Produs nou

Plus Dimensiune 39-50 Drumeții Montane Pantofi Adidași Bărbați Non-Alunecare De Apă Aqua Pantofi De Plaja De Sex Masculin Sport În Aer Liber, Alpinism Tactice Pantofi

999 Produse

76.76lei

-49%

153.49lei

Adauga la lista de dorinte

Plus Dimensiune 38-50 Drumeții Montane Pantofi Adidași Bărbați Non-Alunecare De Apă Aqua Pantofi De Plaja Desculț În Amonte Pantofi De Sex Masculin Sport În Aer Liber

Cum de a alege dimensiunea corectă?

1.Măsura lungimea piciorului ca pe o fotografie.

2.Găsi "NE-a Dimensiune" din graficul de dimensiunea de lungime picior!

3.Vă rugăm să nu măsoară lungimea branț,este diferită de lungimea piciorului.

1829

9321

Notă:

1.Măsurătorile sunt dimensiunea maximă,vă rugăm să permiteți-eroare de ± 5MM.Compara dimensiunea diagramă cu picioarele lungime cu atenție înainte de a comanda.

2.Vă rugăm conform tabel cu marimi pentru a alege dimensiunea cea mai adecvată!Acest lucru este foarte important,vă mulțumesc pentru înțelegere și colaborare!Doresc aveți un cumpărături fericit!

3.Dacă nu știți cum de a alege dimensiunea corectă sau dacă aveți întrebări despre acest produs,vă rugăm să ne contactați,vă vom oferi răspunsuri satisfăcătoare la fel de repede.

9321

9326

Ambalare&Livrare

Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul.În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.

Transport prin China Post Air Mail, de obicei, nevoie de aproximativ 15-60 de zile lucrătoare (Brazilia 90 de zile) au ajuns.Dacă ai nevoie de elementele de urgență, vă rugăm să alegeți metoda de transport maritim EMS/DHL pentru gratuit și să plătească suplimentar costul de transport maritim (timp de livrare 5-7 zile lucratoare).Este foarte rapid.Deci, bun venit la magazinul meu pentru a găsi elemente care vă place.

Retur Si Schimb

1. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 7 zile după ce primi.Nu deschide disputa fără comunicare.

2. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 15 zile pentru un schimb sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați după ce personalul de serviciu înainte de a reveni.

3. Dacă nu are probleme de calitate ,vă rugăm să luați imagine pentru noi.Vom rezolva asta pentru tine în termen de 24 de ore .

4. Daca nu poti primi pachetul in termen de 60 de zile ,va vom returna banii (Brazilia 90 de zile).

Feedback-ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă Rugăm să lăsați-ne un 5 stele feedback-ul.

2. Dacă aveți orice probleme sau întrebări cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback.

3. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 24 de ore,Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-trimite e-mail sau plângere la managerul nostru.

  • Caracteristică: Elastic,Moale,Usor,Respirabil,Nealunecoase,uscare Rapida
  • Tip De Închidere: Banda elastica
  • Materiale De Captuseala: Tesatura De Bumbac
  • Nume De Brand: VEAMORS
  • Lățimea Sabotului: Mediu(B,M)
  • Numărul De Model: 9321
  • Dimensiune: EU 38-50
  • Data De Lansare: Spring2018
  • Branț Material: Cauciuc
  • Gen: Bărbați,Băiat,Bărbat
  • Sezon: Vara
  • culoare: Negru,Gri,Galben,Verde Armata
  • Se potrivesc: Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
  • Material De Talpa: Cauciuc
  • Nivelul De Practică: Incepator
  • Ocazie: Drumeții,Alpinism,Înot,Plajă,Flux,Pe Litoral,Surfing,Pescuit,Trecere Prin Vad
  • Material De Sus: Ochiurilor de plasă (mesh Aer)

Etichete: salomon, somar pantofi pentru bărbați, tricot pentru bărbați adidas, oamenii de pantofi, majorare pant, salomon speedcross, pantofi salomon ki, salamon, op aqua pantofi, pantofi salomon.

Scrie o recenzie

Plus Dimensiune 39-50 Drumeții Montane Pantofi Adidași Bărbați Non-Alunecare De Apă Aqua Pantofi De Plaja De Sex Masculin Sport În Aer Liber, Alpinism Tactice Pantofi

Plus Dimensiune 39-50 Drumeții Montane Pantofi Adidași Bărbați Non-Alunecare De Apă Aqua Pantofi De Plaja De Sex Masculin Sport În Aer Liber, Alpinism Tactice Pantofi

Scrie o recenzie

Produse similare