Produs nou

Universal 10KG Reglabil TV Suport de Montare pe Perete TELEVIZOR cu ecran Plat Cadru pentru 14-24 Inch suport 14-27inch LCD Monitor LED tv cu Pan

999 Produse

68.26lei

-24%

91.01lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere Tip: Reglabil Tip Aplicabile Dimensiune: 14 - 27 cm Material: Rece Ligatura Bord, Distanța De la Perete:60-300MM / 2.3622 Cm Max Capacitate: 10KG / 22.05 LB Sus și în Jos Reglabil Unghi:30 de grade VESA Standard Pitch de: 75mm x 75mm, 100mm x 100mm Stânga și la Dreapta Reglabil Unghi:180 de grade Culoare: Negru Caracteristici:

- Mobile articulații sunt întărite cu mâneci din material plastic, care este mult mai durabil.

- Automate de reglaj telescopic design, extensibil si rotativ.

- Piesele cheie sunt îngroșate, structura este stabilă, și capacitatea de a rezista la greutate este puternic.

- Înclinare unghiul de elevație pot fi ajustate de la -15° până la 15°.

- De mare intensitate ax de rotație, care poate rezista la mai multe rotații fără deformare.

- De siguranță șurub de design asigură compensarea sub sarcină.

- Domeniul de aplicare aplicabile: cel mai Potrivit pentru HDTV, Televizoare cu ecran plat, Televizoare LCD, Televizoare LED, Televizoare cu plasmă.Potrivit pentru acasă, divertisment, locuri publice și unități comerciale, cum ar fi camera de zi, KTV, bar, aeroport, gara, stația de autobuz, mall, magazin, sală de așteptare, lounge, sala de conferinte mare, sala de clasă, hol și un restaurant.Instrucțiuni de instalare și operare:

1. Utilizarea plăcii de perete ca un șablon pentru a detalia cele patru gauri de 10mm diametru si 50 mm adâncime în perete de beton.Apoi pană patru plastic ancore de beton în orificiile.

2. Montați placa de perete, Pune placa de perete pe perete,și apoi înșurubați patru tirfoane în fiecare din plastic de ancorare din beton prin mașină de spălat de metal la patru lag bolt,cel de plastic de ancorare din beton și perete.

3. Instalați monitorul paranteze pe partea din spate a panoului TV: șurub patru șuruburi în găuri în partea din spate a panoului TV Asigurați-vă că distanța de la fiecare categorie la partea de sus a panoului TV este egală cu,și, de asemenea, ca centru posibil.Părțile trebuie să fie selectate în funcție de dimensiuni de găuri în partea din spate a panoului TV.

4. Reglați înger al LCD între -5°~+I5° într-o poziție adecvată de mâini.Notă:

- Atunci când cumpără, verificați ca gaura distanța de la TV este aceeași ca și produsul și că greutatea este cadrul de toleranță al produsului.

- Cantitatea de produs accesorii va fi oarecum deviant, dar aceasta nu va afecta instalare și utilizare.Pachetul include 1 x Suportul TV de Perete 1 x Set de Accesorii de Montare

  • Pachet: Da
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: EPC_HMP_61D
  • Nume De Brand: NoEnName_Null

Etichete: suport monitor, suport de perete, brațul de monitor, suport monitor, timp tv titular, devider standuri tv, suport tv, muntele tv, 32 desktop monitor suport, wd tv rack.

Scrie o recenzie

Universal 10KG Reglabil TV Suport de Montare pe Perete TELEVIZOR cu ecran Plat Cadru pentru 14-24 Inch suport 14-27inch LCD Monitor LED tv cu Pan

Universal 10KG Reglabil TV Suport de Montare pe Perete TELEVIZOR cu ecran Plat Cadru pentru 14-24 Inch suport 14-27inch LCD Monitor LED tv cu Pan

Scrie o recenzie

Produse similare