Produs nou

Thalia Albire a Pielii Săpun 150gr 2 buc baie deschiderea culorii pielii albire Săpun Frumusete de Albire, Curatare Profunda a Făcut în Turcia

999 Produse

89.89lei

-34%

138.29lei

Adauga la lista de dorinte

Thalia Naturale de Albire a Pielii Sapun 150 gr (2 bucati)

ORIGINE: TURCIA

Ambalare (unitate de măsură): 150 g în cutie de ambalare. (2 piese)

Utilizare sugestie:

După spălarea feței cu o mulțime de spumă, lăsați-l în formă de o masca timp de 2-3 minute, apoi se clătește fața cu apă rece.Dacă doriți să-l utilizați în timpul baie de spumă cu apă caldă și se aplică la întregul corp, așteptați un pic și apoi se clătește cu apă caldă.

Acesta nu conține grăsime animală, nu conțin caustică și parabeni.

Cuprins:

În Albire a Pielii produsul Sapun; Palmat de Sodiu, Sodium Palm Kernelate, Apa, Parfum, Ulei de Masline, Rosa Multiflora Extract de Fructe, Butilen Glicol, Glicerină, Palma de Acid, de Sâmburi de Palmier Acid, Clorură de Sodiu, Tetra de Sodiu, EDTA, Butylphenyl Methylpropional, Cumarină, Limonen, Hextil cinnamal, Linalool.

Utilizare:

Folosind Albire a Pielii Săpun; Albire a Pielii Săpun este ușor de utilizat.Spuma pe piele sau pe fata si lasa masca în formă de spumă pe piele timp de 2-3 minute.După ce de așteptare pentru spuma de sapun natural pe piele, clătiți complet cu apă caldă sau rece.Ar trebui să fie utilizate prin aplicarea de masaj de lumină frecare pe pielea curată, cel puțin o dată pe zi.Acesta ar trebui să fie aplicate în mod regulat.

Descriere Produs:

ÎMPOTRIVA PETE MARO ȘI CULOARE Nereguli

Cu său puternic de albire a pielii cu extracte din plante, vitamine și compuși antioxidanți, reduce îngălbenirea și pete intunecate, soare, sarcina, acnee, tigara, pistrui și pete de vârstă, și pete pe mână cu ei puternic de albire a pielii pe bază de plante extracte.Thalia Albire a Pielii de Săpun de Culoare are un efect puternic împotriva întunecat Axile, Coate, Genunchi și Glezne, Sexuale zona (zona inghinală), pete de la Soare, Alunite, Pistrui, cicatrici Acnee, pete și pe alte părți ale corpului.

Prin echilibrarea tonului pielii, este eficient pentru culoarea pielii pentru a deveni omogen, pentru a reduce maro pete pe piele, soarele și pete de vârstă pe piele.

Prin utilizarea de Albire a Pielii Săpun pe tot corpul, te echilibra tonul pielii tale cu nereguli și de a asigura o viață sănătoasă iluminat de pielea ta.Ar trebui să încercați cu siguranta nostru Thalia Naturale de Albire a Pielii de săpun, care este special formulat cu extracte naturale de plante.Datorită sale amestec de plante special, previne excesivă, modificări de culoare la nivelul pielii, curata pielea de celulele moarte, lasandu-l flexibil si matasos, moale, fără a părăsi orice reziduu de ulei.Aceasta contribuie pentru a schimba aspectul de pistrui și pete pe piele și de a crea o mai vibrant, luminos și radiant structura pielii.El ajută pentru a reduce aspectul de pete și tonul diferențe.

Thalia Albire a Pielii de Săpun de Culoare prezinta un efect puternic împotriva întunecat Axile, Coate, Genunchi și Glezne, Sexuale zona (zona inghinală), pete de la Soare, Alunite, Pistrui, cicatrici Acnee, pete și pe alte părți ale corpului.Prin echilibrarea tonului pielii, este eficient pentru culoarea pielii pentru a deveni omogen, pentru a reduce maro pete pe piele, soarele și pete de vârstă pe piele.

Bine ati venit la Marketing Pozitiv Magazin!

Despre Produsele Noastre:

Toate produsele comercializate de noi sunt originale si nefolosite.

Toate comenzile sunt trimise cu factura.

Produsele noastre sunt de cel puțin 1 an producător / importator și garantat de noi.

Comenzile dumneavoastra sunt livrate cu grijă în folie de nailon și / sau cutie pentru eventuale daune.

Oportunități De Discount:

În magazinul nostru, produse și coș de reduceri sunt frecvent realizate și cupoane de reduceri sunt distribuite.

Noi oferim un produs suplimentar reducere la magazinul nostru adepți.

Vă rugăm să urmați magazinul nostru pentru a prinde oportunități.

Adăugați produsele care te intereseaza la lista dvs. de dorinte.

Livrare Rapida:

Noi, de obicei livra comenzile plasate în zilele lucrătoare de la compania de transport maritim în 24 de ore.Comenzile sunt livrate la tine prin Funkit.ro e companie de logistica CAINIAO.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de vămuire în țara dumneavoastră.Este responsabilitatea ta să-ți cunoști țara legislației vamale.

Fericirea De Client:

Satisfactia Clientilor nostri Principiu, să-și folosească inițiativa noastră opțiune pe partea de satisfacție a clienților și de a extinde limitele și regulile care comerțul electronic legile prevăd între vânzător și client în aceeași direcție.

Dacă produsul descriere și imagini sunt insuficiente, vă rugăm să obține informații înainte de a cumpăra.

Dacă vă confruntați cu o negativitate, vă rugăm să ne contactați și să se asigure că problema este rezolvată.

Vom fi bucuroși să vă ajute. :)

Pentru orice întrebări, cantitate mare achiziții sau cereri speciale, ne puteti scrie un mesaj din secțiunea "Contact".

Vă mulțumim pentru alegerea noi! :)

  • Funcția: Curățare
  • Numărul De Model: 00110
  • locul de origine: Turcia
  • Săpun Tip: Săpun Manual
  • Cantitatea: 2
  • Origine: TR(Origine)
  • Nume De Brand: thalia
  • Ingredient: Săpun
  • NET WT: 150 gr
  • Tip De Element: Săpun

Etichete: săpun, săpun din ulei de nucă de cocos, a35 amg bara, săpun albi, migga, săpun thai, detergent de vase, săpun de mâini, renault thalia, săpun negru.

Scrie o recenzie

Thalia Albire a Pielii Săpun 150gr 2 buc baie deschiderea culorii pielii albire Săpun Frumusete de Albire, Curatare Profunda a Făcut în Turcia

Thalia Albire a Pielii Săpun 150gr 2 buc baie deschiderea culorii pielii albire Săpun Frumusete de Albire, Curatare Profunda a Făcut în Turcia

Scrie o recenzie

Produse similare