Produs nou

EAS moale eticheta AM 58 KHZ pentru anti-furt din magazine SUNT de afișare securitate eticheta moale pentru AM sistem de alarma cu cod de bare 5000pcs/lot

999 Produse

573.97lei

Adauga la lista de dorinte

EAS moale eticheta AM 58 KHZ pentru anti-furt din magazine SUNT de afișare securitate eticheta moale pentru AM sistem de alarma cu cod de bare 5000pcs/lot

Caietul de sarcini:

Frecventa: 58 khz Dimensiuni:Length45.21*Width10.67mm*Thicknessle1.89mm Culoare:alb cu coduri de bare Material:carcasa din plastic+metal Amorf rezonanță magnetică material Pachetului:5000pcs/ctn.G.W:3.5 kg CTN.Dimensiune:27*20*11cm temperatura de Depozitare: poate păstra timp de un an în mediu cu temperatură 15degC-32degC și umiditatea de 50-70%.Aplicare: Acest soft eticheta utilizarea în cooperare cu sistem de securitate.se aplică la supermarket,magazin de cosmetice,vedio magazin etc.. ( in mod normal se recomanda a fi folosit pe acele mărfuri care nu pot blocat cu greu de tag-uri)

1)Vom accepta Alipay,West Union,TT,Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor Escrow.

2)Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3dacă nu poti verificare, imediat după licitație de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou de plată trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

4)cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.

1)transport maritim la nivel Mondial.(asteptati-va unele țări și APO/FPO)

2)Comandă procesată în timp util după verificarea plății.

3)Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare.

4)imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5)durata de timp de tranzit este furnizat de către transportator exclude weekend și de sărbători.Transmite de timp poate varia.

6v nu ați primi expedierea în termen de 30 de zile de la plată,vă rugăm să ne contactați.vom urmari expedierea și de a lua înapoi la

cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este personalizat satisfacție!

7)din Cauza statutului de stoc și diferență de timp,vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8)timpul de Livrare:

1) 12 luni manufacturerrsquos Garanție limitată de un produs defect(excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).

2)Defecte de elemente ar trebui să fie raportate și returnate în perioada de garanție(și în ambalajul original,dacă este posibil).vă rugăm să ne spuneți ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.am couldnrsquot repare sau să înlocuiască elementele cu o garanție expirat.

Sunteți de acord cu toate cele de mai sus-enumerate politica la comanda pe Funkit.ro!

1) Facem schimb de produs(e) în termen de 7 zile după ce ați primit-o, dacă este defect.întoarcere ar trebui să aibă toate ambalajele originale si accesorii.

2) De la data de vânzările de produse afară,produsul are o gratuit un an de garanție pentru toate reparațiile de toate piese de produse sunt gratuite.

3) daune provocate de Om nu este inclus.în cazul în care daunele sunt cauzate de operație greșită,rupere,fulger și privat de instalare

componentele nu sunt incluse în reparații gratuite.Ar fi mai bine să nu încercați să reparați de unul singur sau să deschideți carcasa exterioară,dacă ai făcut-o,vom

refuza să-l repare.

4)Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți face schimb de element.Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.

5)Dacă doriți să se întoarcă defecte sau incorect elementele livrate.Ar Trebui să se întoarce fi necesare:

Pasul 1) Contactati-ne prin Alibaba.com modelului centrul de mesaje sau trimite e-mail de la noi în termen de 3 zile de la livrare.

Pasul 2) să Furnizeze cât mai multe detalii despre problema pe care o aveți.Trimite-ne pozele.

Pasul 3) Autorizația de a returna produsul va fi emis.Acesta trebuie să fie în aceeași stare cu a fost trimis în.

1Your Feedback-ul este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!!

2)va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Vă mulțumesc!

  • Frecvența: 58 khz
  • De imprimare sau nu: cu coduri de bare
  • culoare: Alb
  • Dimensiune cutie: 27*20*11cm
  • Material: PVC
  • Pachet: 5000pcs/ctn
  • Dimensiune: 45.21*10.67 mm
  • Timpul De Livrare: 2 zile după ce a primit plata
  • GW: 3.5 KG
  • Nume De Brand: ELFSTON
  • locul de origine: China

Etichete: eas sistem de rf, rf autocolant, tag magnet, eas sistem de securitate, tag ea, tag rf, anti-furt tag, sigur tag elimina, alarma eticheta, desprinde de magnet.

Scrie o recenzie

EAS moale eticheta AM 58 KHZ pentru anti-furt din magazine SUNT de afișare securitate eticheta moale pentru AM sistem de alarma cu cod de bare 5000pcs/lot

EAS moale eticheta AM 58 KHZ pentru anti-furt din magazine SUNT de afișare securitate eticheta moale pentru AM sistem de alarma cu cod de bare 5000pcs/lot

Scrie o recenzie

Produse similare