

22.13lei

-20%

27.67lei

Adauga la lista de dorinte

modname=ckeditor

Degradeuri de Culoare Drăguț Locuințe Caz & Joystick Thumb Grips Capace Pentru Nintend Comutator NS Consola Shell Capac de Protecție

Model compatibil : Degradeuri de Culoare Cristal Carcasa Caz & Joystick Thumb Grips Capace Pentru Nintend Comutator NS Consola Shell Capacul de Protecție 1.Înainte de shippping fiecare produs va fi testat bine.Putem face : 1,control de Calitate:Toate joc video de piese de schimb trebuie să fie testate de echipa noastra de profesionisti QC. 2,timp de Livrare: timp de Plumb este de 1 sau 2 zile lucratoare. 4,După serviciu:a susține calitatea în primul rând, principiul de a acorda prioritate clienților. 5,model Produs: putem oferi toate tipurile de piese de schimb și accesorii, de exemplu pentru xbox360,pentru Sony,Pentru Nindtendo și așa mai departe. 6,Informații: Vom împărtăși cele mai recente informații de joc video de piese de schimb pentru toate clientul nostru. 7,Suntem un en-gros și cu amănuntul furnizor de joc video de cel puțin 7 ani, avem o experiență bogată.

Caracteristici:

Materiale de înaltă Calitate -Colorate shell pentru Nintendo Switch - Ultra-subțire, lumină-greutate, Anti-zgârieturi și rezistente la impact.

Protecție perfectă -Ergonomic Caz, de mână Perfectă procesul oferi diferite sentiment vizual.Eficient protejeaza consola impotriva prafului, murdăriei și zgârieturilor.Ușor de Utilizat : acces Complet la toate butoanele de control, fără a scoate caz, dezasamblare ușor, compact și portabil, convenabil pentru a transporta.

Se potrivesc în dock.Deci, nu aveți nevoie pentru a elimina cazul când în dock.

Decupaje Precise pentru acces facil la toate porturile, butoane, difuzor si camera.

Descriere : 1. Special conceput pentru Nintend Comutare Ultra-Subțire de Protecție Greu Înapoi Caz Acoperire. 2. Proteja dispozitivul de zi cu zi, lovituri , zgarieturi, praf si amprente. 3. Ergonomic Caz, Poate oferi o experiență confortabilă, ușor de prins și de lumină. 4. Taie pentru controlabile butoane pentru acces ușor, fără a lua consola de caz. 5. Cazul este împărțit în trei părți dezasamblare ușor, compact și portabil.

Pachetul inclus:

--1 X pentru a Comuta consola spate caz

--2 x ZL(L) Bucurie Con acoperi

--2 x ZR(R) Bucurie Con acoperi

--2x Pentru JoyCon capace ( trimite aleator culori stoc )

--1x consola Sta Notă: 1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini. 2. Vă rugăm să permită o ușoară abatere de la datele de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda. 3. DOAR coajă de Protecție caz , pentru consolă și joycon controlorii nu sunt inclusiv . 4. pentru orice cadou litigiu nu sunt acceptate, deoarece acestea sunt cadou gratuit nu primi plata .

PS:

Dacă sunteți interesat de alte accesorii de joc sau vrei ridicata (20-50pcs) sau Picătură de transport maritim de produsele noastre , vă rugăm să contactați cu noi, simt freeSkype(sales008-mbchip)

Stimate client, pentru acest caz de protecție au un decalaj de câteva JoyCon caz , Ca în imagine.dacă nu sunteți mintea bine ati venit pentru a face ordine thx .

New Sosire :

  • Nintendo Model: NINTENDO A COMUTA
  • Compatibil pentru: Pentru Comutator Nintend
  • QC: Fiecare Testat unul câte unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • culoare: Colorate
  • Compatibil Marca/Model: Nintendo
  • Numărul De Model: Pentru Nintend Comutator NS Greu PC-ul de Protecție Dockable Caz Shell
  • Caracteristică 2: Suport Dropshipping
  • Funcția: Pentru Nintend Comutator NS Protectie SPATE Shell Caz Acoperire Accesorii
  • Moq: 1BUC
  • Nume De Brand: HeroAngel
  • Numărul De Urmărire: Înregistrați numărul de urmărire
  • Tip: Pentru Nintend Comutator NS Greu PC-ul de Protecție Dockable Caz Shell

Etichete: lite comutator, shell a comuta, funda nintendo comutator original, nintendo a comuta parte, dobe nintendo comutator mânere, laba pisica comutator, comutator tpu, acoperi nintendo comutator, ns acoperi casa, caz nintendo comutator.

Scrie o recenzie

Degradeuri de Culoare Drăguț Locuințe Caz & Joystick Thumb Grips Capace Pentru Nintend Comutator NS Consola Shell Capac de Protecție

Degradeuri de Culoare Drăguț Locuințe Caz & Joystick Thumb Grips Capace Pentru Nintend Comutator NS Consola Shell Capac de Protecție

Scrie o recenzie

Produse similare