Produs nou

41pcs/Set pânze de Ferăstrău Oscilant Accesorii Lemn Metal Instrumente de Tăiere Multifuncțională Puterea Pic Lamă Oscilantă

999 Produse

71.89lei

-46%

133.13lei

Adauga la lista de dorinte

41pcs/Set pânze de Ferăstrău Oscilant Accesorii Lemn Metal Instrumente de Tăiere Multifuncțională Puterea Pic Lamă Oscilantă

Descriere:

Forma conceput permite aceste lame pentru a arunca cu ușurință taie în material, în orice loc, fără a deteriora opuse pereti sau suprafete.Aceasta permite utilizatorilor pentru a se potrivi o mare varietate de oscilante accesorii, destinate cu montaj universal pentru utilizare pe mai multe branduri importante de oscilante instrumente.

Caracteristici: Fabricat din material de înaltă calitate, duritate mare și durată lungă de viață.Special conceput pentru montarea direct fit pentru mai multe tipuri de schimbare rapida multi funcția de instrumente de putere.Pentru îmbunătățirea acasă aplicații, cum ar fi tăierea de marmură și beton articulațiilor.Simțiți-vă liber pentru a le folosi în orice îmbunătățire acasă sau proiect profesional, vine cu rezultate perfecte.De asemenea, excelent pentru eliminarea mortar chiar în cele mai îndepărtate colțuri.

Caietul de sarcini:

1 buc plat muchie de cuțit răzuitor, cel mai bun de tăiere: covor, piele, linoleum, carton tăierea sau scoaterea din silicon, silicon și lipici.

1 buc culoare tăiat muchie de cuțit răzuitor, cel mai bun de tăiere: covor, piele, linoleum, carton tăierea sau scoaterea din silicon, silicon și lipici.Utilizați această culoare se taie racletă pentru a îndepărta adezivi, silicon, silicon sau orice alt material construi-up departe de un lucru dorit de suprafață.

1 buc 32 mm(1-1/4") E-cut standard a văzut lama, cel mai bun de tăiere: lemn, laminate, moale, plastic, gips carton, fibra de sticla.Permite ușor de a plonja tăieturi în material, în orice loc.

1 buc 32 mm(1-1/4")precizie de ferăstrău, cel mai bun de tăiere: tăiere rapidă de esenta moale, lemn, laminate, moale, plastic, gips carton, fibra de sticla.Această lamă are viteză mare de tăiere și precizie datorită dublu rând de dinți.

1 buc 32 mm(1-1/4") Bi-metal lama, cel mai bun de tăiere: lemn de esenta tare, lemn, si alte materiale lemnoase, chiar și cu unghiile.De asemenea, foarte potrivit pentru plastic și gips-carton.Bi-metal, dinți, offset, viteza mare de taiere.Extrem de durabil și robust.

1 buc 10mm(3/8") E-cut standard a văzut lama, cel mai bun de tăiere: lemn, laminate, moale, plastic, gips carton, fibra de sticla.Permite ușor de a plonja tăieturi în material, în orice loc.

1 buc 88mm(3-1/2") culoare de ferăstrău segmentate, cel mai bun de tăiere: hin metale, cuie, șuruburi, lemn, plastic, gips carton, fibra de sticla, laminate.Această pânză de ferăstrău circular este excelent pentru tăierea lemnului.

1 buc 20mm(3/4") E-cut standard a văzut lama, cel mai bun de tăiere: lemn, laminate, moale, plastic, gips carton, fibra de sticla.Permite ușor de a plonja tăieturi în material, în orice loc.

1 buc 64mm(2-1/2") flush taie carbură blade, cel mai bun de tăiere: gresie, mortar, beton, călit adezivi, ceramică și porțelan gresie cut-out.Design-ul(partea plată) vă permite acest tăietor de a lucra complet tot drumul în colțuri, fără a deteriora opuse pereti sau suprafete.

1 buc culoare tăietură triunghiulară carbură de rasp, cel mai bun de tăiere: mortar, subțire set mortar, călit adezivi, suprafete de beton și zidărie.

1 buc 45mm(1-3/4") E-cut standard a văzut lama, cel mai bun de tăiere: lemn, laminate, moale, plastic, gips carton, fibra de sticla.Permite ușor de a plonja tăieturi în material, în orice loc.

1 buc 82mm(3-1/4") triunghiular de slefuire pad, cel mai bun de tăiere: obs necesită cârlig și buclă de șmirghel.Design-ul unic al acestui triunghiular pad vă permite să faci multi-instrument de șlefuire cu acest standard dimensiune atașament pad.

1 buc 65mm(2-5/8") E-cut standard a văzut lama, cel mai bun de tăiere: lemn, laminate, moale, plastic, gips carton, fibra de sticla.Permite ușor de a plonja tăieturi în material, în orice loc.

25pcs 82mm(3-1/4") foi de slefuire(60#, 80#, 120#, 180#, 240#), cel mai bun pentru tăiere: suprafața de finisare de muncă.Foi abrazive sunt special concepute pentru multifuncționale unelte electrice cu un pad de slefuire atașament.

1 buc 10mm(3/8") SS mini-cut saw blade, cel mai bun de tăiere: lemn, laminate, moale, plastic, gips carton, fibra de sticla.Permite ușor de a plonja tăieturi în material, în orice loc.

1 buc 20mm(3/4") SS mini-cut saw blade, cel mai bun de tăiere: lemn, laminate, moale, plastic, gips carton, fibra de sticla.Permite ușor de a plonja tăieturi în material, în orice loc.

1 buc 32 mm(1-1/4") SS mini-cut saw blade, cel mai bun pentru tăierea de lemn, laminate, moale, plastic, gips carton, fibra de sticla.Permite ușor de a plonja tăieturi în material, în orice loc.

Greutate: 395g(aprox.)

Pachetul Include:

1 Set x Ferăstrău Accesorii

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-1-2mm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

  • Nume De Brand: WALFRONT
  • Greutate: 395g(approx.)
  • Utilizare: Echipa De Renovare
  • Numărul De Model: Lamă Oscilantă
  • Lama Tip: Jig Saw Blades
  • Nume1: Pânzei De Ferăstrău
  • type1: Unealta Lama
  • Numărul de Pc-uri: 21-50 Buc
  • Cuvinte cheie: Oscilant Unealta Văzut
  • Finisare: Ti-acoperite
  • Feature1: Unealta De Putere Bit
  • Materialul Lama: HSS
  • Dimensiune: As Picture Show
  • Certificare: NICI unul
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: lamă de ferăstrău pendular, lama pentru renovator, bey blade, trupa blade, starlock, lama multi tool, ebon blade, lama pentru makita, milda, dewalt instrumente pachet.

Scrie o recenzie

41pcs/Set pânze de Ferăstrău Oscilant Accesorii Lemn Metal Instrumente de Tăiere Multifuncțională Puterea Pic Lamă Oscilantă

41pcs/Set pânze de Ferăstrău Oscilant Accesorii Lemn Metal Instrumente de Tăiere Multifuncțională Puterea Pic Lamă Oscilantă

Scrie o recenzie

Produse similare