Produs nou

Noua Fantana Solare Plutitoare Garden Solare Alimentat de Apa de Fantana Pompa pentru aer liber, Iaz de Gradina Decor fontanna solarna

999 Produse

75.07lei

-43%

131.72lei

Adauga la lista de dorinte

Puncte:

1、Mult Timp De Lucru: fantana solare îmbunătățește neajuns vechi solare fantana plutitoare, care poate doar spray de apă, atunci când soarele este puternic.Aceasta fantana solare are un built-in litiu polimer baterie, care poate funcționa timp de 4-6 ore după ce bateria este complet încărcată, și poate fi pulverizat în timp ce de încărcare în timpul zilei.

2、Un Ideal Pompa: Vine cu atașamente și 6 diferite se presara capete de la pompa de diferite fluxuri de apă.Un ideal de pompă pentru fântână, mic iaz, rezervor de pește și de circulație a apei pentru oxigen.

3、Potrivit Ocazii: La fantana solare este potrivit pentru baie de pasăre, pește rezervor, mic iaz, decoratiuni de gradina, de circulație a apei pentru oxigen, etc.

4、Built-in de Nivel de Apă de Monitorizare: Când apa bazinului de apa, fantana solare poate opri în mod automat de lucru.Acesta poate fi pornit imediat după adăugarea de apă, fără repornirea și activarea.Este ușor de operat și previne pompa de ralanti pentru a reduce durata de viață a pompei.

5、Folosind Notă: Pus pompa cu totul în apă cu este duza deasupra apei, asigurați-vă că pompa este fixată ferm pe jos de la fântână pentru a evita vibrațiile.

Caracteristici:

Configurați Deficit de Apă Funcția de Protecție (nivelul apei de monitorizare): atunci Când nu există nici apă, pompa se va opri automat de lucru pentru a proteja motorul

Lumina Funcția de Detectare: Automat opri din funcționare atunci când noaptea este detectat.

Maxim de pulverizare a apei înălțime: 60cm.Înălțimea de pulverizare a apei va fi diferit atunci când diferite spray de capete sunt conectate.

Panou Solar Caietul De Sarcini:

Panou Solar de tensiune: 4.5 V

Panou Solar putere: 3.0 W

Panou Solar dimensiune: despre Ø 180mm/7.09 în

Pompa Caietul De Sarcini:

Pompa de apa tensiune de alimentare: DC 4.5 V

Pompa de apa putere: 1,0 W

Cap: despre 130cm/51.18 în

Debit: 240L / H

Specificațiile Bateriei:

Baterie reîncărcabilă litiu baterie: 3.7 V 1200mAh

De viață a bateriei: 300-500 de ori

Interioară caseta dimensiune: aproximativ 190 * 190 * 50mm/7.48*7.48*1.97 în

Single greutate brută: despre 380g

Lista De Ambalare:

1 x Solar Fântână

1 x Geanta Accesorii

1 x Manual de Utilizare

  • Numărul De Model: fantana gradina
  • Material: Plastic

Etichete: fantana solare, iaz, plutitoare de apă solar pompa de fantana, grădină oală de apă, pompa de apa solare fântâni, gradina de apă fitinguri, decor fântână, în aer liber, gradina fantana cascada, fantana de interior, grădină râu.

Scrie o recenzie

Noua Fantana Solare Plutitoare Garden Solare Alimentat de Apa de Fantana Pompa pentru aer liber, Iaz de Gradina Decor fontanna solarna

Noua Fantana Solare Plutitoare Garden Solare Alimentat de Apa de Fantana Pompa pentru aer liber, Iaz de Gradina Decor fontanna solarna

Scrie o recenzie

Produse similare