Produs nou

PVC hang tab 50x46mm cu eurohole

999 Produse

156.91lei

Adauga la lista de dorinte

PVC adeziv hang tab

350micron

Dimensiune: 50x46mm

Cu 30x12mm eurohole

500pcs/lot

Transport gratuit prin China post air mail.

Ambalare:

În mod normal, ne-am alege bunuri cu o clară violoncel punga si apoi cu folie de sac sau folie cu bule sac.Dacă aveți cereri speciale pls scrie în comentarii.

Timp de livrare: marfa în stoc vor fi livrate 3-10 zile lucrătoare după plata

Transport:

o.Am expediat produse prin UPS, EMS, DHL, Fedex, DPEX, TNT și China Post Air Mail

b.Timpul de livrare

1. UPS, EMS, DHL, TNT, Fedex, DPEX exprima de transport maritim de obicei dura aproximativ 7 zile de lucru care depinde de țara dvs.

2. China Post Air Mail, de obicei, durează 15-45 de zile la țară.

3. Vă rugăm să înțelegeți că nu putem controla timpul de tranzit, în special în timpul de vacanță, întârziere de zbor sau de condițiile meteorologice.

Dacă aveți nevoie de ajutor selectând un mod rapid și de încredere companie de transport maritim, vă rugăm să ne contactați direct si va vom oferi cele mai bune noastre de sugestie.

Conditii de Vanzare:

Vă Rugăm Să Rețineți:

o.Taxele de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

b.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Produs returnat nu trebuie să includă numele dvs., adresa, produs, în timpul zilei de telefon și, dacă vi se solicită o restituire sau de schimb.Dupa ce a revenit articol, va vom returna clientului la prețul elementului (excluzând costurile de transport sa).

  • Utilizarea: Cheltuieli diverse
  • Plastic Tip: PVC
  • Tip: Cârlige & Șine
  • Material: Plastic
  • Caracteristică: Aprovizionat
  • Numărul De Model: 50x46

Etichete: desene animate tab, cârlig nordice, fishbone cuier, cârlig și buclă perete, cârlig pentru tavan, caseta tab, peghook, led-uri fila, diy tab, fila paper.

Scrie o recenzie

PVC hang tab 50x46mm cu eurohole

PVC hang tab 50x46mm cu eurohole

Scrie o recenzie

Produse similare