Produs nou

Câinele Periuta de dinti de animale de Companie cu Ultrasunete Tartru Dentar Remover cu 3 Instrumente pentru Acasă sau la Clinica Câine Periuta de dinti Electrica

999 Produse

445.96lei

Adauga la lista de dorinte

descriere produs: 1,3 Sfaturi Instrument: Racleta, Sonda si Silicon Periuta de dinti.Pentru a curate toate tipurile de animale de companie dinti interior sau exterior. 2,Ultrasunete vibrații de Companie Tartru Dentar Tartrul de Demontare este necesar, numai special pentru animale de companie. 3,Cu LED-uri de lumină, ușor pentru a obține vizualizarea de companie oral mediu. 4,rezistent la apa IPX7, adecvat pentru utilizare acasă și clinica pentru animale de companie, ușor de a lua. 5,12 Luni de garanție, orice problemă în termen de 1 an, putem rezolva pentru tine gratuit.

Dacă aveți un câine, veți găsi că câinele este de 3 ani și mulți au probleme de calcul.

Acest lucru este legat de mâncarea pentru animale de companie, de obicei, mănâncă și curățare obișnuite de îngrijire.

Este dificil de a elimina calculul de mână, sau prin periere sau prin aplicarea de droguri.

Acest lucru afectează nu numai starea de sănătate a câinelui gura , dar crește, de asemenea, respiratia urat mirositoare.

iCare-animale de Companie cu ultrasunete animale de companie dinți cleaner este ușor de a elimina de calcul cu dreptul de vibrații.

1. LED-uri de iluminat, ușor de a observa animalele de companie oralitatea

2. Două tartru screpere , folosit pentru a curăța diferite dinți.

3. O periuta de dinti din silicon poate fi folosit pentru curatarea si intretinerea zilnica.

iCare-animale de Companie, de îngrijire pentru sănătatea animalului tau de companie.

Transport:

Noi avem grija mare de ambalare fiecare element pentru a asigura condiții de transport maritim de calitate.Am expediat la NOI prin E-pack din China, și livrate de către USPS în statele UNITE ale americii .Am expediat în Rusia prin E-pack din China, și livrate de către oficiul poștal local în Rusia.Am expediat la alte țări prin Singapore post din China.Numai NOI cumpărătorul ar putea alege pentru a navei de la NOI , și va trebui să plătească USD7 în plus pentru costul de transport maritim.Dacă doriți pentru a navei de către un alt repede exprima, de exemplu, DHL, UPS, EMS, etc, vă rugăm să conectați cu noi înainte de plată, și tu trebuie să-l plătească în plus.Cele mai transporturile sunt trimise în termen de 1 zi lucrătoare după ce plata este confirmat sau eliminate, dacă nu se specifică altfel în lista.Vă rugăm să asigurați-vă că introduceți corect adresa de livrare atunci când plasarea comenzii, comenzile vor fi livrate la adresa de livrare prevăzute în ordin.Pachetele nu sunt livrate pe sâmbătă sau duminică.Timp de tranzit variază și depinde de transportator, nu putem fi facuti responsabili pentru întârzierile cauzate de transportatori.Timpul de livrare este estimat și nu este garantat și se pot modifica în special în timpul perioadelor de vârf.

Mai jos este aproximativă timpul de livrare pentru diferite țări (doar estimat, nu garantat): Statele Unite ale americii: 12-20 zile lucrătoare; Rusia: 12-30 zile lucrătoare; Australia, Marea Britanie: 15-20 de zile lucrătoare; Germania, Irlanda, Grecia: 15 -25 zile lucrătoare; Canada,Spania și alte țări Europene: 20-25 zile lucrătoare; Brazilia și alte țări: 35-55 zile lucrătoare; Ca cererea de obiceiurile locale sau la oficiul poștal de la cumpărător, pentru a evita vămuire problemă, ar trebui să: Receptorul din Rusia ar trebui să furnizeze numele complet, este foarte important; receptorul din Brazilia ar trebui să ofere CPF număr, este foarte important de asemenea.

Se întoarce:

Acceptam schimb/înlocuiți elementul în termen de 30 de zile. (atunci când clientul a primi marfa) Toate declarațiile trebuie să fie în starea inițială și trebuie să includă ambalajul original și conținutul în tact , în special etichetele.De returnare ar trebui să fie ambalate într-un ambalaj adecvat pentru a evita deteriorarea produs sau ambalajul original.Taxele poștale de returnare ar trebui să fie plătite de către cumpărători, atunci când ne-am restituire sau retrimite.Despre Raspunsuri: Dacă există orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, ne va da răspunsul cât mai curând posibil.Plăcerea de a vă servi.Ne sunt deschise de luni până vineri.Vă rugăm să permiteți-3-5 zile lucrătoare după ce vom primi coletul la procesul de schimb.

Contactați-NE :

Ne ia bucuria în ajutându-vă să obțineți elementul pe care doriți.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați cu orice întrebări sau nelămuriri.Puteți contacta prin intermediul manager de comerț on-line, și puteți lăsa mesaje sau trimite-mi e-mail .Plăcerea de a vă servi. (Vă rugăm să permiteți-1-3 zile lucrătoare pentru a primi un răspuns, timpul de răspuns poate schimba în timpul perioadelor de vârf.)

  • culoare: Alb
  • dimensiune produs: 202x28mm(H x Dia)
  • Frecvența: 20000 Lovituri/Min
  • Numele produsului: Ultrasunete Periuță de dinți pentru Câini
  • Intervalul De Vârstă: 2 ani
  • Model Tip: GEOMETRICE
  • Numărul De Model: PT-01
  • Grupa De Vârstă: Copii
  • Nivel de zgomot: 60dB
  • Cantitatea: 1
  • Nume De Brand: iCare-animale de Companie
  • Clasificarea: Protecție Periuta De Dinti
  • Material: Plastic
  • Tip De Element: Periuta de dinti

Etichete: pro sonic, kek câine, periuță de dinți electrică, organizează periuțe de dinți, instrument dentar, milioane de periuta de dinti, periuta de dinti eco-friendly, ariciul sonic, instrumente dentare stomatologi, ața dentară.

Scrie o recenzie

Câinele Periuta de dinti de animale de Companie cu Ultrasunete Tartru Dentar Remover cu 3 Instrumente pentru Acasă sau la Clinica Câine Periuta de dinti Electrica

Câinele Periuta de dinti de animale de Companie cu Ultrasunete Tartru Dentar Remover cu 3 Instrumente pentru Acasă sau la Clinica Câine Periuta de dinti Electrica

Scrie o recenzie

Produse similare