Produs nou

Divoom Pixoo Max Ramă Foto Digitală cu 32*32 Pixel Art Programabile cu LED Display Board,Cadou de Anul Nou pentru Copii,Casă de Lumină Decor

999 Produse

305.82lei

-25%

407.77lei

Adauga la lista de dorinte

De ce ai nevoie de un Pixoo-Max?

1. Disponibil pentru utilizare atât în interior cât și în aer liber.Pixoo-Max este folosind industriale clasa a CONDUS pentru a fi visiable sub lumina directă a soarelui.Și-a format de 32*32 programabile cu LED display bord pentru pixel art creație.Descărcați Divoom aplicație gratuită în Google play sau Apple store.Galerie online și comunitate de reper, care, pentru iubitorii de arta pixel din întreaga lume pentru a Partaja, cum ar fi, comenta și de a interacționa cu fiecare alte. 2. Pixoo-Max este cu mulți funcția de zi cu zi.este nu numai ceas de perete pentru un birou.dar, de asemenea, o mare led decor pentru dormitorul și patul; Sprijin pentru a ajunge rapid la notificări de la Facebook și Instagram, verificați ecran cu led-uri de vreme, termometre și data. 3. Iluminat Perfect pentru fiecare stare de spirit.Pixoo-Max capabil sa afiseze 16 milioane de culori vii.care este similar cu neon LED semn pentru decorarea casa ta, lumineaza-ti camera de joc sau de perete, cu clasic 8-bit arte.De asemenea, puteți folosi ca un sezon decroation, în cazul în care animația se va aprinde spiritul de sărbătoare. 4. Premium cadou pentru familia ta sau prietenii tai.Pixoo-max este cu lux cadou pachet premium LED-uri colorate pe ecran.vă puteți pregăti o surpriză personaliza cu pixel de artă de animație sau cuvinte.

Multi-Scop de Artă Pixel LED Display Bord

În MAGAZINUL---Utilizați Pixoo-Max pentru a afișa un mesaj de bun venit pentru clienții dumneavoastră, sau decora magazin cu model interesant; el ajută pentru a stimula traficul magazin de desen clientului atenția vizuală.

La DOMICILIU--- Pixoo-Max este cu mulți funcția de zi cu zi.este nu numai ceas de perete.dar, de asemenea, o mare led decor pentru dormitorul tau; Sprijin pentru a ajunge rapid la notificări de la Facebook și Instagram, setați programul personal și verificați ecran cu led-uri de vreme, termometre & data.etc.Pixoo-Max este un multi-funcțional eye candy.

Unice Caracteristici Utile

Pixel Art Crearea---Crea orice pixel de artă de animație cu ușurință prin intermediul Divoom de aplicații mobile, sau puteți converti GIF pentru a afișa pe site-Pixoo Max.Puteți afișa, de asemenea, un cod QR de alegerea ta.Cel mai bun din toate, puteți căuta design-ul dorit de la un masiv galerie on-line, și de a interacționa cu alte pixel art fani din intreaga lume.

Alarmă noptiera---Pixoo-max este, de asemenea, un bun de alarmă noptiera cu ajutor de somn funcție.Calibrat de iluminat și ciclul de somn personalizabil, setare oferi o mai bună experiență somn.

Decorare birou---Pune-ți preferate super-eroi pe Pixoo-Max, și aprinde o sală de jocuri cu clasic 8-bit arte, de asemenea, puteți folosi ca un decor de sezon, în cazul în care animația se va aprinde spiritul de sărbătoare.

Unic Cadou de Craciun---Cu pachet premium pachet cadou și personaliza start-up logo funcție, Pixoo-Max ar fi un cadou perfect de Crăciun pentru iubita ta.

Patentat de Software și Hardware

Caietul de sarcini

FAQ

Q:Cât timp ia să-țara mea?

A: Pentru Rusia: 15-22days Pentru statele UNITE ale americii și țările din Europa: 7-20 zile Pentru țările din Asia: 7-22days Pentru Chile/Brazilia/Mexic:15-25days Pentru alte zone, noi va selecta cel mai bun mod de transport maritim pentru livrare rapida, dar, în general, este nevoie de 25-30 zile.

Q:Cât timp este durata de viață a bateriei?Pot să-l las pornit și conectat-in 24/7?

O: Pixoo-Max este cu 5000mAh baterie.ultimul timp de 8-10 ore pentru 1 timp de încărcare completă.dar vă rugăm să asigurați-vă că încărcătorul are o ieșire la 5V-2A.Și da, puteți lăsa pornit și conectat 24/7.

Q:Este App compatibil cu IOS/Android sistem?

A: Da, Divoom Aplicație gratuită este atât de disponibil pentru utilizare pentru IOS și sistemul Android.de asemenea, acesta susține cele 16 cele mai populare limbi din lume.inclusiv: ING, DE, ITA, FR, RU, JP, KR, Trad/Simp Chineză, ES, PT, UKR, IND și mai mult...disponibile limbă va urma în mod automat limba telefonului.

Q:Poate Pixoo-Max lumini reacționa la amibient sunet?dacă da,cum?

A:Da, Pixoo-Max are un built-in microfon.Dacă sunteți în muzica de joc, puteți activa pe muzica visualizer, în cazul în care luminile sale ar reacționa la sunet ambiental.Puteți face, de asemenea, propria muzică visualizer!

Q:Ce este politica de garanție?

A:Pixoo-Max are un an garanție limitată pentru hardware-ul său.

  • Dimensiune: 172.8L x 172.8W x 19H mm
  • Rezoluție De Afișare: 400x240
  • Funcția: calendar
  • Certificare: CE
  • Memorie Externă: No
  • Toleranță De Temperatură: 80℃
  • Luminozitate: Alte
  • Timp De Redare: 8-10Hours
  • Material Cadru: Acril
  • culoare: negru
  • Pachet: Da
  • Capacitatea bateriei: 5000MAH
  • Numărul De Model: Pixoo Max
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Divoom
  • Built-in Capacitatea de Memorie: NICI unul
  • 8-Bit matrice cu LED-uri: 32*32
  • Bluetooth compatibil: 5.0
  • Greutate Netă: 495g

Etichete: trece rama foto, bem bluetooth căști, rama foto, bwart, bluetooth primit, lampa led, drrsses copii, led pixel, led, decor acasă.

Scrie o recenzie

Divoom Pixoo Max Ramă Foto Digitală cu 32*32 Pixel Art Programabile cu LED Display Board,Cadou de Anul Nou pentru Copii,Casă de Lumină Decor

Divoom Pixoo Max Ramă Foto Digitală cu 32*32 Pixel Art Programabile cu LED Display Board,Cadou de Anul Nou pentru Copii,Casă de Lumină Decor

Scrie o recenzie

Produse similare